Čo ste našli pod vianočným stromčekom?
Kazdy rok citam tuto temu tak sa pochvalte co ste si nasli pod stromcekom? Alebo co ste tam mali a sklamalo vas?
Ja som dostala hodvabne pyzamo a sal ja som sa velmi potesila.Najhorsie co som dostala bola skatulka starej cokolady v ktorej uz boli plesne a pavucina.
Tu som citala ako najhorsi dar pouzity strojcek na holenie od svokry.
Dostala som vlnené ponožky, mikinu, fén, poukážky do Martinusu a peniaze, som veľmi spokojná 😁 Najviac ma potešili darčeky pre dcérku, má prvé Vianoce a strašne sa tešila z rozbaľovania aj z darčekov. Všetko čo dostala mi každý odkomunikoval, takže máme pre ňu veci, ktoré využije a ešte nemá. Najviac sa potešila voskovkám a rovno ich otestovala na stene 🤣 Takže máme aj trvanlivý darček v podobe prvých čarbancov ❤️
Ja som dostala od svokry vlastnorucne pisany list, velmi dojemny 🥹 a to nie som vobec sentimentalny typ, ale toto ma dostalo.
@mimka1402 inak toto je dosť smutné keď vlastní rodičia nepoznajú svoju dcéru a od mala až mi prišlo ľúto keď som si predstavila že by toto mal prežívať napr moj syn
Ja nic len letnu dovolenku takze odpocitavam.
@angeli121212 Vieš čo nehnevam sa, len to bolo vždy ze peniaze neboli extra a tak som to ťažko preživala, že šli peniaze na niečo čo ma ani nepotešilo. 🙈 Ťažko takto, možno to bolo tým že som nedostavala darčeky mimo narodenín a Vianoc tak som bola upnuta na to. 🙂 Samozrejme, že v ich očiach robili všetko čo vedeli, aj dnes to tak je, keby je tu ich verzia možno by ti povedali opak a to, že sa mi nedá vyhovieť. 🙂
Ale s mužom si dáme neskôr keďže sme tento rok každý na druhej strane republiky, ale jasne nie je to o darčekoch, len keď to sa deje odmala, tak už nevie človek ako to vnímať, ale tak o to viac sa snažim obdaruvať ja, to ma baví viac, nemám tam tlak taky. 🙂
@stellarstar toľko nožov aj by som sa ho začala báť že ako to mysli 😂
Po velarocnych praktických darčekoch na auto (od 19tiek elektrónov a podobnych mnou neoceniteľných darčekoch) vravim mužovi, či si môžem objednať kabelku k Vianociam. Vraj ich mám veľa, tak som mu vravela, že v tejto farebnej kombinacii a tvare mi uz dožíva, tak vraj dobre a na moje prekvapenie aj stihla prist, vecer vo štvrtok odisla z Nemecka DHLkom a rano v piatok tu už bola, dnes pod stromcekom rozbalenia a fakt je krásna😀
@ssimusska odkupim🤣🤣
My sme si kúpili jeden spoločný (nové auto, naše prvé nové) a dostala som zlatý prsteň a zimnú vetrovku. Najhorší darček bol od svokra protišmykové "mačky" na topánky 🫣 také tie lacné gumové, mam pocit, že im to dali v robote. A švagriná od neho dostala zrkadielko, také maličké do kabelky pre 5 ročne dievčatko 🤣🙆♀️
@zuzinka888 je to do českého, škoda 😄
my si dávame už len drobnosti všetko čo treba kupujeme počas roka ale knihy ma potešia vždy.Aj teraz som dostala.Ja kozmetika,parfumy atď toho mám na metráky.Kupujem si stále aj vyberám sama a neznášam ak mi kúpia oblečko vždycky je mi to velké a netrafia sa a nikdy do velkosti nevedia si zapamätať že nosím malé s ko aj kabelky ja to nerada dostávam od niekoho.Jedine ak ideme do obchodu iný cvaká a ja ukážem sama prstom jedine vtedy🙂
@kristinkaris to sa musí on mňa báť 🤣 ja šéfujem v kuchyni s nožmi 🤣🤣
@ssimusska joj skoda- uz sa mi zbiehaju slinky.
Dve knihy, parfum, poukážku na olejovu masáž, a náušnice
Náušnice, kozmetika, dovolenka, parfum, kabelka, čajník čo som chcela 🙂
nedostala som nic, co ma sklamalo, ale veľmi prekvapilo❤️
@hederamonstera ten Lindt by ma potešil tiež a ze meeeega😍
@hederamonstera tak to je lákavé🙂hlavne tie modré
@ssimusska možno závisť, chcel ti trošku narušiť vycvicenu postavu? 🤔
@ivik4 Ivik, liečbu? Dúfam že nič vážne? 🙏😯
Dostala som knihu o jazvecikoch (mam doma 2 ks), dalsiu o treningu psov a set kadernickych noznic, kedze uz roky nechodim ku kadernicke. Velmi pekne darceky 🙂 davame si uz iba malickosti na Vianoce, kedze investujeme vela do domu. Ale o to krajsie je, ked su od srdca.
my, po sluboch, ze si tento rok dame len spolocny darcek (tlaciaren) ma prekvapil muz novou excentrickou makitackou bruskou 🥰 prerabame, ja rada kutim vseobecne a mam len take "akoze" naradie, tak tejto sa velmi tesim! Uz nech je 27.12 a mozem vrndzat o dusu 😁