Darčeky pre starých rodičov na Vianoce
Ahojte ľudia chcem sa vas opýtať ohľadom starých rodičov,ktorých chodíte navštevovať a čo im kupujete na Sviatky a na Vianoce aké darčeky? čo bi bolo vhodne a užitočne im kúpiť vie niekto poradiť??? Nechcem im dávať peniaze,
@miselka257 prečo si nekúpia
@minenkaa nikdy si netúžila po niečom, čo si si nakoniec nekúpila? a akože na otázku prečo si babka nekúpi drahý krém si asi vieš odpovedať sama 😀
@minenkaa nikdy si netúžila po niečom, čo si si nakoniec nekúpila? a akože na otázku prečo si babka nekúpi drahý krém si asi vieš odpovedať sama 😀
@miselka257 ano,ale na ostrov nemám
@miselka257 prečo si nekúpia
@minenkaa vsetko sa kupit.
Moji aj ked maju dost penazi si origos nespresso nekupia🙈 neriesim kupujem im ja na vsetky sviatky.
Za mna by darceky nemuseli byt ziadne. Okrem deti.
@miselka257 ano,ale na ostrov nemám
@minenkaa vieš veľmi dobre ako som to myslela... ide o reálne veci na ktoré máš, len si ich proste nekúpiš 😉 ja som tiež tak túžila pár rokov spätne po topánkach, ale akože netrebalo mi ich a priateľ vedel, že ich chcem, keď som na ne už aj zabudla, zrazu som ich dostala a ani sviatok som nemala, chápeš 😀
@minenkaa vieš veľmi dobre ako som to myslela... ide o reálne veci na ktoré máš, len si ich proste nekúpiš 😉 ja som tiež tak túžila pár rokov spätne po topánkach, ale akože netrebalo mi ich a priateľ vedel, že ich chcem, keď som na ne už aj zabudla, zrazu som ich dostala a ani sviatok som nemala, chápeš 😀
@miselka257 nie nechapem niečo takéto ,keď niečo chcem tak buď si to kúpim alebo nie
@miselka257 nie nechapem niečo takéto ,keď niečo chcem tak buď si to kúpim alebo nie
@minenkaa tak to necháp ďalej 😂 nikdy si nemala žiadnu púžbu po niečom?
@minenkaa tak to necháp ďalej 😂 nikdy si nemala žiadnu púžbu po niečom?
@miselka257 ano po ostrove ,však ak niečo chcem a mám nato si to kúpim
@miselka257 ano po ostrove ,však ak niečo chcem a mám nato si to kúpim
@minenkaa tak veľa šťastia, snáď si ho raz kúpiš 🙂
Starym ľudom hrnce ako darceky😵 a svokra mne a nevidíte koľko mam hrncov v kuchyni, načo ďalšie hrnce
@miselka257 kks topánky ako darček, a to ti trafil aj veľkosť hej? Nepochopím
@katulienkax 😂😂 darček mimo sviatku, predstav si 😀 a keďže žijem spolu už cez 6 roko, áno trafil aj veľkosť 😀 a mňa to potešilo, lebo som ich chcela, ale povedala som si, že ich nepotrebujem, no tak prišla som na to, že potrebujem 😂 veľa chlapov nekupuje nič, alebo kupuje kvety, čo zas nechápem ja 😁
@minenkaa este si tu nebola cez Vianocny cas? Sa priprav denne co 7 rocnemu synovi co 9 rocnej dcere? Lebo deti si nemozu vybrat nevedia povedat co by si priali a vedia to cudzie matky😀 a kedy postavit stromcek, ci moze byt cervenohnedy alebo radsej zlatofialovy a ci moze dat dietatu namiesto kapra lososa lebo dieta jej kapra nezje.....
No sranda do februara lebo potom bude uz ste zlozili stromcek?
@natalka13 krasne si to zhrnula. Este nas ale caka hasterenie halloween vs. dusicky. To zase bude kecov…
@katulienkax a prečo nie? moja mama kedysi dávno chcela sandále. tak ich dostala. číslo topánok viem…
Starký ma 95 rokov, kupujem mu kalendár , taky stolovy, na cely rok. Ma všetko, nič nechce. Aj keď som nieco kupila, on si to odlozi, a sanuje, nepouziva🙈🙈z rodiny zase kupujú nejaké vitamínové doplnky, potraviny. Ale naši mu varia, takze ma všetko, čo potrebuje.
