icon

Čo ste našli pod vianočným stromčekom?

24. dec 2024

Kazdy rok citam tuto temu tak sa pochvalte co ste si nasli pod stromcekom? Alebo co ste tam mali a sklamalo vas?
Ja som dostala hodvabne pyzamo a sal ja som sa velmi potesila.Najhorsie co som dostala bola skatulka starej cokolady v ktorej uz boli plesne a pavucina.
Tu som citala ako najhorsi dar pouzity strojcek na holenie od svokry.

0_0
Autor odpoveď zmazal
haraburdova
24. dec 2024

Dostala som vlnené ponožky, mikinu, fén, poukážky do Martinusu a peniaze, som veľmi spokojná 😁 Najviac ma potešili darčeky pre dcérku, má prvé Vianoce a strašne sa tešila z rozbaľovania aj z darčekov. Všetko čo dostala mi každý odkomunikoval, takže máme pre ňu veci, ktoré využije a ešte nemá. Najviac sa potešila voskovkám a rovno ich otestovala na stene 🤣 Takže máme aj trvanlivý darček v podobe prvých čarbancov ❤️

oceanahory
24. dec 2024

Ja som dostala od svokry vlastnorucne pisany list, velmi dojemny 🥹 a to nie som vobec sentimentalny typ, ale toto ma dostalo.

angeli121212
24. dec 2024

@mimka1402 inak toto je dosť smutné keď vlastní rodičia nepoznajú svoju dcéru a od mala až mi prišlo ľúto keď som si predstavila že by toto mal prežívať napr moj syn

slavomira236
24. dec 2024

Ja nic len letnu dovolenku takze odpocitavam.

mimka1402
24. dec 2024

@angeli121212 Vieš čo nehnevam sa, len to bolo vždy ze peniaze neboli extra a tak som to ťažko preživala, že šli peniaze na niečo čo ma ani nepotešilo. 🙈 Ťažko takto, možno to bolo tým že som nedostavala darčeky mimo narodenín a Vianoc tak som bola upnuta na to. 🙂 Samozrejme, že v ich očiach robili všetko čo vedeli, aj dnes to tak je, keby je tu ich verzia možno by ti povedali opak a to, že sa mi nedá vyhovieť. 🙂
Ale s mužom si dáme neskôr keďže sme tento rok každý na druhej strane republiky, ale jasne nie je to o darčekoch, len keď to sa deje odmala, tak už nevie človek ako to vnímať, ale tak o to viac sa snažim obdaruvať ja, to ma baví viac, nemám tam tlak taky. 🙂

kristinkaris
24. dec 2024

@stellarstar toľko nožov aj by som sa ho začala báť že ako to mysli 😂

tramtada31
24. dec 2024

Po velarocnych praktických darčekoch na auto (od 19tiek elektrónov a podobnych mnou neoceniteľných darčekoch) vravim mužovi, či si môžem objednať kabelku k Vianociam. Vraj ich mám veľa, tak som mu vravela, že v tejto farebnej kombinacii a tvare mi uz dožíva, tak vraj dobre a na moje prekvapenie aj stihla prist, vecer vo štvrtok odisla z Nemecka DHLkom a rano v piatok tu už bola, dnes pod stromcekom rozbalenia a fakt je krásna😀

lubka2510
24. dec 2024

@ssimusska mna by to potesilo mnam KFC❤️🌲🎁

zuzinka888
24. dec 2024

@ssimusska odkupim🤣🤣

katka2602
24. dec 2024

My sme si kúpili jeden spoločný (nové auto, naše prvé nové) a dostala som zlatý prsteň a zimnú vetrovku. Najhorší darček bol od svokra protišmykové "mačky" na topánky 🫣 také tie lacné gumové, mam pocit, že im to dali v robote. A švagriná od neho dostala zrkadielko, také maličké do kabelky pre 5 ročne dievčatko 🤣🙆‍♀️

ssimusska
24. dec 2024

@lubka2510 mňa nie, bola som tam raz v živote a nikdy tam už nepôjdem. Nepríde mi ok kupovať niečo takéto niekomu kto sa venuje cvičeniu a zdravej strave. 😀

ssimusska
24. dec 2024

@zuzinka888 je to do českého, škoda 😄

liusa82
24. dec 2024

my si dávame už len drobnosti všetko čo treba kupujeme počas roka ale knihy ma potešia vždy.Aj teraz som dostala.Ja kozmetika,parfumy atď toho mám na metráky.Kupujem si stále aj vyberám sama a neznášam ak mi kúpia oblečko vždycky je mi to velké a netrafia sa a nikdy do velkosti nevedia si zapamätať že nosím malé s ko aj kabelky ja to nerada dostávam od niekoho.Jedine ak ideme do obchodu iný cvaká a ja ukážem sama prstom jedine vtedy🙂

stellarstar
24. dec 2024

@kristinkaris to sa musí on mňa báť 🤣 ja šéfujem v kuchyni s nožmi 🤣🤣

zuzinka888
24. dec 2024

@ssimusska joj skoda- uz sa mi zbiehaju slinky.

lubka2510
24. dec 2024

@ssimusska tak to nesedi vobec ked sa venujes cviceniu to je dost blby darcek

jaskolka
24. dec 2024

Dve knihy, parfum, poukážku na olejovu masáž, a náušnice

ssimusska
24. dec 2024

@lubka2510 ale že vôbec. Neveim ako to vôbec mohlo niekomu napadnúť. 😅

marcellka32
24. dec 2024

Náušnice, kozmetika, dovolenka, parfum, kabelka, čajník čo som chcela 🙂

lizatko1009
24. dec 2024

nedostala som nic, co ma sklamalo, ale veľmi prekvapilo❤️

zuzika87
24. dec 2024

@hederamonstera ten Lindt by ma potešil tiež a ze meeeega😍

luccija
24. dec 2024

@hederamonstera tak to je lákavé🙂hlavne tie modré

janickacrazy
24. dec 2024

@ssimusska možno závisť, chcel ti trošku narušiť vycvicenu postavu? 🤔

simona20201309
24. dec 2024

@ivik4 Ivik, liečbu? Dúfam že nič vážne? 🙏😯

tilly
24. dec 2024

@earlgrey tak isto. U nás nikto nič nedostal. Nejak neriešime darčeky, pre nás zbytočnosť

earlgrey
24. dec 2024

@tilly u nás jedine dcéra...nikto iný 😉

kavasmliekom
Autor odpoveď zmazal
hankab
24. dec 2024

Dostala som knihu o jazvecikoch (mam doma 2 ks), dalsiu o treningu psov a set kadernickych noznic, kedze uz roky nechodim ku kadernicke. Velmi pekne darceky 🙂 davame si uz iba malickosti na Vianoce, kedze investujeme vela do domu. Ale o to krajsie je, ked su od srdca.

korra
24. dec 2024

my, po sluboch, ze si tento rok dame len spolocny darcek (tlaciaren) ma prekvapil muz novou excentrickou makitackou bruskou 🥰 prerabame, ja rada kutim vseobecne a mam len take "akoze" naradie, tak tejto sa velmi tesim! Uz nech je 27.12 a mozem vrndzat o dusu 😁