Darčeky pre starých rodičov na Vianoce
Ahojte ľudia chcem sa vas opýtať ohľadom starých rodičov,ktorých chodíte navštevovať a čo im kupujete na Sviatky a na Vianoce aké darčeky? čo bi bolo vhodne a užitočne im kúpiť vie niekto poradiť??? Nechcem im dávať peniaze,
@stelly652 my im každý rok kupujeme vitamíny C, D, B, Zinok .... , veľký balík vitamínov a doplnkov , aby mali na celý rok
Hygienu a fotokniha, zase nové foto , zážitky
Oni si to radi pozerajú
vitaminy a kalendar s fotkami vnucat a pravnucat
@miselka257 kks topánky ako darček, a to ti trafil aj veľkosť hej? Nepochopím
@katulienkax comu nepochopis? Ja som mojmu muzovi dala za tych 15 rokov co sme spolu uz tolko topanok - od birkenstock papuc, topanky na behanie, topanky k obleku ktore dlho nevedel najst ale ja som ich vypatrala az po boty na snowboard.
Ja zas nepochopim ako mozes nevediet velkost topanky svojho partnera
@stelly652 ja robievam darčekové košíky, balíčky, podľa toho kto čo má rád. Podla toho nakombinujem rôzne medy - čisté alebo ochutené, prípadne v darčekovom balení zo Sashe, pekné ponožky, peny do kúpeľa a pod. Prípadne nožnice do záhrady, pekné záhradné rukavice či kvetinové semienka. Minulý rok sme kúpili kŕmitko pre vtáky nech si zavesí na strom keďže v zime rada dokrmuje a pozoruje vtákov...
- predplatne casopisu zahradkar (kvoli zahradke)
- predplatné TV program, kazde 2 tyzdne príde do schranky, stare dobré noviny 😅
- papierovy kalendar s fotkami
- med, orechy, mak (domace)
- novy vysavac
- kavu co piju, velke balenie caju
proste toto boli take darceky, co sa potesili, nic velkeho a draheho.
ale uz sme kupovali aj kupon na obed/veceru. to si pochvalovali, ze nemuseli varit.
ziadny welness, ani procedury by nesli
Mam starych rodicov este - 2x babicka, 1x dedko. Vsetci maju uz cez 80 rokov. Na vianoce im kupujem flasu vina, knizku a krizovky. Jedna babicka dostane kucharku, druha rodinnu sagu.
Ja si teda neviem predstavit dat dar potraviny. Ze vino, pivo, med. Ved to su bezne veci, nie dary.
Ja si teda neviem predstavit dat dar potraviny. Ze vino, pivo, med. Ved to su bezne veci, nie dary.
@anonym_36eb9c podla mna med je super🙂 a robia aj pekne balicky priamo od vcelarov🙂 alebo rozne prichute, ktore si niekto len tak nekupi.Ja osobne uz preferujem dary, ktore sa daju minut alebo zazitkove darceky...takze mna by to napriklad potesilo...
@stelly652 Poukazku na pedikuru v pohodli domova. Sami nepojdu a stari ludia maju problem si vobec nechty ostrihat na nohach.
ja kupujem babke kozmetiku, klasika krémy na tvár, ktoré používa a sama si nekúpi a k tomu sviečky, prípadne dohodím difúzer do bytu a krížovky... skrátka to, čo má rada 😁 a dedo dostane stále pivo, lebo to miluje, ideálne v darčekovom balení a k tomu pyžamo 😂
@miselka257 Mne sa to páči také praktické darčeky a presne to čo má dotyčný rád 🤗🤗🤗
Starkej som zvykla kupovat veci,ktore ma rada,ale nekupuje si casto. Tuniak v konzerve,kapsule na pranie,slane,sladke,indulonu,alpu a kadejake taketo somarinky na zjedenie.
@anonym_36eb9c Mnohi dochodcovia setria a nedopraju si. Nasim starkym by si mohla kupit cokolvek,ale vsetko odlozili do skrine a nepouzivali. Naopak potraviny ich potesili a vsetko zjedli alebo ponukli navstevam,nemuseli kupovat.
Papučky z ovečkárne
Pre chlapov kutilov gola súpravu https://gola-supravy.heureka.sk/
@anonym_532567 no už vidím ako by ma poslala svokra kade ľahšie...týmto by so. sa jej nezavdacila vobec...s popravde ani mne keby to niekto kupil
@rachel36a a co je minimalistka? Ved to je ta generacia, co vsetkym na svadbu davala porcelan a kristal. A stari ludia su vacsinou na take gyce, Villeroy ma kazdy rok takto okolo Vianoc okrasne motivy.
@katulienkax comu nepochopis? Ja som mojmu muzovi dala za tych 15 rokov co sme spolu uz tolko topanok - od birkenstock papuc, topanky na behanie, topanky k obleku ktore dlho nevedel najst ale ja som ich vypatrala az po boty na snowboard.
@anonym_a2ecf9 tiež kupujem mužovi topánky bez neho a aj všetko oblečenie
@rachel36a a co je minimalistka? Ved to je ta generacia, co vsetkym na svadbu davala porcelan a kristal. A stari ludia su vacsinou na take gyce, Villeroy ma kazdy rok takto okolo Vianoc okrasne motivy.
@anonym_532567 nie, ale používa na sviatky svoj svadobný porcelán...nový nechce....ved pisrm, ze im ťažko niečo kúpiť...kartón cigariet by využila 😁😁😁😁
@stelly652 je zbytočné dávať hmotné darčeky...darujte zážitky a svoj čas..
@anonym_a2ecf9 nie každý má neschopného chlapa čo si nevie kúpiť topánky
@anonym_a2ecf9 nie každý má neschopného chlapa čo si nevie kúpiť topánky
@anonym_5762ce hej presne preto sa kupuju darceky, lebo obdarovany nie je schopny zaobstarat si to sam. Podobne ako si ziadna zena nevie kupit kvety. Predpokladam ze si nikdy nedostala bonbonieru.
Ty si uplne prastena.
Minulý rok sme kúpili kurz na pamäť - svokra chodí raz do týždňa na stretnutia s lektorkou, kde majú rôzne cvičenia, rozhovory a stretáva sa s rovesníkmi.. podľa mňa ľudia potrebujú hlavne social ak ho sami aktívne nevyhľadávajú.. tento rok sme premýšľali nad kurzom nemčiny, vždy o nu mala záujem..
A ešte ju z darčekov od nás veľmi potešil SodaStream, lebo ma rada bublinky..
Vek 71 otec a mama 68
@stelly652 mojej mame kúpim kolagén respnzaplatim kolagénové injekcie do kolien, zatiaľ jej to pomáha vyhnúť sa OP. Záleží čo si praju, alebo vieš žeby si priali ale nemajú na to alebo vždy to radšej ozeleju lebo si povedia že im netreba hoci vieš žeby to chceli. A ešte kreatívne workshopy

@stelly652 ak pijú kávu, kúpte kávovar. Ja som rodičom kúpila pred 3 rokmi dolce gusto, podarilo sa v dobrej cene kúpiť. Dostali jeden spoločný darček a využívajú ho denne