icon

Gratulujete manželom ku Dňu otcov?

21. jún 2026

Ahojte, gratulujete manželom ku dnu otcov ? 🙂 aj im niečo dávate ?

anonym_d308c5
21. jún 2026

ano prave sme teraz gratulovali s detmi, dostane kazdy rok tricko s temou best otec vzdy ine a cokoladu, na den matiek zas gratuluje on s detmi mne

janinah
21. jún 2026

Nie,idem na cintorin k môjmu otcovi.

anonym_38a283
21. jún 2026

@anonym_autor Nie, nie je môj otec. Gratulovala som s dieťaťom, kým bolo malé. Väčšinou dostáva čokoládu.
Gratulujem mu na Medzinárodný deň mužov

anonym_df71b2
21. jún 2026

Nie. Je to môj manžel, nie otec. Otcovi idem zapáliť sviečku na hrob.

anonym_cf1840
21. jún 2026

Áno, urobíme s deťmi chesse cake ktorý má rad a decka mu niečo nakreslila
Aj on mne blahoželá ku dnu matiek a da kvietok

anonym_819a7b
21. jún 2026

Ja nie, gratuluju mu deti, je to ich otec. Mne gratuluju ku dnu matiek a muz mi gratuluje ku dnu zien, ja jemu zase ku dnu muzov.

cyberk
21. jún 2026

negratulujem, kupim za dcerku kavu a ona mu ju da a zagratuluje

anonym_efa18c
21. jún 2026

Ano, normalne ho vystiskam, vycmukam a poviem mu, ze som stastna, ze je pre nase deti ten najlepsi otec na svete. Ja som mala zleho otca a som stastna a vdacna, ze svojim detom som vybrala toho spravneho.

titla
21. jún 2026

Nie, nie je moj otec. Ale mame male dieta, tomu som pomohla vyrobit darcek a dozrela, aby nezabudol.

stellarstar
21. jún 2026

Nie veď nie je mojím otcom🙄

anonym_f77998
21. jún 2026

Nie je to môj otec, prečo by som mu gratulovala? Nech ho obdarujú deti keď to tak cítia. Napr. syn ho dnes pozval na raňajky do mekáča 😀

anonym_fc91fa
21. jún 2026

@anonym_autor nie, on nie je môj otec. Ľudia sú už úplne popletený a osprostený. Minule tu jedna písala, se jej svokra poslala pozdrav na Valentína 🫣

rachel36a
21. jún 2026

Js nie, gratulujem mu syn...dnes mu dak toffife s objatie

tilly
21. jún 2026

Nie. Nie je to môj otec. Len som včera deťom pripomenula, že je deň otcov a oni majú otca aj dedka. Môjmu otcovi dávam malý darček.
Ani môj muž mi negratuluje ku dňu matiek.

majus2323
21. jún 2026

@anonym_autor jasné že hej , to že je dobrý tatino uľahčuje život mne o 100%. Vážim si ho ako otca

valria
21. jún 2026

@anonym_autor Nie, ani otcovi nezvyknem, možno sem-tam, ale nie je to zaužívaná tradícia.

sulavikova
21. jún 2026
@anonym_d308c5

ano prave sme teraz gratulovali s detmi, dostane kazdy rok tricko s temou best otec vzdy ine a cokoladu, na den matiek zas gratuluje on s detmi mne

@anonym_d308c5 áno, gratulujem. Dostal knihu. Je to otec nášho Vratka, zaslúži si pozornosť.

kubkovan
21. jún 2026

Ja som kúpila manželovi e-knihu a darovanie som dala od malej dcérky. Dcérka mu doniesla mobil a dala pusu. Čiže ja som mu negratulovala, ale áno ukázali sme mu, že na neho myslíme a ďakujeme, že je.

anonym_c32a96
21. jún 2026

nie

anonym_478155
21. jún 2026

nie, nič.
nezakladám si ani natom či mi bude gratul. na Deň žien, alebo Deň matiek. Kľudne môže zabudnúť aj na moje narodeniny.
Vážim si to ako sa správa ku mne počas celého roka a čo robí pre nás všetkých.