@lasona kalendar je super🙂 este sa da vyrobit aj s fotkami. Keby nejake spolocne s detmi, vnucencami🙂
@stelly652 toto by som aj ja chcel vedieť...svokrovci obaja 70 rokov...nikdy neviem co im kúpiť...nic nechcu, nikam už nechodia, svokor sa motá len okolo traktora
@rachel36a ja som raz kúpila mixér na smoothie, aby babka nemusela všetko strúhať 😁 a veľmi sa potešila, mixovala a skúšala stále iné/nové kombinácie ovocia a zeleniny 😁
@rachel36a moja mama vždy povie čo chce. to dostane. moja svokra nechce nič. tak nič nedostane. ľahké 🤷♀️
@biba_18 😁😁😁
No asi to aj tak urobím, lebo uz ma nebaví kupovať dary, ktoré končia neotvorenw v skrini...mojej mame som vždy vedela co kúpiť, keď som nevedela, povedala co by sú priala...ale svokrovci nikdy nič nechcu, nikdy nič nepovedia
@stelly652 ak su este aktivni tak listky do divadla, vianocny koncert....ale zalezi odkial su, ci je v ich meste taka moznost.
@rachel36a ja som raz kúpila mixér na smoothie, aby babka nemusela všetko strúhať 😁 a veľmi sa potešila, mixovala a skúšala stále iné/nové kombinácie ovocia a zeleniny 😁
@miselka257 no moja svokra by to strčila do skrine a ani neotvorila..raz sme im kupili vaflovac, kebo im to u nás chutilo....nedávno som ho neoverený nasla u nich v spajzi... pyzamo, lebo mala hrozne, original zabakene ho ma v skrini a nosi staré otrhane ešte po deťoch....drahy krem, kupovaný pred 15 rokmi, ma v skrinke v kúpeľni este v originál fólií...fakt už neviem, a pride mi to aj zbytočne....požiadali sme ich nech nakupujú nám nič, len vnukovi aby sa nekupovali hlúposti, ale to nie....to sa musi🥵🥵🥵
@stelly652 toto by som aj ja chcel vedieť...svokrovci obaja 70 rokov...nikdy neviem co im kúpiť...nic nechcu, nikam už nechodia, svokor sa motá len okolo traktora
@rachel36a zas moj starý otec okolo domu vždy len čosi vymyšla čo a aký materiál nakúpiť aby mal čo robiť okolo domu ohľadom rekonštrukcie
Starym ľudom hrnce ako darceky😵 a svokra mne a nevidíte koľko mam hrncov v kuchyni, načo ďalšie hrnce
@katulienkax ja viem ale väčšinou ma veľké ale male nemá
@anonym_81ebf2 ja som chcel minulý rok kúpiť kávovar ale že vraj to veľa žere elektriky
@stelly652 no ked kavovar zere vela elektriky, tak s touto mentalitou kup poukazku do lidla
@katulienkax a prečo nie? moja mama kedysi dávno chcela sandále. tak ich dostala. číslo topánok viem…
@biba_18 moja mama by ich otcovi obuchala o hlavu keby jej kupil oblecenie a topanky, vonavka skoncila na zachode a wellness alebo kupele by si oco mohol ist tak sam keby jej kupil
Starkej a starkemu dávam robit kalendár na ďalší rok s fotkami pravnucat. Všetko majú, nic nepotrebujú, kalendár denne využívajú.
@stelly652 ja som svojim starym mamam kupila pekne cajniky na sypany caj - na zimu podla mna padnu vhod 😊
Naši nechcú nič. Vždy keď sa im blíži sviatok alebo Vianoce prízvukujú že nemáme nič kupovať. Ešte keď sme aj tak kúpili tak to ofrflali. Pár rokov už dávame len dezert a kávu, oni nám deťom dezert a peniaze a spokojnosť je na oboch stranách
@katulienkax aj ja som dostala na Vianoce minulý rok topánky, a? Priateľ vedel, že sa mi páčia a kúpil mi ich na vianoce.

@minenkaa toto ma az tak neudivuje ale ak jiekto bevie co vlastnemu muzovi a dietatu? Co spolu neziju?
@natalka13 tak to už je iný level