icon

Čo ste dostali na Vianoce?

stelkatelka
30. dec 2015

Ahojte ženy, Vianoce už sú nenávratne preč a tak sa pochváľte, čo ste dostali od manželov, či detí na Vianoce. 🙂 Ja sa musím pochváliť, od manžela som dostala pobyt pri mori a od dcéri krásnu orchideu 🙂

Strana
z4
ariannazara
1. jan 2016

I KED SA MALO KEDY VYJADRUJEM TAK DNES MUSIM K TEJTO TEME 🙂 odrazu ake ste vsetky proti tomu aby ste zverejnovali darceky a neviem co po internete hlavne ze ked kliknem na modrykonik tak je doslova natrepany STROMCEKY,DARCEKY aaach dalsia Michael Kors kabelka na Mikulasa jedna na Vianoce toto neni chvalenie nie???? A este vycapenych milion fotiek aha co mi prniesol jezisko aaaa ja som ale dobra 😃 no proste cela plocha zatrepana ale ze tu jedna zena zalozi temu ze co ste dostali ona napisala dovolenku tak hned vsetky do NEJ lebo sa chvali predstavte si ze niekto si setri na dovolenku cely zivot aby nanu siel a je rad a nie ze si piskne chcem MK trapnu kabelku tak som ochotna aj pozicku zobrat aby som aj ja mala kabelku jak maju ostatne lebo to tu funguje ako na pastvisku ovečiek jedna pride mam MK kabelku a zaradom vsetky jeeej mam aj ja jedna sfoti Hunter gumaky aaaa musim ich mat aj ja!!!Kazda sa tu opicite po kazdej fotite si satniky ,oblecenia,selfie a neviem co kazdy bozi den a niekto tu zalozi temu a UZ HNED SA CHVALI omg zeny ste dospele tak trochu uvazte a nekazte niekomu radost len preto ze sa doma nudite ked nechcete napisat co ste dostali lebo take veci zasadne nedavate na internet tak sa zdrzte komentara!

liligreg
1. jan 2016

@bianka0111 po bona mope aj ja tuzim, len Jezisko nestihol kupit, tak snad v novom roku si to vynahradim :D

ewka1
1. jan 2016

@womankc tak to je parada... manžel ma asi už uškrtí, ked mu zase budem hučať celý rok, že čo by som chcela pod stromček 😀 😀

erienka
1. jan 2016

nerozumiem, co je na tejto teme zle, ja si rada precitam, co dostali ine zeny pod stromcek, kedze cely december sa tu riesili len detske darceky. Naco tolko moralizovania?
Ja som dostala kabelku a takúto knihu: http://www.martinus.sk/?uItem=134838

bianka0111
1. jan 2016

@womankc hmmm...tak to je teda supiš darčk :D...ja rada vysávam no niekedy vysávam aj dva tri krát denne pretože mi vadí každá omrvinka na podlahe :D a preto som sa tiež zaoberala myšlienkou zaobstarat si priatela v podobe Irobot :D...tak uvidím :D

bianka0111
1. jan 2016

@stella33 nie nie..nie parný, toto je taký kalsický mop na dizajn, len má namontovanu taku nádržku...urobiš strek strek a len pretrieš...nepoužíva sa klasická voda, ale tá tekutina sa zvlášt kupuje...tá sa leje do nadržky na mope,,,

mirage
1. jan 2016

Tak k teme: naramok,, taky pas z tavej srsti na krize - bedra, topanky - zial male, a pobyt s rodinou na vikend a potom letenky do europskej metropoly len pre nas dvoch 🙂

ela2710
2. jan 2016

My sme mali prve spolocne Vianoce. MM dostal mobil (potreboval kvoli praci) a knizky, obaja citame, takze to vzdy potesi, ja som dostala tiez knizky a velmi som si priala zakladnu vybavu do porodnice nech sa uz nestresujem, ze nic nemam a tak boli nove papucky, zupan (bol vacsi ale MM ho siel vymenit za mensi a ten je super) a osuska,ktora ma napis najlepsia manzelka v mojej oblubenej farbe, okrem toho sme obaja dostali parfemy,kozmetiku a spolu sme si dali mikrovlnku, pretoze stara nam buchla a pol roka sme fungovali len so sporakom a to bol des. Nedavali sme si drahe darceky, za cely rok sme sa velmi vyhadzali z penazi, zariadovali sme byt, a kupovali auto, ale velmi ma potesilo, ze si MM spomenul a pri tom neznasa obchody 🙂 najkrajsie na celych Vianociach bola radost deti, to ze sme vsetci spolu a ze mam konecne muza,ktory ma lubi a vydrzi so mnou pozerat Popolusku a vsetky ceske komedie 😀

A tiez sa mi tato tema paci, ako inspiracia je to super 😉

zana0077
2. jan 2016

@ela2710 keby sa dalo, za tento prispevok dam lajkov aj desat...neobycajne obycajne vianoce,o blizkosti, laske a presne o tomto maju byt. Nadhera. Kiezby ich takto vedeli prezivat vsetci.

