icon

Dávate si s manželom darčeky?

23. dec 2022

My si nedávame, manžel mi dava darčeky po cely rok a mne vždy povie že nemu stačí keď mu dám😂. Tak ale zase nie tak že 3 minuty a spíme ale tak poriadne😂. Ako mne to nevadí, len či to máte tak ešte niekto?

3009
24. dec 2022

Dávame si už 42 rokov na každý sviatok nejakú maličkosť. Samozrejme aj na vianoce, mikuláša.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
dominikamacakova
24. dec 2022

Áno dávame si darčeky. Ja dostanem vždy niečo drahé a on nejakú maličkosť z lásky 🤣

matkav21
24. dec 2022

@alanko20 tak navrhni zmenu 😂

alanko20
24. dec 2022

@matkav21 to je mi luto, lebo on to ma rad. Rad si kupuje veci, aj mne. Ale.mne to ide na nervy, neviem to vyberat. Vadi mi, kolko penazi zas miniem, a ci som nakupila dost atd. V tomto som cisty Sheldon.

lilope
24. dec 2022

Keby si s tým bola spokojná ako to máte, tak by si nemala dôvod sem písať. Ako naozaj si mohla očakávať, že väčšina ti napíše, že si darčeky dávajú. Ako s touto informáciou teraz naložíš?

vroni
24. dec 2022

Dávame si darčeky. Sex mame tiež. Auto mame každý svoje.

dadka128
24. dec 2022

Áno, dávame si darčeky, podľa mňa je to pekné gesto, darčeky nepotrebujeme každý den si dávať za to sex mat môžme aj každý deň

baskustek
24. dec 2022

Už len preto, že on ti dáva, by bolo od teba milé, keby si mu dala aspoň niečo, nielen matrac zo seba spraviť 🙃

autor
24. dec 2022

@baskustek Matrac zo seba robia milenky...Pre môjho muža som najkrajší darček ja, dnes mi to povedat niekoľkokrát a stále mi ďakuje že nás má. Všetko ostatné si môže kúpiť aj sám.

jaskolka
24. dec 2022

Väčšina ľudí (aj manželov) si pod stromček dáva darčeky, hoci len symbolické. Ale ak vy ste tak spokojní, že muž nechce fakt nič, len poriadny sex, tak tieto informácie ti aj tak budú nanič.

fiffinkaa
24. dec 2022

Pod stromček len jednu drobnosť, ale pred alebo po vianociach si kúpime niečo väčšie, vlani to bola sauna tento rok exotická dovolenka.

madeline1
24. dec 2022

sama od seba by si mu nieco male mala pod ten stromcek dat, hlavne ak vies, ze ty si tam darcek od neho najdes....je to divne, ze ta to samu nenapadne a si s tym ok....

autor
24. dec 2022

@fiffinkaa Welnes radi nemáme a na dovolenku s malými deťmi nejdeme.

terezka1947
24. dec 2022

Neviem,ale o čom vlastne diskutujes?
Lebo zjavne máš všetko,si spokojná, šťastná....čiže čo riešime?
Hádam sa na fóre nebudem pýtať,či kúpiť človeku,kt.lubim darček.
Kúpim. A práve preto,že ľúbim. Neviem si predstaviť nič mu pod stromček neschovat. Každý sviatok je ešte viac speci dôvod na obdarivavanie,nie je podstatné,že si darčeky dávame aj počas roka. Ide o princíp...myslieť na toho človeka,hoci maličkostou.
A o sexe ani písať nič nebudem.

autor
24. dec 2022

@madeline1 Tiež si nič nenájdem a vôbec mi to nevadí.

saxana000
24. dec 2022

U nas ziadne prekvapenia rozumej nepotrebne hovadiny.kazdy si ale aspon nieco praktocke vyberie co sa mu zrovna hodi nachysta a dame si to pod stromcek aby sme si pred malou nieco otvorili napriklad bundu cizmy rifle a potom este spotrebna klasika drogeria ponozky pyzamo spodne pradlo co aspon raz rocne treba doplnit...
Posledne roky sme kupovali po vianociach vo vypredajoch spolocny darcek do domacnosti podla toho co n zrovna dosluhuje.susicku roboticky vysavac sedacku umyvacku..

