Čo si prajete pod stromček?
Ahojte babule! Mozno niekomu pride moja otazka otrepana, ale predsa...Manzel sa ma minule spytal co si prosimpod stromcek a mna nic nenapadlo. Kabat mam, cizmy mam, spodne pradlo mam, vonavku mam, kozmetiku tiez... Aj ked to ma nejaky ten to zachovale. Ak mate peniazky-nevravim ze sa v nich kupeme, ale patrime k priemeru co by ste si zapytali vy? Dakujem za tipy a pekny dnik. 🙂
@womankc
@simca06022011
@opicaskorica ja viem, ze som uuuuuplne off topic, ale ste ma neeeenormalne (nie skodoradostne) potesili, ze toto nemam len ja doma 😀 Dva roky sme fungovali bez kupelne a na wc sme chodili po rebriku. Dalej radsej nepokracujem 😀
@womankc ja mam kuchynu este neprerobenu, ruru na pecenie ma "polozenu" na policke presne 9 rokov 🙂)) a v peniazoch to VOBEC nie je, vyplatim si kuchynu aj cash ked treba... a aj tak sa k tomu nik nema... ale hlavne, ,ked sa kupila rura, tak boli3 majstri u nas na obhliadku a velmi sa hrnuli s priatelom, ze to bude HNED hotove 🙂))) ale fakt sme mimo temu 🙂) ale sranda....
@simca06022011 no u nás to je zas zväčša finančná otázka a čas, lebo muž je dosť vyťažený, ale vyjde to v podstate na rovnako heheheheh a mám krásnu kuchyňu ale starý sporák mám v práčovni heheheh a tam pečiem , lebo na rúru nám neostalo zatiaľ xixixixixixixiixiixixi 😀 a starú mi tam odmietol dať hehehehehehehehheeh takže pravidelne niečo spálim 😀
ja som si uz dopriala a nic viac nechcem 🙂 takze u mna uz jezisko bol
@angelatack028 Krasny darcek 🙂 Ale tretie neviem ci by som tak daleko od domova zvladla ked som od rana do vecera sama na ne a manzel vkuse v praci... A synator ma len 9 mes. a tretie by bola teraz svanda. :D
S druhým synom mám termín 27.12. Prvý syn sa narodil so sekciou, takže aj druhý sa s najväčšou pravdepodobnosťou tak narodí... Keby sme už boli štyria pod stromčekom, bol by to náš najkrajší darček na svete 😉 A jogurtovač bol pred 2 týždňami v akcii, ten už Ježiško aj doniesol 😀
Ja uz tretí rok píšem fotak zrkadlovku 😀 tak uvidime 😅 a inak by sa mi zišiel tlakový hrniec a pekarnicka a mixer poriadny a dobrý moderný odstavovac 😀 ale tak hlavne aby zdravie bolo a deti happy a celosvetový mier 😵
Ja všeličo , ale asi to skončí tak ako každý rok, 100 EUR 😅 v obalke s poznámkou, ze "chod sa vyblaznit po obchodoch" ( môj drahý bol naposledy na šopingu pred 10 rokmi, tak si mysli , ze co mi akože dal 😕 ) . Ale hlavne ze sme zdraví 😀 a tiez ten svetový mier
pár dní pokoja od práce, aby aj muž bol doma a nie vkuse v robote... my traja (s havom) na gauči pred stromom 😉 a keď bude pekne, nejaké prechádzky 🙂
Aby súd neschválil môjmu bývalému striedavú starostlivosť. To je jediné čo si prajem. :/
My sme si s mužom k tohtoročným Vianociam kúpili navzájom sedaciu súpravu do našej ešte stále prázdnej obývačky (dom sme kúpili pred takmer 5 rokmi 🙂 ). Keď tak nad tým uvažujem, tak to bude moja úplne prvá sedačka v živote a to som začala bývať sama ako 18-ročná (pred 20 rokmi). Takže po 16 rokoch v jednoizbovom byte a 5-tich rokoch v prerábanom dome s prázdnou obývačkou nám ju tento týždeň (dúfam!!!) konečne dovezú. 🙂 A ak by som mala napísať, čo EŠTE by som chcela k Vianociam, tak to je ľahké: knižnicu, stolík, koberec, príborník... A, samozrejme, krb!!! 🙂 Mám o čom snívať... 🙂
aby nespadol a aby sa nechytil horiet 😀
Já jsem ji přála šicí stroj 🙂 ježíšek už ho i koupil 😉
No tak toho by bolo... 😉 Ale tento rok si nadelíme pravdepodobne s mm novú práčku...