adriazab
Autor odpoveď zmazal
mirage
8. jan 2016

Ja len tolko k teme, ze ked som dostala vela darcekov, a nie lacnych neznamena to, ze sme prepadli plytkemu konzumu. Aj sme oddychovali, hrali spolocenske hry, citali, chodili na prechadzky, korculovat, do wellness, len to sa tu na koniku nenosi 😀 ze aj duchovno aj materialno.

cmulinko
8. jan 2016

My zijeme v Irsku a na Vianoce sme isli na SK za rodinou. Vianoce boli skromnejsie a s manzelom sme si dali len malickosti.Viac sme sa sustredili na nase deti a na deti v rodine.Doma je doma...doma je to o tradiciach,o rodine, o spolocnom rodinnom stedrovecernom stole,o slovenskej polnocnej omsi,o ohnostroji na NR....sneh,ktory tento rok nenapadol 😀 Toto vsetko nam akosi pri Irskych Vianociach chyba.Na druhej strane je to velky stress,dlha cesta ( chodime s autom ),vzdy nejaky problem,lebo bez toho to proste nemoze byt a aj tento krat sa nam postastilo navstivit pohotovost prvy sviatok vianocny s nasou najmensou 7 mesacnou dcerkou, druhy sviatok vianocny sme s manzelom museli poskytnut prvu pomoc starcekovi,ktory spadol a kazdy ho len obchadzal,na obecnom urade mi pani vynadala,ze som si nepriniesla vopred napisane splnomocnenie a ona sa musela hrabat v tlacivach, na policii,ked som si davala robyt urychlene pas ma skoro posliapali ludia len aby sa dostali skor ku dveram,cestou nazad sme dostali kamenom do predneho skla...cize Vianoce ako sa na nasu rodinu parti 😅 Co som teda dostala na Vianoce?....zazitky na ktore len tak nezabudnem 😀

4stanka4
8. jan 2016

Ja som dostala na Vianoce od priateľa ponuku na sobáš 🙂

womankc
11. jan 2016

@stella33 no ja som maximálne spokojná , ja nemám príliš členitý priestor a čo viem , že by mu vadilo pred vysávaním nadvihnem , a kúty .... po povysávaní poumývam dlážky, takže aj tie menej priechodné časti vyčistím .......................

womankc
11. jan 2016

@ewka1 veď oni sú radi , že hučíme, však by sa strašne nudili .... xixiixixi

stella33
12. jan 2016

@cmulinko 🙂 vesele si to mala ...doma je doma... To veru inde nezazijes. Patrime na svete medzi krajiny s najlepsou zivotnou urovnou, jedni z mala, kde mame statny zdravotny system, skolstvo zdarma, pitnu vodu, ktorou splachujeme zachody... a napriek tomu, sa vieme stresovat, spravat sa arogantne a nevieme sa uz usmievat, a len tak sa tesit, ze sme sa rano zobudili zivi, zdravi a nas pribytok nam cez noc niekto nezbombardoval... 🙄

monika15
12. jan 2016

@ariannazara

PRESNE super si to vystihla !

moonshine1
12. jan 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

na vianoce myslim ze v kazdej rodine byva veselo :D

alja20
Odpoveď bola odstránená
digysa
12. jan 2016

@mirage 😉 😉 😉 Tiez som si vsimla.....bud si prilis "svata" a nic ti netreba, alebo si "materialisticka svina" a musis mat toho vela....

Ja som dostala na jeziska :
-dovolenku na Slovensko (4 letenky) a cas s rodinu
-Lyzovacku v Jasnej a cas straveny s detmi
-Pancuchy, aby mi nebolo zima
-Kabat, lebo som z teplych krajin
-Helmu na lyzovanie lebo ma uz nebavilo si poziciavat
- Flasu Ginu, lebo rada pijem GIN
- hodvabny sal, aby mi bolo teplucko pri krku
- vysoke cizmy, lebo nikdy v zivote som vysoke cizmy nemala, len take stredne.....

............a vianoce stravene s babkou (90), ktoru som uz mozno videla posledny krat....

A ja by som mohla este pokracovat, ale to by som sa uz asi chvalila..... 😀 😀 😎 🙂

veronikazadana
12. jan 2016
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

@digysa 🙂 tak to si mala kraaasne vianoce

elise
12. jan 2016

Vonavku ktoru som si kupila a nadsenie deti ked rozbalovali darceky, po vianocuach //

leria
21. jan 2016

nečítala som do podrobna všetko....no udivujú ma tu niektoré z vás, nad akými somarinami sa viete tu povyšovať svojimi blbými pripomienkami.....veď keď ma príspevok nezaujíma, nemá mi čo povedať a neviem poradiť alebo sa s niekým tešit, tak ho jednoducho ignorujem...ja tiež nemám potrebu sa chváliť čo som dostala, to asi by s niektorými z vás aj pekne zamávalo....no, že by som niekoho odsudzovala za jeho príspevok? no viem si predstaviť aké z vás budú raz zašomrané staré bosorky, ktoré vedia všetko len kritizovať....autorke článku prajem krásny pobyt a orchidejka nech dlho a do krásy kvitne 😉

Strana
z4