icon

Čo si prajete pod stromček?

jarmilka1985
26. nov 2013

Ahojte babule! Mozno niekomu pride moja otazka otrepana, ale predsa...Manzel sa ma minule spytal co si prosimpod stromcek a mna nic nenapadlo. Kabat mam, cizmy mam, spodne pradlo mam, vonavku mam, kozmetiku tiez... Aj ked to ma nejaky ten to zachovale. Ak mate peniazky-nevravim ze sa v nich kupeme, ale patrime k priemeru co by ste si zapytali vy? Dakujem za tipy a pekny dnik. 🙂

miriem
26. nov 2013

Ja som si vypytala olejceky, caje a rozne ine bio-veci na predporodnu, porodnu a poporodnu starostlivost. A po vianociach sa stahujeme do noveho bytu- takze to mame taaaaky obrovsky darcek pre celu rodinku 😉

vieruna
26. nov 2013

@womankc
@simca06022011
@opicaskorica ja viem, ze som uuuuuplne off topic, ale ste ma neeeenormalne (nie skodoradostne) potesili, ze toto nemam len ja doma 😀 Dva roky sme fungovali bez kupelne a na wc sme chodili po rebriku. Dalej radsej nepokracujem 😀

simca06022011
26. nov 2013

@womankc ja mam kuchynu este neprerobenu, ruru na pecenie ma "polozenu" na policke presne 9 rokov 🙂)) a v peniazoch to VOBEC nie je, vyplatim si kuchynu aj cash ked treba... a aj tak sa k tomu nik nema... ale hlavne, ,ked sa kupila rura, tak boli3 majstri u nas na obhliadku a velmi sa hrnuli s priatelom, ze to bude HNED hotove 🙂))) ale fakt sme mimo temu 🙂) ale sranda....

womankc
26. nov 2013

@simca06022011 no u nás to je zas zväčša finančná otázka a čas, lebo muž je dosť vyťažený, ale vyjde to v podstate na rovnako heheheheh a mám krásnu kuchyňu ale starý sporák mám v práčovni heheheh a tam pečiem , lebo na rúru nám neostalo zatiaľ xixixixixixixiixiixixi 😀 a starú mi tam odmietol dať hehehehehehehehheeh takže pravidelne niečo spálim 😀

voskovka
26. nov 2013

ja som si uz dopriala a nic viac nechcem 🙂 takze u mna uz jezisko bol

jarmilka1985
autor
26. nov 2013

@angelatack028 Krasny darcek 🙂 Ale tretie neviem ci by som tak daleko od domova zvladla ked som od rana do vecera sama na ne a manzel vkuse v praci... A synator ma len 9 mes. a tretie by bola teraz svanda. :D

adkoalauri
26. nov 2013

S druhým synom mám termín 27.12. Prvý syn sa narodil so sekciou, takže aj druhý sa s najväčšou pravdepodobnosťou tak narodí... Keby sme už boli štyria pod stromčekom, bol by to náš najkrajší darček na svete 😉 A jogurtovač bol pred 2 týždňami v akcii, ten už Ježiško aj doniesol 😀

rush
26. nov 2013

Ja uz tretí rok píšem fotak zrkadlovku 😀 tak uvidime 😅 a inak by sa mi zišiel tlakový hrniec a pekarnicka a mixer poriadny a dobrý moderný odstavovac 😀 ale tak hlavne aby zdravie bolo a deti happy a celosvetový mier 😵

tinach
26. nov 2013

Ja všeličo , ale asi to skončí tak ako každý rok, 100 EUR 😅 v obalke s poznámkou, ze "chod sa vyblaznit po obchodoch" ( môj drahý bol naposledy na šopingu pred 10 rokmi, tak si mysli , ze co mi akože dal 😕 ) . Ale hlavne ze sme zdraví 😀 a tiez ten svetový mier

maria1989
26. nov 2013

pár dní pokoja od práce, aby aj muž bol doma a nie vkuse v robote... my traja (s havom) na gauči pred stromom 😉 a keď bude pekne, nejaké prechádzky 🙂

biancarv
26. nov 2013

Aby súd neschválil môjmu bývalému striedavú starostlivosť. To je jediné čo si prajem. :/

h2
26. nov 2013

My sme si s mužom k tohtoročným Vianociam kúpili navzájom sedaciu súpravu do našej ešte stále prázdnej obývačky (dom sme kúpili pred takmer 5 rokmi 🙂 ). Keď tak nad tým uvažujem, tak to bude moja úplne prvá sedačka v živote a to som začala bývať sama ako 18-ročná (pred 20 rokmi). Takže po 16 rokoch v jednoizbovom byte a 5-tich rokoch v prerábanom dome s prázdnou obývačkou nám ju tento týždeň (dúfam!!!) konečne dovezú. 🙂 A ak by som mala napísať, čo EŠTE by som chcela k Vianociam, tak to je ľahké: knižnicu, stolík, koberec, príborník... A, samozrejme, krb!!! 🙂 Mám o čom snívať... 🙂

maca_p
26. nov 2013

aby nespadol a aby sa nechytil horiet 😀

inffinity
26. nov 2013

Já jsem ji přála šicí stroj 🙂 ježíšek už ho i koupil 😉

timotea244
26. nov 2013

No tak toho by bolo... 😉 Ale tento rok si nadelíme pravdepodobne s mm novú práčku...

