icon

Hry pre dospelých na oslavu

mahmulienka
3. okt 2013

ahojte dievcence, sice o pat dvanast, ale aspon skusim, ci by ste mi niekto nevedeli poradit zaujimave hry pre dospelakov na oslavu mamcinej 55-ky (je uz tento vikend). chystam zatial domacky vyrobene 'activity' no uz mam vykradnutu hlavu napadov na slovne spojenia. poradite? vdakaaa 🙂

Strana
z2
luy
4. okt 2013

@sirinka jasne veď aj ked su na oslavách deti čo s nimi?necháš ich niekde na stoličke sedieť ,či?ak sme na oslave sme jedna tlupa,nemám rada sedenie na stoličkách a diskusiu na tému počasie,ak sme už raz spolu nech to má šmrnc 😀 😀 😀

piapa
5. feb 2015

http://www.akosatorobi.sk/vase-rady-tipy/68/sup...
my hravame casto na chate s rodinou takuto hru ale skor si vymyslime navzajom zvierata.kazdy hada co je, hraju vsetci starsi aj deti, je to super ;)

martinkabe
19. máj 2015

@janinah niekto sa tu nevie uvolnit? My tiez na oslavach mame rozne hry alebo zabavnu tombolu, napr. domaca automaticka susicka - stipce so snurou alebo teplo rodinnej atmosfery- fusakle.
Zivot si treba vediet uzit a zabavit sa 🙂

janinah
19. máj 2015

@martinkabe vec názoru...nemienim to už rozoberať,s našimi oslavami som spokojná aj napriek tomu,že sa nik nehrá 😉

michalmm2
11. nov 2015

Uplne super slova pre Aktivity (sarady) je na www.iaktivity.sk. Da sa tam zvolit narocnost slov. My najradsej hrame tie tazke, ale svoje si tam najde kazdy 🙂

moniciatko9
11. nov 2015
Používateľ moniciatko9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moniciatko9.

aktivity su najlepsie spolocenska hra, my ju tiez velmi radi hravame na oslavach

margaretka
18. jan 2016

@martinkabe to je perfektne 🙂 tie nazvy este mi nejake porad, velmi to prislo vhod 🙂
za co davate tombolu? ako to prebieha?

tanusenka
3. jan 2017

Ahojte baby ja tiež oraganizujem maminkinu oslavu 50tky a tiež uvažujem o hrách a zháňam teda typy na ne.... máte niektorá nejaký ešte další typ?

Strana
z2