anonym_a111f1
21. jún 2026

Dcera je este mala takze to vybavujem ja 😀 ano zagratulovala som a pozvala som ho na obed, lebo som mu vdacna za to aky je otec

anonym_c66e53
21. jún 2026

Áno, blahoželám. Podľa komentárov som popletená a osprostená ale nech. Vážim si ho ako otca môjho dieťaťa. Tak isto, ako si on váži, akou matkou pre naše dieťa som. Nepríde mi na tom nič sprosté ani popletené. Neblahoželám mu ako môjmu otcovi, iba vyjadrujem vďaku, aký skvelý v tejto roli je.

anonym_8e9b4f
21. jún 2026
@anonym_fc91fa

@anonym_autor nie, on nie je môj otec. Ľudia sú už úplne popletený a osprostený. Minule tu jedna písala, se jej svokra poslala pozdrav na Valentína 🫣

@anonym_fc91fa Keď už, tak popletenÍ a osprostenÍ🙈 Aj by som ti k tomu ešte niečo napísala, ale radšej to nechám tak, lebo gramatika sa tu na MK nenosí.
Ženy, je to DEŇ OTCOV - všeobecne. A to, že váš manžel nie je váš otec, je úplne v poriadku. Ale je to OTEC vašich detí. Však gratulovať mu nemusíte. Ale povedať - "však on nie je môj otec" je naozaj smiešna výhovorka. Páči sa mi, ako to poňali napr. @sulavikova, @majus2323, @anonym_c66e53 alebo @anonym_efa18c👍❤
@tilly Ty si napísala: "Nie. Nie je to môj otec. Len som včera deťom pripomenula, že je deň otcov a oni majú otca aj dedka." - No, dedko tiež nie je otec tvojich detí - je to ich DEDKO. Takže toto vyjadrenie by si mala asi prehodnotiť😉
Ináč, presne toto isté platí aj na DEŇ MATIEK. Tiež tu bola podobná diskusia, keď sa ženy pýtali, či im gratuloval aj manžel. A áno, zaznelo tu presne to isté - "nie som jeho matka". Áno, nie si. Ale si MATKA jeho detí❤

anonym_d27892
21. jún 2026

@anonym_autor môj manžel nie je môj otec😂 ale môjmu otcovi som kúpila tlačenku, sestra zákusok špic🤣 a to sme sa nedohodli…. Mama sa na nás smiala, že je vidno príbuzensky vzťah😂😂😂 originálne darčeky dostal od nás…🙈

anonym_fc91fa
21. jún 2026
@anonym_8e9b4f

@anonym_fc91fa Keď už, tak popletenÍ a osprostenÍ🙈 Aj by som ti k tomu ešte niečo napísala, ale radšej to nechám tak, lebo gramatika sa tu na MK nenosí.
Ženy, je to DEŇ OTCOV - všeobecne. A to, že váš manžel nie je váš otec, je úplne v poriadku. Ale je to OTEC vašich detí. Však gratulovať mu nemusíte. Ale povedať - "však on nie je môj otec" je naozaj smiešna výhovorka. Páči sa mi, ako to poňali napr. @sulavikova, @majus2323, @anonym_c66e53 alebo @anonym_efa18c👍❤
@tilly Ty si napísala: "Nie. Nie je to môj otec. Len som včera deťom pripomenula, že je deň otcov a oni majú otca aj dedka." - No, dedko tiež nie je otec tvojich detí - je to ich DEDKO. Takže toto vyjadrenie by si mala asi prehodnotiť😉
Ináč, presne toto isté platí aj na DEŇ MATIEK. Tiež tu bola podobná diskusia, keď sa ženy pýtali, či im gratuloval aj manžel. A áno, zaznelo tu presne to isté - "nie som jeho matka". Áno, nie si. Ale si MATKA jeho detí❤

@anonym_8e9b4f sa nezblázni 😀 kto, komu, kedy čo a ako. A s gramatikou môže mať problém dospelý s DYS, vieš pani dokonalá?

radula17
22. jún 2026

Nie deti gratulujú, ja gratulujem svôjmu otcovi.

anonym_6b99d1
22. jún 2026

Tak ako ja neprežívam a neriešim Deň Matiek tak chvalabohu manžel nerieši ani Deň otcov, za nás vymyslené “sviatky”. Čiže ráno si povieme krásny Deň otcov a tam to končí 😊

lydiakiss1987
Odpoveď bola odstránená