dendy1
26. nov 2013

Pekné téma, tiež neviem čo by som chcela, potrebujem všeličo, ale túžim po prekvapení, niečo osobné.

marian86
26. nov 2013

ja by som chcela tehotensku knižku , miminka v brušku 🙂

radlinka
26. nov 2013

zelam si prezivat take vianocne sviatky ako za detskych cias, ked bolo vsetko jednoduche, vzacne, vsade same tradicie, ked sme chodili po vianocne oplatky, kapra a 3m zivy vianocny stromcek a tahali ho celu cestu domov. Nikto z nas sa uz nevedel dockat tychto carokrasnych sviatkov, vsade vsetko rozvoniavalo, kapor plaval vo vani a doma sa naplno kuchtilo. Kazdy decembrovy den v skole sme netrpezlivo pocitali do Vianoc a s napatim cakali na prvy sneh ..od Ondreja, cez Barboru, Luciu az po Stedry den. Ja si zelam len zdravie pre vsetkych a aby bol clovek stastny a v radosti prezival dalsie nastavajuce dni k spokojnosti. Chcela by som spat tatina, on pre nas najlepsie vedel tradovat Vianoce...velmi nam to chyba. xxx Zelam kazdemu pozehnane sviatky a naplnene srdcia laskou xxx

aknelka85
26. nov 2013

Zdravie, stastie, lasku a pohodu pre vsetkych mojich blizkych 🙂 a mna vzdy potesia ponozky a nohavicky 🙂 tych nikdy nie je dost 🙂

cmulinko
27. nov 2013

@jarmilka1985 nakolko otazka bola smerovana na hmotnu vec,tak mi pride troska od veci pisat sem zelania tykajuce sa zdravia,lasky,pokoja...atd.to je snad samozrejme v kazdej rodine ci v kazdom vztahu...to najdolezitejsie si len tak nekupime.takze moja hmotna tuzba k jeziskovi je sijaci stroj...som absolutny antitalent,nikdy som nesila na stroji,ale ambicie a odhodlanie mam az az...a stale trva a trva.... 😀

happyfrog80
27. nov 2013

ja si prajem len to aby sme opat mohli travit s mojim vianoce spolu uz po 10x.Dakujem 😉

digysa
27. nov 2013

Chcem aby sa mi vydarila operacia, ktora ma caka o par dni a velmi si zelam rok 2014 bez urazu.

dai
27. nov 2013

Hm... Vzhladom nato co prezivame v rodine si zelam to co si prajeme vzdy pri stedrovecernom stole- aby nas bolo radsej o jedneho viac pri tom stole dalsi rok ako o jedneho menej.
Osobne si myslim ze aspon ja som uz vo veku kde tie nehmotne priania maju omnoho vyssiu cenu ako hmotne. Takze to prianie zdravia, spokojnosti a rodinnej pohody absolutne nevnimam ako klise.
Z tych hmotnych napisem co asi dostanem kedze to dostavam kazdy rok🙂 parfum, nieco od swarowskeho, nieco kozenne a predlzenie pernamentky do fitka😀 toto su osvedcene dary mojho manzela - samozrejme ze potesia ale keby neboli tak som uplne v pohode... Ja sa strasne tesim hlavne na deti ako budu rozbalovat a tesits - to ja vzdy len sedim ako taky puk a pozorujem ich s idiotskym usmevom ako ma moja mama ked pocuva duchovku😀

angelatack028
27. nov 2013

@jarmilka1985 Velmi si prajem tretieho drobca 🙂 Moji su uz velky, Timka ma 10 rokov a Kristianko 6 🙂 Som mamina zivnostnicka na plny uvazok 😀 Viem si zivo predstavit uz len aby sa nam konecne zadarilo ☹

sue
27. nov 2013

Bábätko...presne a výstižne - prajem si, aby nás o rok bolo o jedného viac... a modlím sa, aby nás nebolo o jedného menej...

digysa
27. nov 2013

@dai Ja som si prave vcera kupila parfem a tento rok to bude asi vsetko......aj som si ho sama zabalila, aj som si nan dala menovku, aj som si ho schovala....... 😎

Nic proti hmotnym darcekom...akurat po nicom prave teraz netuzim

klincek
27. nov 2013

@mackoxxx jpre mna je akykolvek domaci spotrebic symbolom "otrociny" v domacnosti (ktoru bezne vykonavam v podstate bez reptania, ale pripominat si to aj na sviatky fakt namam chut 😅 )
ale tvoju radost chapem, pokial si dovtedy zehlila klasickou suchou zehlickou 😀

zuzana76
27. nov 2013

@dai suhlasim , len malicka oprava - spravne je slovo permanentka , od slova permanent - nie pernamentka, hoci sa to casto zamiena

ja dostanem nejake knihy, parfem a chcela by som bud nausnice alebo prsten z bieleho zlata, tak uvidíme , ale pravdepodobne vyberiem vsetko s manzelom, pretoze sam by vyber netrafil

maznacik007
27. nov 2013

svaty pokoj 😅

digysa
27. nov 2013

@maznacik007 No ale Ty uz si zelas zazraky.... takze pozor....to by si prilis chcela moja..... To totiz chceme vsetci 🙂