Čo ste kupovali svojim polovičkám na výročie?
Pekný večer maminky čo ste kupovali svojim polovičkam na výročie poraďte niečo nejaké nápady
Nič.rokmi sa nakopi toľko zbytočností.ze už nekupujeme nič len preto.lebo by bolo treba darček.
My chodime na veceru do lepsej restauracie a urobime si pekny vecer, ked sme mali pred 3 rokmi 25 vyrocie isli sme na rande deti sa smiali, pretoze sme isli kazdy v inom case muz chodieval vzdy neskor tak sme dodrzali tradiciu stretli sme sa na nasom mieste a odtial sme isli na veceru bola to krasna spomienka a muz mi dava vtedy krasnu kyticu a ja jemu vacsinou nic u mna ta kytica vzdy boduje pretoze kvety my dava len na sviatok
@sarpej555 keď sme sa presťahovali do domu, nemali sme ešte zateplenie, ani fasádu. Zateplenie sme urobili na jar s tým, že fasáda nie je až taká dôležitá. Ja som sa zatala a dohodli sme sa s robotníkmi, že fasáda na jeseň bude. Nasla som si dve práce, šetrila ako sa dalo a dva dni pred jeho narodeninami mi dodali materiál. Presne v deň narodenín bola fasáda takmer komplet hotová. Bol to taký spoločný darček, ale myslím, že sa veeelmi potešil 😉

@sarpej555 na posledne vyrocie som mu kupila taku lepsiu flasu whiskey, kedze ju ma rad a rad si raz za tyzden da poharik 🙂 a pred tym sme sa myslim dohodli a kupili si wellness vikend, kazdopadne snazim sa to smerovat smerom k spolocnym aktivitam alebo takym co viem, ze ma rad partner (tie escape hry ho bavia, vylet, sportova aktivita, listok na koncert, masaz, dobry alkohol, dobra vecera)