Darček pre šéfa na štyridsiatku
Dobrý deň, poraďte dar pre šéfa, ktorý síce šéfom je, ale v prvom rade je môj dobrý kamarát. Mám ho fakt rada. Obidvaja sme 40tnici. Niečo cca okolo100€. Reálne žiadne hobby nemá, takze sa neviem zamerat na nejaký okruh. Ďakujem za akúkoľvek radu, ja som úplne mimo.
A ideš mu to darovať ako šéfovi na nejakom posedení pre kolegov alebo ako kamarátovi na súkromnej oslave? Ak organizuje niečo pre kolegov, poraďte sa, vyzbierajte sa na niečo alebo mu dajte len symbolický dar (napr. darčekový kôš a dobrú fľašu, ak pije alkohol) a peniaze, nech si kúpi čo chce... a vlastne, aj ak ideš na oslavu pre priateľov, nemáte nejakých spoločných, s ktorými by si sa poradila, prípadne by ste sa dohodli na niečom spoločnom?... inak mi také univerzálne, keď o ňom nič nevieme, napadá fakt len nejaký darčekový kôš, možno v takej tej bedni, že si to musí vypáčiť...
Nejaka pekna karafa na whisky? Ja som kupila od Bohemia Crystal, krasny design a kvalita. To nemoze nejak urazit
@bejkovnicka pekný darčekový kôš
Skús zadať požiadavku na FB v skupine kreatívne ručičky, tam vedia ponúknuť kadečo aj s gravirovanim.
Často sa v práci dáva jeden menší dar a peniaze do pozdravu s blahoželanim, prípadne poukážky z nejakej predajne.

Možno by som išla smerom nejakej gravírovanej sady/ pohára. Prípadne kožená peňaženka, opasok, alebo luxusné pero, poukážka na zážitok/ masáž.. Ťažko povedať, ja o ňom viem ešte menej, než ty. 😀