icon

Dávate si s manželom darčeky?

23. dec 2022

My si nedávame, manžel mi dava darčeky po cely rok a mne vždy povie že nemu stačí keď mu dám😂. Tak ale zase nie tak že 3 minuty a spíme ale tak poriadne😂. Ako mne to nevadí, len či to máte tak ešte niekto?

Strana
z3
galganka
23. dec 2022

Nie, máme sex aj darčeky. 🤷‍♀️

kate_cs
23. dec 2022

@galganka sme na tom rovnako. 😀

syslik81
23. dec 2022

mat sex len ako darcek-dost smutne

galganka
23. dec 2022

@syslik81 ale taký poriadny. Nie 3 minúty, ale hadam aj 5. 🤣

alenka2101
23. dec 2022

Samozrejme...uz 32 rokov 😊

petamich
23. dec 2022

ano davame si darceky obaja

marca12
23. dec 2022

Ano,davame si. Dokonca sam vybera a vzdy ma milo prekvapi. Nie je ten typ,co nakaze zene,aby si vybrala,co chce a on zaplati.

terezka1947
23. dec 2022

Dávame si darčeky. Aj také,že si dáme tip na darcek,ale vždy aj prekvapenie.

mamamasama
23. dec 2022

Tak tento rok sme sa s manželom dohodli, že si darčeky nedáme. Nevydržala som a kúpila mu. A hneď rovno aj sebe 😅😬

dzulli1980
23. dec 2022

Dávame si darčeky ... ale u nás je to tak, že ja sa spýtam, čo by chcel, on sa spýta, čo by som chcela ... 24. ráno zabalím aj môj aj jeho a potom sa pred dcérou tvárime, akí sme prekvapení a šťastní, že na nás Ježiško nezabudol 😀

autor
23. dec 2022

Tak som to nemyslela ako ste to vy pochopili ako on mne dava stale niečo napr . elekticku kolebezku, Philips Lumeu, sušičku, ručne robenu zlatu retiazku, neviem či to beriete ako darček ale mna potešil tepovač lebo milujem čistotu ...len on nič naozaj nechce. Ale našetrili sme spolu na auto. A to sme manželia rok. Moj ex mi dal vonnu sviečku a čokoládu a sex sme nemali 5 rokov...

galganka
23. dec 2022

A práve preto by bolo celkom milé nejakú drobnú blbosť mu pod stromček zabaliť. Že je dobrý partner, z lasky, že si si spomenula a tak... a nie len mašličku na onú... 🤣

dagas
23. dec 2022

Vždy si povieme že si nič nedáme a pôjdeme radšej na nejaký pobyt, ale aj tak si nakoniec niečo kúpime.. len takú drobnosť aby sme si mali čo odbaliť 🫣 ...a nedávno sme mali debatu s malou že darčeky Ježiško donesie len jej a ona na to: ale mami ak vám nedonesie to znamená že ste neposlúchali? Minulý rok sme si dali len pyžamá..Malá vtedy povedala: pyžamo? Veď som písala Ježiškovi nech ti donesie gitaru 🫣🙊

syslik81
23. dec 2022

@galganka aj tak je to neskutocne smutne..sex je ok rychlovka ale nenahradza plnojodnotny a ak je len na sviatok al vianoce hambila by somsa to napisat vo fore

flofi
23. dec 2022

no a co ze nic nechce, to vravi kazdy.. aj tak by som mu kupila, toboz ak aj on dava tebe a snazi sa ta prekvapit, nedalo by mi to..

matkav21
23. dec 2022

my si nedavame darceky a nechyba nam to.,,proste si aj tak najradsej vyberame veci samy a Vianoce chceme mat o niecom inom ako len o daroch...muz ked ma aj iny sviatok, tak tiez vacsinou povie, ze mu staci sex 😀

galganka
23. dec 2022

@syslik81 však ale autorka nemá sex iba na sviatok. Teda dufam. Ale že manžel nechce darček, stačí mu posteľové rošošo. Takže sex majú aj v bežný deň.

autor
23. dec 2022

Ježiš babi mame sex každý deň niekedy aj 2x za deň. Čo je tam tom smutné? Niekedy hľadáte problémy aj tam kde nie su. Máme male deti a Vianoce sa točia hlavne okolo nich.

galganka
23. dec 2022

Tiež máme malé deti, aj väčšie deti... a bolo by pre mňa čudné, nedať tatovi nič pod stromček. Odmalička mi pomahajú darček mu vyberať, baliť, schovať pod stromček.

babulkomale
23. dec 2022

Co? 🤦

slavomira236
23. dec 2022

Nedávame si s chlapom darčeky...len deťom aj to len symbolicky žiadne kvantá po 2

dzulli1980
23. dec 2022

Práve preto, že máte malé deti, by ste mali ísť príkladom ... a dať si pod stromček darček ... ja neviem, malú čokoládku, proste nejakú drobnosť, aby deti videli, že tak sa to robí ... ja teda nie som nejaká útlocitná, no prišlo by mi kus zvláštne, keby mi manžel povedal, že "nechce nič, stačí, keď mu DÁM", strašne povrchné, neosobné mi to príde.

lavinis
23. dec 2022

Nedavame

h2
23. dec 2022

Jasné, že si dávame darčeky. Je mi veľmi divné, že vy nie, hlavne keď tvoj manžel je ten typ, že ti dáva darčeky často. Tak prečo práve na Vianoce nie?

leskovael
23. dec 2022

To mame závidieť že ti dáva hocičo počas roka či ?😂 Keby som mala ísť menovať co som vsetko dostala.... A áno vždy si dávame, bolo by mi trápne nič mu nedať pod stromček. A tiež nič nechce..

perdita11
23. dec 2022

Ano davame si darceky. My oslavujeme vzdy ked je prilezitost a vianoce nie su vynimkou

autor
23. dec 2022

Pokazilo sa nam auto, polroka sme čakali na druhé a prave dnes prišlo tak sme deťom povedali že darček mame pod oknom..A aj tak nemáme radi žiadne ,,milé ,, drobnosti mame radi minimalizmus. A sladkosti nosi Mikuláš.

galganka
23. dec 2022

Ok, takže ty si spokojná, asi aj manžel, už vieme aj, že máte sex. Ty vieš, že my si zase darčeky dávame. V bežný deň, na Valentína, na MDD...

caroline_
23. dec 2022

Nedavame si,na ziadne sviatky ani vyrocia.

alanko20
23. dec 2022

Davame, pre mna bohuzial 😂 ja nechcwm darcek, ani dostat ani davat.

Strana
z3