icon

Hodia sa tieto šaty ako popolnočné pre nevestu?

radkaradix
28. jan 2021

Prosím vás baby, hodia sa tieto šaty ako popolnočné pre nevestu? Ďakujem za vaše názory 🙂

Hodia sa tieto šaty ako popolnočné pre nevestu?Hodia sa tieto šaty ako popolnočné pre nevestu?
evaachesa
28. jan 2021

.

mpg
28. jan 2021

@anickaaa6aaa Záleží aj na tom, či bude svadba niekde v hoteli alebo niekde v prírode, na niektorých dedinách mávajú aj jednoduchšie šaty, ale bodkované som ešte ani ja nevidela, keby boli tmavomodré s ružovými doplnkami, tak to možno ešte.

petulda333
28. jan 2021

@mpg my sme mali sice na dedine, ale svadba bola porovnatelna s tymi v hoteli 😉 ja som si saty vybrala ake sa mi pacili a v com som sa citila dobre, kedze som bola v 4m.

didaa
28. jan 2021

@miskamilka máš dobrý vkus 🙂

anickaaa6aaa
28. jan 2021

@petulda333 ak si sa citila fajn tak ok.. Ale vážne na svadbu by som si to nedala ani ako host ani ako nevesta.. Mozno na nejaku retro party..

petulda333
28. jan 2021

@anickaaa6aaa tvoj nazor, ten ti neberiem. Ja som radsej investovala do inych veci, ako skupina a jedlo, aby sa ludia citili dobre. Nie do siat kt som potom uz nemala ani raz a hlavne som ich mala na sebe asi hodinu, ak v9bec. Kedze som odisla okolo 2 rano

miskamilka
28. jan 2021

@didaa dakujem ti za kompliment 🙂))

elizabet173
28. jan 2021

@radkaradix no videla som na neveste uz aj horsie, ale tieto by som si urcite nedala.

stanulienkat
28. jan 2021

@evaachesa no tieto kusky su tiez par rockov mimo. Kto este nosi tutu sukne?

radkaradix
autor
28. jan 2021

@stanulienkat vy odporúčate teda aké šaty? aby som sa inšpirovala..

elizabet173
28. jan 2021

@stanulienkat deti v skolke 🙂

jankaalaci
28. jan 2021

Určite áno ❤️ sú veľmi pekné, a podľa fotky ti pristanú 😊

lenkakravcova
28. jan 2021

@radkaradix
Tie úvodné na svadbu určite nie. Buď výstrih alebo krátke mini. Kombinácia mini s výstrihom pôsobí lacno a vulgárne.

A ešte možno ak bude svadba v zime tak by som možno premýšľala aj nad šatami s rukávom (ale to už je na tebe). Hlavne nekombinuje výstrih a mini a bude to okej. ☺

radkaradix
autor
28. jan 2021

@jankaalaci jeeeej, si prvá alebo druhá, čo povedala, že sú pekné a ešte že mi aj pristanú 🙂 Ďakujem! Na tú svadbu si ich teda radšej nedám, keďže sú také vulgárne, kabaretné a karnevalové.. ale snáď na nejaký ples alebo ako hosť na svadbu ich využijem.. prípadne odložím a ak raz budem mať dcéru, dám jej ich na karneval :D :D

petulda333
28. jan 2021

@radkaradix poradim ti, nepytat sa tu 😀 aj keby si neviem ake saty dala, tak sa najde niekto kto ich skritizuje. Ved vidis aj tu, ze aj inspiracie mas a este aj tie skritizuju. Riad sa sebou a svojim pocitom

rooberta
28. jan 2021

Ja ako nevesta by som chcela byt urcite celu noc v bielom az do rana, lebo nevesta si len raz. Neviem ci preferujes kratke ci dlhe saty. Ja by som zvolila urcite dlhe. Na inspiraciu ti posielam (ak sa mi to konecne nacita, lebo nejako mi blbnu data) dlhe aj kratke. Ja mam rada jednoduce, ciste, jemne saty. Ziadny gyc.

evaachesa
28. jan 2021

@stanulienkat normálna tylová sukňa ako pri šatách, nevidím problém. Ale samozrejme že sa tu všetky ani nemôžeme zhodnúť na jednom modeli, všakže? 😌😉

petulda333
28. jan 2021

@evaachesa to by bol priam zazrak, keby sa kopa zien na nieco zhodla 😂

zuzipuk
28. jan 2021

Ja som mala podobné, len viac marhuľkové a bez trblietkov 😊 a k tomu som mala členkové ponožky s kvietkami a biele Conversky s trblietkami. 😀 Ale poznajú ma a je to môj štýl, takže s tým nikto nemal problém, že by sa to nehodilo. Takže ak sa v tom budeš cítiť dobre, tak je to šum a fuk v čom budeš 😀

evaachesa
28. jan 2021

@petulda333 presne si to vystihla...to by bolo dosť divné ak by sme sa všetky do jednej na niečom zhodli 😅 iné scifi

evaachesa
28. jan 2021

@petulda333 hhh naraz sme napísali to isté...no zhodli sme sa aspoň my dve 😂

rooberta
28. jan 2021
avril299
28. jan 2021

@fiafia tak Tebe sa pacit nemusia, je to jej vec, tiez sa mi nepacia, ale su OK, moze si ich dat ak sa jej pacia, je to jej den 🙂

radkaradix
autor
28. jan 2021

@rooberta Vidíš, mne sa napríklad tieto nepozdávajú... prvé mi prídu skôr na firemný večierok alebo na nákupy do mesta pre pipky a druhé ako negližé...

alguno
28. jan 2021
lenkakravcova
28. jan 2021

@radkaradix
Pridávam inšpiráciu na zimné nočné posvadobné 🙂 (s rukávmi).

radkaradix
autor
28. jan 2021

@lenkakravcova Ďakujem, ale ja dúfam, že bude v lete ;) navyše sa naozaj cítim ešte celkom mlado a v takýchto by som si pripadala ako nejaká ruská cárovna.. ale ako inšpirácia je to fajn, možno si ostatné baby prídu na svoje 🙂

radkaradix
autor
28. jan 2021

@alguno pekné, jednoduché, ale necítila by som sa v nich dobre, prvé by som si stále kontrolovala prsia a druhé zas pretŕčajúce brucho a presvitajúce nohavičky :D

rooberta
28. jan 2021

@radkaradix chapem 😊 v kazdom pripade by som sa drzala, ked nie bielej tak aspon bledych odtienov, kremova, pudrova.. nevesta ma byt jemnucka nie kriklava. Prajem stastnu ruku pri vybere.