icon

Darček pre priateľa k 30. narodeninám

10. mar 2023

Ahojte, čo dat priateľovi k 30ke?

zuzubb007
10. mar 2023

Spytat sa ho co chce? Myslim, ze to je najlepsi darcek

autor
10. mar 2023

@zuzubb007 😃 vraj nič nechce no..😃 ja som od neho dostala dost drahy dar k narodeninam, no rozpočet si ja taky dovoliť nemozem :(

galganka
10. mar 2023

Niečo pasujúce k jeho koníčkom? Darmo ti tu niekto napíše svoj tip, ak ho baví dačo iné. Ja, ak neviem nič vymyslieť, mrknem mu wishlist na Alze, niečo do počítaču, ak jedlo, tak objednám fajnové sushi, ak drobnosť, tak obľúbený koláč... 🤷‍♀️

zuzubb007
10. mar 2023

Tak kup poukazku do kina, na bazen, alebo parfumerky, alebo nieco co ma ako zalubu jednoduche

galganka
10. mar 2023

Ozaj, aj to kino je super napad, ak tam rád chodí, ja som nedávno kupovala "permanentku" do kina...

viky173
10. mar 2023

objednaj nejaky wellness pobyt / poznavaci vylet resp. nieco, co mate radi obaja a chodte tam spolu, za mna vzdy najlepsi darcek je zazitok

ivangeline
10. mar 2023

Spolocny pobyt niekde cez vikend alebo aspon len na vecer...

tyrkysova_kobyla
10. mar 2023

Ja som kupovala zazitkove darceky. A od kamaratov dostal drahsie flasky rumu. Zavisi od konickov, preferencii...

bykaterina
10. mar 2023

urcite zazitkovy darcek, let balonom, lietadlom, splav, jazda na aute, škola smyku,...
to si clovek zapamata na cely zivot

ivu80
10. mar 2023

Vždy darujem manželovi zážitok..koncert, let balónom, kurz potápania, teraz dostal vstupenky na Oktagon. Sama ho poznáš najlepšie, tak snáď sa trafiš😉

kukulienka999
10. mar 2023

A aký je budget?

nika3136
27. jún 2023

@ivu80
Ahoj, mozes mi prosim poradit? Chcem kupit listky ale absolutne netusim, do ktorej zony, oplatia sa tie za 100€? Viac davaj nechcem. Nikdy som nazivo nebola. Dakujem 😊

biaa
27. jún 2023

Nenapisala si o pristelovi nič nápis čo ho bavi čo má rad. Moj má rad knihy, sviecky, drahe voňavky takze to mám lahke😃😃

ivu80
5. júl 2023

@nika3136 ak myslíš na Oktagon, tak určite áno,ja som mala tuším za 79 ečiek.Manžel bol myslím v oranžovej zóne a videl dobre, okrem toho tam boli vraj všade obrazovky...ono ide najmä o tú atmosféru .

smajcii
5. júl 2023

Ja som svojmu darovala tandemový zoskok. Zážitok na celý život 🙂