icon

Ideálne vianočné darčeky pre 16-ročné a 6-ročné krstné deti

20. nov 2025

16r dievča a 6r chlapec majú všetko možné od výmyslu sveta, poraďte čo im mám kúpiť? Som im krstná mama, švagriná sama nevie čo im mám kúpiť a necháva to na mne.

sissy27
20. nov 2025

@anonym_autor a k čomu si sa ako krstný rodič zaviazala pri krste? Niečo také, že budeš deti viesť k viere? Tak tam máš odpoveď - biblia, zober ich do kostola, strávte čas nejako zmysluplne... materiálneho majú dosť ako sama píšeš.

anonym_eec029
20. nov 2025

@anonym_autor slečnu myslím poteší poukážka do DM-ky, teda ak je taký šminkový typ... a chlapec... skus zistiť na čom fičí, u nás potešilo čokoľvek, na čom bola nálepka Minercraft ( minulý rok mal 6)

sisa_s
20. nov 2025

Dievca - poukazka na kozmetiku/knihkupectvo/obchod s oblecenim, chalan - lego, magneticka stavebnica, albi kniha, roboticka hracka

anonym_5dc22c
20. nov 2025

16r uz kozmetika -kedze nevies aka-poukzka... zalezi aky mas rozpocet... mozno pekna kabelka, sada do kupela(ak maju vanu) moja miluje lush -ja nie ..ale maju peknu vianocnu vonu teraz novu ... a chlapcovi zalezi co ho bavi ... spolocenska hra,vyrobky slimu ak je to este in ,skladacky..

autor
20. nov 2025
@sissy27

@anonym_autor a k čomu si sa ako krstný rodič zaviazala pri krste? Niečo také, že budeš deti viesť k viere? Tak tam máš odpoveď - biblia, zober ich do kostola, strávte čas nejako zmysluplne... materiálneho majú dosť ako sama píšeš.

@sissy27 Nechodíme do kostola a krstná mama som preto lebo chceli krstit a brat ma požiadal či im pôjdem za krstnu. Ale otazka bola o inom čo im kúpiť.

januska12323
20. nov 2025

Musíš im niečo kupovať?

anonym_d62adf
20. nov 2025

Ahoj, ja kupujem vzdy vsetkym ponozky, sprchac a puzzle, potesi kazdeho od 3 rokov do 65+, rokmi overene. Smaozrejme, puzzle prisposob tematicky tomu, co je obdarovanemu blizke.

lenka.25
20. nov 2025

Mám krasne dcéry cca v tomto veku a vždy mi pošlú link , čo by si priali . Spokojnost na obidvoch stranách

maddie1711
20. nov 2025

Mám krsňatá presne v tomto veku aj pohlaví 🤣. Neteri dávam vždy nejakú poukážku (typická puberta, baví ju starostlivosť o samu seba) buď do dm, alebo ku kadernícke, kozmetičke na narodeniny chcela pedikúru tak som ju vzala. A synovec dostane fotak instax (brat je fotograf tak maly chodí fotiť s ním a veľmi ho to baví) a pokemon karty.

anonym_721ae4
20. nov 2025

@anonym_autor Dievča poteší určite čokoľvek akju poznáš aspoň trochu. Ja som darovala poukážku do kaderníctva a už je to dosť rokov a dodnes spomína ako saxjrj to páčilo 😃 Ale našu vždy potešil dobrý parfém ,lepšia kozmetika, kabelka..ale my she sa veľa stretávali a poznám ju dobre. Chlapec od lega,spoločenské hry hry na pc,knihy..no ja zvyknem už sondovať. Horšie je najmladšie v rodine to má všetko čo existuje snáď.

hviezdicka002
20. nov 2025

Pri tom menšom by som sa opýtala rodičov, mne vždy kupovali keď som mala podobný vek tak že sa opýtali rodičov keďže oni isto vedia akú hračku dieťa chce
. A od 14 sa ma vždy spýtal a keď som nechcela nič len peniaze a neskôr som si kúpila niečo

janinah
20. nov 2025

Smutne ako sa tvoje krstnovstvo zvrtlo len na materialne veci...ja som krstnym detom kupovala len na narodky a len do ich cca 15r...a pride mi od veci radit darceky pre deti,o ktorych vieme jedine ich vek.