petamich
24. dec 2022

no a teraz, ked si zistila, ze vacsima z nas manzelom/partnerom darceky dava tak co? 🤷‍♀️

autor
24. dec 2022

@petamich Že som asi jediná na Slovenku😂.

autor
24. dec 2022

Dobre dievčatá ďakujem Vám aj keď nieste veľmi milé. A zase sú tu aj horšie diskusie nie? Tak šťastné a veselé vianoce prajem. Či už s darčekmi alebo bez...

petamich
24. dec 2022

hlavne, ze vy ste spokojni... 🙂 pekne sviatky!

madeline1
24. dec 2022

tak ked ste tak dohodnuti, tak je to vporiadku...ved i take sa tu v diskusii nasli...ale je to skoda, nedat si ani nic male, ani nic spolocne...aky mate dovod preco nie? je to sviatok kedy sa to robi bezne

madla60
24. dec 2022

My si dávame aj kvôli deťom, aby neboli smutné, že oni dostali a my nie.

90909
24. dec 2022

Odkedy máme dieťa, nedávame si. Na čo. Lebo sa to patrí, musí byť? Prečo?Som dospelá osoba, ak poviem, ze nic nechcem, nepotrebujem, nemusim tam mat nutne bachnutu drobnost, aby sa nepovedalo. Pride mi to čudné. Mozme ísť radšej niekam na výlet, ale nemusime si dat nejaky poukaz alebo co nutne pod stromček. Plati to pre ostatne sviatky. Ideme sa niekam najesť a hotovo. Radi urobime radosť nasmu dietatu a kúpime darceky jemu. Inak sme darčeky zrusili aj medzi dospelými. Sme radi, ze sa vidíme. A nie je to nejaka falošná skromnost, len uz to vyplynulo casom, kedy sme uz zacali byt unaveni, z toho vecneho vymyslania darcekov, ked kazdy z nas ma vsetko co potrebuje. A je ok, ak si ostatni davaju a maju zntoho radost, len hovorim, ze my uz sme z toho radosť mat prestali, uz to bola nutnosť pre nás, preto sme sa tak rozhodli. A stale sa mame radi, len si nekupujeme dary.

martul
24. dec 2022

@syslik81 ona nenapísala, že ,,len ".

autor
24. dec 2022

@90909 Tak to je aj u nás. Presne si to vystihla tiež som bola unavená z toho večného vymýšlania darčekov.

90909
24. dec 2022

@madeline1 u nas ako som pisala. Zacala to byt skôr nutnosť ako radosť. Povinnost nieco vymyslieť, lebo su Vianoce. Ak na nieco narazim pocas roka, a je to trefa do čierneho, tak to kupim a potesim muza, alebo niekoho, bez ohladu na sviatok. A aj to nebýva casto, lebo materialne mame bud vykryte, alebo si to kúpime, ked potrebujeme . Ale unavovalo nas nutne niečo vymýšľať a ked nevymyslis, kupis aspon nieco, aby bolo, hoci ti to netreba. Nemusim mat pod stromčekom kozmeticku sadu, ak som neminula este tu z kupelne. Detto nemusi mat moj muz xte trenky a ponozky, hoci ma este stale dosť nositeľných. Ale.hovorim, my sme k tomu dospeli nejak po rokoch a je to nase subjektivne vnimanie. Ak si ludia davaju darceky a tesi ich to, maju z toho radosť, tak nech to robia aj naďalej. Hlavne nech su vsetci na sviatky spokojni a šťastní, tak ako to kazdej rodine vyhovuje.

zuzanockamt
24. dec 2022

Nie, nedávame. Kedysi pradávno, keď sme boli bez detí,tak áno. Ale teraz už len deťom. Počas roka si kupujem čo chcem a kedy chcem. Nemusím čakať na Vianoce.

zuzanockamt
24. dec 2022

@90909 Dokonale si to vystihla 👍

90909
24. dec 2022

presne. Ked som bola mladšia milovala som darčeky, ci uz davat a aj dostavat. Ale teraz, ja neviem ci je to tou materialnou presytenostou, alebo cim, ale fakt som uprimne rada, ak nic nedostanem, staci ak sa vsetci stretneme. Stopli sme to s blizkymi aj kamaratmi a bol to spolocny konsenzus, kedy sa naozaj vascine uprimne ulavilo,ze nemusia nic riesit.