Darčeky pre starých rodičov na Vianoce
Ahojte ľudia chcem sa vas opýtať ohľadom starých rodičov,ktorých chodíte navštevovať a čo im kupujete na Sviatky a na Vianoce aké darčeky? čo bi bolo vhodne a užitočne im kúpiť vie niekto poradiť??? Nechcem im dávať peniaze,
Tak bol tu uvedený vek 68 a 71 rokov. Moji rodičia majú 68. Mame kabelku obľúbenej značky, huňatý svetrík v obľúbenej farbe, set náramok + retiazka. Otcovi košeľa, pulóver, sada kozmetiky, puzzle s personalizovanou fotkou.
Ku spomínaným topánkam, oblečeniu. Aj ja som už dostala topánky od mamy (sama som si ich vybrala), neraz som obdarovala topánkami (vždy sa páčili a obdarovaní boli spokojní). Mne osobne je to stále lepší darček ako nejaké vitamíny či pivo, keď viem, že to využijú a zostane im to (aj keď už aj vitamíny aj pivo som darovala, ale bol to len dodatok k nejakému daru)
@stelly652 bylinkovy caj, maslove susienky, nejake ponozky, krizovky, predplatne oblubeneho casopisu napr. Zdravie, zahradkar,...prip.dobra kniha
Ja by som doporučila podľa toho, čo ja ako seniorka najčastejšie a naradšej používam.
Ak babička rada pečie tak menší robot na miesenie cesta (lebo ruky už nevládzu 🙂)
- malý mixér na smoothie 👍 (lebo zuby už nevládzu🙂)
- Aku vysávač 👍 (lebo je to najlepší pomocník, stále po ruke 🙂)
- praktický nákupný vozík 👍 ( lebo už majú vyťahané ruky od nákupov 🙂)
- krém na ruky 👍 (lebo asi babi nemá umývačku riadu 🙂)
- teplé papuče (lebo nôžky potrebujú byť v teple 🙂)
- malú nahrievaciu el. deku (lebo stále treba nahriať nejakú boľačku 🙂)
- nákupnú poukážku do obľúbeného obchodu ( lebo nakupovať " bez peňazí je super 😉
- balíček oblúbených potravín ( lebo si ich nemusia sami nosiť domov 🙂)
Dajte vedieť čo Ste napokon kúpili, poviem Vám či by ma to potešilo 🙂
@anonym_9921a8 super tipy😊
@anonym_1d3c67 to som mame hovoril cez leto či nechcú isť do kúpeľov že im pôjdem vybaviť,že oni radšej zostanú doma
@stelly652 mozno to povedala preto, že nevie, čo to obnáša. Už som sa stretla s tým, že nemajú plavky, uterák, novšie oblečenie alebo len blbé šľapky. Takze by som ten wellness kupila a zobrala ich po obchodoch, nech si kupia, čo potrebujú. A využijú to potom aj na druhý, tretí wellness ;) Budú na to ešte dlho spomínať
@stelly652 nasim a svokrovcom som zvykla davat 1 vacsi dar napr kvalitne obliecky,vyrobnik sody,airfryer,etazer na kolace alebo nieco ine do kuchyne. Osobne radsej kupim nieco poriadne co im dajme tomu vydrzi ako milion malickosti co ani nevyuziju. Za mna su vdacne tieto produkty do domacnosti,dochodcovia sa v tom az tak neorientuju s sami by si to mozno nekupili,ale vyuziju.
Zvykla som vyrabat pre starych aj prastarych rodicov fotokalendare s fotkami clenov rodiny. Prakticky a velmi vitany darcek.

Ja by som doporučila podľa toho, čo ja ako seniorka najčastejšie a naradšej používam.
Ak babička rada pečie tak menší robot na miesenie cesta (lebo ruky už nevládzu 🙂)
- malý mixér na smoothie 👍 (lebo zuby už nevládzu🙂)
- Aku vysávač 👍 (lebo je to najlepší pomocník, stále po ruke 🙂)
- praktický nákupný vozík 👍 ( lebo už majú vyťahané ruky od nákupov 🙂)
- krém na ruky 👍 (lebo asi babi nemá umývačku riadu 🙂)
- teplé papuče (lebo nôžky potrebujú byť v teple 🙂)
- malú nahrievaciu el. deku (lebo stále treba nahriať nejakú boľačku 🙂)
- nákupnú poukážku do obľúbeného obchodu ( lebo nakupovať " bez peňazí je super 😉
- balíček oblúbených potravín ( lebo si ich nemusia sami nosiť domov 🙂)
Dajte vedieť čo Ste napokon kúpili, poviem Vám či by ma to potešilo 🙂