icon

Darček za vysvedčenie

26. jún 2023

Mamičky kupujete niečo deťom za vysvedčenie? Podľa kamosiek som mimo lebo chcem dieťaťu dať darček hmotný a nie len zážitok 😁🫣

Strana
z2
vulka
26. jún 2023

Nezvykla som kupovať, ale tento rok plánujem. Dcéra chodí na volejbal, tak dostane loptu a syn tiež dostane niečo, čo prakticky využije, hoci vysvedčenie je už roky nuda(od vrchu po spod 1) 🙂

sulavikova
26. jún 2023

Áno, dávam. Vylepšil si 4 trojky na dvojku. Som naňho pyšná! Dostane peniaze na vylepšenie motorky, tulivak a veeeeľku pochvalu.

saxana000
26. jún 2023

Uz pred 25 rokmi som dostala od rodicov za same jednotky v 3 rocniku horsky bicykel.dodnes si to pamatam..dalsi rok kolieskove korcule.. dcera ide od septembra do skoly a tiez bude dostavat darceky na vysvedcenie..

prdolatanacestach
26. jún 2023

Knihu, plátna na maľovanie, aby mohla v lete tvoriť a pôjdeme este na koláčik a kávičku ☕ škôlkarka dostane omaľovavanky, aby jej ľúto nebolo.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
beronsche
26. jún 2023

@shinon258 odmenou za snahu su predsa dobre znamky.
Plus princip vonkajsej a vnutornej motivacie..

Najma u malych deti je toto odmenovanie dvojsecnou zbranou...

eliska13
26. jún 2023

Kúpila by som Lego, ale lacnejšie

bimbambim
26. jún 2023

Zvykneme chodiť na obed spojime to aj s mojimi narodeninami.A chodili sme na bowling tento rok chcú ísť na motorkari.Maju to ako odmenu za zatiaľ dobre vysvedčenie a že makali celý rok.Na polrok zvykneme si pizzu objednať.

magda15
Odpoveď bola odstránená
petulda333
26. jún 2023

Moj prvak chce fixy,take drahsie. Kresli si na kamene,oblecenie atd. Kedze jedna fixa stoji od 3e hore,tak ich dostava k nejakemu sviatku

rachel36a
26. jún 2023

Nie nedavam darcek za vysvedcenie, uci sa pre seba, nie pre darceky...ideme si sadnut na pizzu, alebo do mekaca, na zmrzlinu a pod...ale nie kvoli vysvedceniu, ale preto ze oslavime ze ma prazdniny..

tamitamitami
26. jún 2023

My sme ako deti dostávali darčeky za vysvedčenie (keď sme prišli čakala nás čokoláda, malí darček a 20eur, šli sme niekde sadnúť)....mňa to ako dieťa potešilo a spomínam na to pekne.
Plánujem to robiť aj ja pri svojom.

Kúpila by som mu lego ale niake menšie. Takýto veľký dar by som dala skôr na narodeniny, k vysvedčeniu mi to príde moc.

denithestrange1993
26. jún 2023

Vsak daj co uznas za vhodne a kamoskam sa nespovedaj a uz vobec si nenechaj od nich pokazit radost.

tramtada31
26. jún 2023

Mna to ako dieťa motivovovalo. U nás všetci majú vs, takze sa motivovalo k dobrým študijným vysledkom a dnes som rada, že robili rodičia všetko preto, aby ma udrzali pri knihách. Podľa mna by sa tiež dieta malo odmeniť. Nehovorim, že Zrovna lego za 200 eur, asi by som nekupila za viac ako 30 eur, ale to už je na odkomunikovanie, čo si viete dovoliť a aké dary sa u vás bežne davaju

andrejka1974
26. jún 2023

Áno občas som darček dala,raz synovi ked si opravil v siedmej triede všetky trojky na dvojky dostal bicykel a potom dostali notebook v Devíne,keď boli prijatí na strednú skolu

nika1971
27. jún 2023

nedavam za vysvedcenie ziadne darceky....a pritom sa uci dobre...na to, ze je pubertak ma len 2 dvojky na elektro priemyslovke....ale uci sa pre seba...

zuzki1
27. jún 2023

Syn je prvák , a pôjdeme kúpiť menšie lego .

catlyn
27. jún 2023

Pojdeme cela rodina do zabavneho parku a asi dovolim potom nieco tam kupit. Ale to je nieco, co by sme asi tak ci tak robili, ale takto to bude k vysvedceniu darcek. Synovi som to povedala uz dlhsie a pripominam pravidelne, ze ak nebude dalsia poznamka 🙂 a vysvedcenie bude dobre, tak ideme. Tak sa snazi, prvak 😁

jankak055
27. jún 2023

Urob si podla seba nie podla kamosiek 😉 je to tvoje dieta a ty vies najlepsie co ho potesi 😉

ada12345
27. jún 2023

@tanyag No vidis, moja babka tiez davala mne a ostatnym vnuckam peniaze na sviatky ci za vysvecko. A predstav si, ze sme ju vsetky normalne pravidelne navstevovali aj mimo tychto dni a pomahali jej. A spominam na to v dobrom, peniaze som si setrila.
Zato, ze ty poznas jeden opacny pripad, to neznamena, ze je to pravidlo.

Ja si tiez myslim, ze dieta si zasluzi pochvalu a odmenu za vysvedcenie (tak ako teba potesiq v praci odmeny naviac). My pojdeme do kina, na zmrzku a dcera si bude moct vybrat nejaky darcek.

tanyag
27. jún 2023

@ada12345 Ja som nikde nenapísala, že je to pravidlo. Treba čítať s porozumením. Ja som dala len jeden smutný príklad, to je všetko.
Myslím, že ak vezmem svoje dieťa napr. do Jump arény, alebo do ZOO, na kúpalisko, tak je to lepšie ako hmotný darček, lebo zážitok ostane. A ja som nepísala, že všetci to máte takto robiť. Ja som písala ako to robím ja a vlastne som odpovedala autorke na otázku.

kikazoe
27. jún 2023

áno, kupujem... 1.-3. ročník si vždy vybrala pekný zápisník a písala si zážitky z prázdniny. neskôr sme kupovali spoločenskú hru a teraz ako pubertáčka dostane € ( ok, 20€) a ide s kamoškami - idú na kafe/ do kina či po obchodoch a rozlúčia sa so školou.
nevidím nič zlé na odmenení / odmenení sa.... treba si spraviť radosť ! ale v rozumnej miere a forme
p.s. som zberateľ lega a prosím - čo chce malý za lego? kedže je v tejto cenovej hladine...

mirkava
27. jún 2023

Ak chceš tak kúp, je to tvoje dieťa, aj ja kupujem, maličkosti. Myslím že je to pekné keď diera skončí prvý ročník. Je to sviatok pre celú rodinu a začínajú sa prvé prázdniny. Urob ako to cítiš.

mirkava
27. jún 2023

Mamičky a my čo? Aj my si zaslúžime niečo za to vysvecko! Veď je to aj naša zásluha 😁😊...

Strana
z2