Darček pre priateľa k 30. narodeninám
Ahojte, čo dat priateľovi k 30ke?
@zuzubb007 😃 vraj nič nechce no..😃 ja som od neho dostala dost drahy dar k narodeninam, no rozpočet si ja taky dovoliť nemozem :(
Niečo pasujúce k jeho koníčkom? Darmo ti tu niekto napíše svoj tip, ak ho baví dačo iné. Ja, ak neviem nič vymyslieť, mrknem mu wishlist na Alze, niečo do počítaču, ak jedlo, tak objednám fajnové sushi, ak drobnosť, tak obľúbený koláč... 🤷♀️
Tak kup poukazku do kina, na bazen, alebo parfumerky, alebo nieco co ma ako zalubu jednoduche
Ozaj, aj to kino je super napad, ak tam rád chodí, ja som nedávno kupovala "permanentku" do kina...
objednaj nejaky wellness pobyt / poznavaci vylet resp. nieco, co mate radi obaja a chodte tam spolu, za mna vzdy najlepsi darcek je zazitok
Spolocny pobyt niekde cez vikend alebo aspon len na vecer...
Ja som kupovala zazitkove darceky. A od kamaratov dostal drahsie flasky rumu. Zavisi od konickov, preferencii...
urcite zazitkovy darcek, let balonom, lietadlom, splav, jazda na aute, škola smyku,...
to si clovek zapamata na cely zivot
Vždy darujem manželovi zážitok..koncert, let balónom, kurz potápania, teraz dostal vstupenky na Oktagon. Sama ho poznáš najlepšie, tak snáď sa trafiš😉
A aký je budget?
Nenapisala si o pristelovi nič nápis čo ho bavi čo má rad. Moj má rad knihy, sviecky, drahe voňavky takze to mám lahke😃😃
Ja som svojmu darovala tandemový zoskok. Zážitok na celý život 🙂

Spytat sa ho co chce? Myslim, ze to je najlepsi darcek