Čo kupujú krstní rodičia?
Ahoojte chcem sa opytat ako je to s krstnymi rodicmi.....budeme mat dievcatko a neviem ako to chodi co kupuje krstna a co krstny?? 😖 ci kupuju nieco napoly alebo ako je to vlastne ? ☹
@martinka_p ja som krstna detom mojho brata, ich krstny je brat manzelky mojho brata - teda surodenci rodicov, nie sme manzelia 😀 . V case krstin sme boli este slobodni. Teraz uz mame kazdyi svoju rodinu, tak deti maju krstnu s rodinou a krstneho s rodinou 😉 . No a k darom, ja ako krstna som prvemu chlapcovi kupila oblecko na krst a dala som mu zlatu retiazku s jeho ymenom. Krstny dal dietatku peniaze a doniesol krstinouvu tortu. Pri druhom dietati- dievcatko, to bolo naopak, ja som davala peniaze a kolace a krstny otec doniesol dar. Nekupovali sme nic spolu, kedze nie sme partnermi a deti vlastne mali darceky akoby od dvoch ludi a stale to "vyuzivaju", ze dar aj od krstnej s rodinkou a aj od krstneho s rodinkou 😀 , stale cosi do vrecka ked niekam idu, ale to sa od krstnch rodicov ocakava, aspon podla mna
@martinka_p ahoj tak ked sme my krstili tak u nasich sme mali oslavu kupili sviecku kosielku aj kolace a dali nam aj peniaze svokrovci kupili nausnice teda dali mi vopred peniaze a kupila som ja ake som chcela plus kupili alkohol a tortu krstna mi podavala vsetky vecicky co mala po svojom babu kupila mi kozmetiku hracky tortu a kocik krstny dal peniaze a svagor s priatelkou peniaze hracku plienky..my ked sme boli na krstinach ale neboli sme krstni tak som urobila velku tortu kosik s hrackami a kozmetikou plienky a peniaze.. ale inak si myslim ze kazdy podla svojich moznosti a schopnosti..
Dakujem vam za odpovede 🙂
ahojte ,mam taky problem,pocula som ze pri krste druheho dietata sa nemusia kupovat nove veci,teda aspon perinka,deka..alebo je lepsie kupit zasa vsetko nove?dakujem za odpoved
My sme kúpili krstniatku zlaté náušnice, košieľku, sviečku a oblečenie na krst. Objednali sme na www.krstiny.sk a všetci boli spokojní 🙂

My sme kúpili nášmu krstniatku (bratov syn) obrazy s detským motívom - veľmi sa páčili a je to taký "trvanlivý" a hodnotný darček.