Pekné téma, tiež neviem čo by som chcela, potrebujem všeličo, ale túžim po prekvapení, niečo osobné.
ja by som chcela tehotensku knižku , miminka v brušku 🙂
zelam si prezivat take vianocne sviatky ako za detskych cias, ked bolo vsetko jednoduche, vzacne, vsade same tradicie, ked sme chodili po vianocne oplatky, kapra a 3m zivy vianocny stromcek a tahali ho celu cestu domov. Nikto z nas sa uz nevedel dockat tychto carokrasnych sviatkov, vsade vsetko rozvoniavalo, kapor plaval vo vani a doma sa naplno kuchtilo. Kazdy decembrovy den v skole sme netrpezlivo pocitali do Vianoc a s napatim cakali na prvy sneh ..od Ondreja, cez Barboru, Luciu az po Stedry den. Ja si zelam len zdravie pre vsetkych a aby bol clovek stastny a v radosti prezival dalsie nastavajuce dni k spokojnosti. Chcela by som spat tatina, on pre nas najlepsie vedel tradovat Vianoce...velmi nam to chyba. xxx Zelam kazdemu pozehnane sviatky a naplnene srdcia laskou xxx
Zdravie, stastie, lasku a pohodu pre vsetkych mojich blizkych 🙂 a mna vzdy potesia ponozky a nohavicky 🙂 tych nikdy nie je dost 🙂
@jarmilka1985 nakolko otazka bola smerovana na hmotnu vec,tak mi pride troska od veci pisat sem zelania tykajuce sa zdravia,lasky,pokoja...atd.to je snad samozrejme v kazdej rodine ci v kazdom vztahu...to najdolezitejsie si len tak nekupime.takze moja hmotna tuzba k jeziskovi je sijaci stroj...som absolutny antitalent,nikdy som nesila na stroji,ale ambicie a odhodlanie mam az az...a stale trva a trva.... 😀
ja si prajem len to aby sme opat mohli travit s mojim vianoce spolu uz po 10x.Dakujem 😉
Chcem aby sa mi vydarila operacia, ktora ma caka o par dni a velmi si zelam rok 2014 bez urazu.
Hm... Vzhladom nato co prezivame v rodine si zelam to co si prajeme vzdy pri stedrovecernom stole- aby nas bolo radsej o jedneho viac pri tom stole dalsi rok ako o jedneho menej.
Osobne si myslim ze aspon ja som uz vo veku kde tie nehmotne priania maju omnoho vyssiu cenu ako hmotne. Takze to prianie zdravia, spokojnosti a rodinnej pohody absolutne nevnimam ako klise.
Z tych hmotnych napisem co asi dostanem kedze to dostavam kazdy rok🙂 parfum, nieco od swarowskeho, nieco kozenne a predlzenie pernamentky do fitka😀 toto su osvedcene dary mojho manzela - samozrejme ze potesia ale keby neboli tak som uplne v pohode... Ja sa strasne tesim hlavne na deti ako budu rozbalovat a tesits - to ja vzdy len sedim ako taky puk a pozorujem ich s idiotskym usmevom ako ma moja mama ked pocuva duchovku😀
@jarmilka1985 Velmi si prajem tretieho drobca 🙂 Moji su uz velky, Timka ma 10 rokov a Kristianko 6 🙂 Som mamina zivnostnicka na plny uvazok 😀 Viem si zivo predstavit uz len aby sa nam konecne zadarilo ☹
Bábätko...presne a výstižne - prajem si, aby nás o rok bolo o jedného viac... a modlím sa, aby nás nebolo o jedného menej...
@dai suhlasim , len malicka oprava - spravne je slovo permanentka , od slova permanent - nie pernamentka, hoci sa to casto zamiena
ja dostanem nejake knihy, parfem a chcela by som bud nausnice alebo prsten z bieleho zlata, tak uvidíme , ale pravdepodobne vyberiem vsetko s manzelom, pretoze sam by vyber netrafil
svaty pokoj 😅
@maznacik007 No ale Ty uz si zelas zazraky.... takze pozor....to by si prilis chcela moja..... To totiz chceme vsetci 🙂

Ja som si vypytala olejceky, caje a rozne ine bio-veci na predporodnu, porodnu a poporodnu starostlivost. A po vianociach sa stahujeme do noveho bytu- takze to mame taaaaky obrovsky darcek pre celu rodinku 😉