icon

Čo vnúčatám na Vianoce?

24. okt 2023

Dievčatá, poraďte čo kúpiť 5 rocnej a takmer 8 ročnej vnučke a 6 ročnému vnukovi na Vianoce. Majú doma takmer celé hrackarstvo, ja už za tie roky či na Vianoce, či na meniny,narodeniny som im kúpila hračky, aj praktickejšie veci typu obliečky s obľúbenou postavičkou, osušky s obľúbenou postavičkou, sadu tanierov, oblečenie, hračku podľa želania, vankúše so zvieratkami, a veľa iného, ja už fakt neviem čo im kúpiť, keďže majú v podstate doma všetko a každý rok od zvyšku rodiny toho dostanu tiež veľa.

kvetinka75
25. okt 2023

lístky do divadla - ak máte bábkové divadlo niekde v blízkosti. Alebo na nejaké podujatie, niečo zážitkové, aquapark a pod. Majú deti nejaké záujmy? Možno by som išla aj tým smerom

autor
25. okt 2023

@mamelka presne tak, ja som mala ušetrené nervy,keď som mala ja deti,tiež sme toto vôbec neriešili,teraz je to sám mamon.

autor
25. okt 2023

@kvetinka75 nejde špeciálne záujmy nemajú.

kvetinka75
25. okt 2023

alebo možno aj nejakú spoločenskú hru ak nemajú. Môžu tráviť čas spolu

mamelka
25. okt 2023

@kvetinka75 tu spoločenskú hru som chcela aj ja napísať. Len mne príde,že deti sú už skôr asi vyšší level📱

mamelka
25. okt 2023

Môžem sa opýtať co nevesta so synom kupuje tebe?

barbie1981
25. okt 2023

@mamelka aj my to tak máme, ani sestrám ani neteriam a synovcom nekupujeme, kúpim iba deťom a starým rodičom , mám 7 netier a 2 synovcov 🙈

autor
25. okt 2023

@mamelka mne nič nekupujú,ani môjmu mužovi. My to ani nechceme, nič nám netreba.

kvetinka75
25. okt 2023

@mamelka my sme s dcérou veľmi dlho hrávali napr. dostihy alebo človeče a karty. Ešte aj keď bola na strednej. Dobre sa pri tom dá zabaviť. Ale tak nie každého to baví

autor
25. okt 2023

@mamelka no dievčatá, my keď k nim prídeme,oni majú také veci,čo ja ani neviem ako sa volá,ani som to v živote nevidela🙈 o to je to ťažšie vymyslieť niečo.

kvetinka75
25. okt 2023

@barbie1981 aj my to tak máme, kupujeme sebe a nejakú drobnosť starým rodičom a starí rodičia tiež len niečo drobné za pár eur, príp. dajú dcére peniaze.

mamelka
25. okt 2023

@kvetinka75 naše sa tiež toto radi hraju

Autorka tu máš link, je to z Aliexpress ale je to super hra
Ich habe gerade diesen erstaunlichen Artikel auf AliExpress gefunden. Probiere ihn aus! €7.83 50%OFF | Asmodee harries Potters Dobble Kartenspiel Kinderspiel Party Familie Kartenspiel Eisen Box Brettspiele
https://a.aliexpress.com/_EyoftUj

kvetinka75
25. okt 2023

inak ja kupujem dcére už asi od 8rokov poukážku na masáž. Ja chodím pravidelne a raz v rámci tréningov mali možnosť aj masáže, zapáčilo sa jej to, tak vždy dostala poukážku. Také to bolo smiešne, keď sa jej niekto pýtal a čo ti priniesol Ježiško? a ona: poukážku na masáž🙂

mamelka
25. okt 2023

A napríklad pre dievčatá je super diamantové maľovanie

mamelka
25. okt 2023

@kvetinka75 to som raz dostala od manžela, je to super taka masáž.

kvetinka75
25. okt 2023

@mamelka nie je nad takýto darček, alebo wellnes s bublinkami a saunami. Dcéru som neskôr aj tam brávala. Tá si to viac užívala ako niektorí dospelí. Ale to už mala asi 12-13 rokov.

autor
25. okt 2023

@mamelka ďakujem,toto už majú tiež.

autor
25. okt 2023

@mamelka to Dabl že majú, to diamantové maľovanie vyzerá pekne,ďakujem ti,idem to tiež pozrieť.

kvetinka75
25. okt 2023

daj im vyrobiť tričká, hrnčeky s ich fotkami.

autor
25. okt 2023

@kvetinka75 tej staršej vnučke dám asi poukážky do DM , teraz ju baví kozmetika, tak tam si určite vyberie

autor
25. okt 2023

@kvetinka75 joj to vôbec netuším kde také dačo sa dá urobit

autor
25. okt 2023

@kvetinka75
@mamelka ale ďakujem žienky,ste super💞

kvetinka75
25. okt 2023

autorka - áno, to aj ja dávam dcére, odkiaľ si? nájdeme niečo na nete, u nás to robia v predajni, kde vyvolávajú aj fotky

simca06022011
25. okt 2023

Ak sú darčekový, tak kúp hocijakú hlúposť a vybavene. Podľa mňa, do domácnosti, ktorá vyzerá ako hrackarstvo sa ani nič extra z čoho reálne deti budú mať radosť kúpiť nedá. Môžeš sa spýtať aj vnukov /rodičov.

simca06022011
25. okt 2023

8 ročnej poukážku do dm? Ci ešte nejaká staršia vnučka je tam??

autor
25. okt 2023

@simca06022011 to ma už tiež napadlo,že kúpim nejakú hračku a hotovo, lebo sa tu iba zozieram a minulý rok som im kúpila tiež hračky aké oni chceli a po týždni už ani nevedeli,kde ich majú.

autor
25. okt 2023

@simca06022011 13 ročnej

mamelka
25. okt 2023

Rada...a ta poukážka do DM je super. Vidíš, tak sa dá kúpiť aj do kníhkupectva a máš vyriešené 😊darček dostanú,len si vyberú podľa seba

autor
25. okt 2023

@simca06022011 to viem že ju poteší, často chodí s dcérou tam kupovať.

misinka0611
25. okt 2023

@katulienkax Ja som a teda stále kupujem hračky striedmo a práve preto aby sme tým neboli zavalení, aby som nelamentovala čo kúpiť lebo deti majú všetko. Moje určite nemajú všetko a hneď 10 darcekov viem vymenovať čo by ich potešilo a to teda si dobre rozmyslím čo by ich zaujalo. Nemám rada kupovať nasilu len aby bolo a potom v kúte to mesiace nevytiahnu.

Autorka kúp im spoločenskú hru. Sú si vekovo blízko určite sa dá nájsť taká ktorá zaujme všetkých a potom každému po jednej knižke. 8 ročná už vie citat tak toez vekovo pre ňu a tým mladším skôr interaktívnejšiu kde je viac obrázkov.

autor
25. okt 2023

@mamelka to je tiež super napad