icon

Išli by ste na svadbu bez deti?

27. apr 2022

Za mesiac máme ísť na svadbu a máme dve deti - 2,5 roka a 1 rok staré. Svadba bude od miesta bydliska približne 45min jazdy autom. Pohrávam sa s myšlienkou nechať obe deti doma starým rodicom a užiť si to s manželom ako rande a možnosť poriadne si zatancovať na takej udalosti po veeeelmi dlhom čase. Na druhej strane sme predsa rodina, stále spolu, tak ma v kútiku duše trapia výčitky, že by som ich nemala vziať. Ako ste to mali vy? Čo vyhralo v takejto situácii a na zaklade čoho ste sa rozhodli? Pozvaní sme aj s deťmi 🙂

Strana
z2
lubka261
Autor odpoveď zmazal
diamond007
27. apr 2022

Šla by som s nimi cez deň a večer ich nechala nech si vezmu starí rodičia

zmrzlinka2021
27. apr 2022

Ak by ste chceli aj s detmi, urcite vezmite k nim nejaky dozor, aby ste vy sa nemuseli okolo nich krutit.
Bezne sa takto v zahranici beru au pair-ky na rozne party. Dospelaci sa zabavaju a detom tvoria program opatrovatelky.

lubmar
27. apr 2022

Urcite bez deti, ak z tej svadby nieco chces mat. Nedavno sme boli na takej svadbe, kamaratka tam mala pribuznych s takym malym dietatom, cca 1,5 rocnym, problemy uz boli v kostole, cely obrad mrncalo, nevedelo obsediet, bolo to velmi rusive, a oni nie ze by s nim isli von, este na just ho nechali vnutri, lebo oni tiez chceli vidiet obrad, nahlas rozpravalo do ticha, otrasne. Na hostine zas rodicia stale odbiehali ku kociku, kde ho dali spat do takej vedlajsej miestnosti, raz strazil jeden, potom druhy, neviem ci si stihli vobec spolu zatancovat, absolutne nic z tej svadby nemali.

aurorastone
15. sep 2022

@zmrzlinka2021 no ale to musia byť na tie au pair tie deti zvyknuté nie? Ja keby som nechala môjho ročného pri cudzom človeku reval by celý čas... Aj pri babke vydrží ledva hodinu

zmrzlinka2021
15. sep 2022

@aurorastone ved au pair nie je cudzia osoba, ja som robila au pair a deti si za par dni uplne super na mna zvykli

aurorastone
15. sep 2022

@zmrzlinka2021 tak ono na svk sa to asi moc nevyužíva, ani nikoho nepoznám co by mal au pair,.... viem ze téma je síce už stara 😁 snáď sa zabavila autorka s mužom, a ty si asi myslela ze mali vziať niekoho z rodiny na stráženie teraz som si to precitala ešte raz v kľude 😁🤦‍♀️... No ja ani neviem koho by som vzala keďže malý mi ani pri rodine nevydrží, pri cudzom už vôbec ale tak ma len jeden rok

jaond19
15. sep 2022

Urcite bez detí,nech sa nikto neuraza ale bolo by to dost nevhodné keby placom ci krikom rusili obrad a oslavu a to take male deti isto budú. Pokial to fakt neni svadba tvojej sestry ci brata,ze by tam boli napr za male druzicky aspon chvilu... inak bez vycitiek chodte bez nich, vsak im bude lepsie v domacom prostredí nez v kope ludí

lucia_089
17. jan 2025

Keď mali Deti takýto nízky vek tak som na svadby nešla. Ani s 1/2 ročným ani s 2-ročnou. Ale nie som dáky milovník svadieb. Plus starí rodičia s Deťmi niky sami nebývajú.

lasona
17. jan 2025

Bežné tak chodíme, dokonca sme dva razy boli na predĺžený víkend bez maleho. U starkej mu bolo parádne. Malý mal vtedy 8 mesiacov. Neplakal za nami, teším sa na máš, keď nás videl a my sme si oddýchli a konecne sa vyspali

Strana
z2