icon

Je krajšie meno Ester alebo Elissa?

nika_333
4. okt 2012

Ahojte,
som v 22.tyzdni a cakame dievcatko. Problem je v tom, ze sa nevieme rozhodnut pre meno. Viem, ze este mame cas, kym sa narodi, ale chceme ju volat uz v brusku tym spravnym menom. Od zaciatku sme mali vybrane meno Sofia, ale to nas preslo hned, ako sme sa dozvedeli, ze je to najpouzivanejsie meno na SR. Nechceme jej dat meno, ktore bude mat kazdy... A tak sa nam zapacili mena Ester a Elissa, k priezvisku sa hodia obe, len neviem, ktore je krajsie a menej pouzivane. Ludia reaguju na meno Ester nejako divne.... neviem preco... ved je to krasne meno.... a tiez som mala pocit, ze je to netradicne meno, ktore sa tak casto v dnesnej dobe nedava...ale pomaly zistujem, ze ani to meno uz nie je az take jedinecne, ako som si myslela, a ze ho ludia zase zacali davat svojim detickam. Tak neviem... este skor sa mi pacilo aj meno Eliška a Olívia, ale manzelovi nie... tak sme ostali pri tych dvoch... Budem rada, ak vyjadrite svoj nazor... dakujem 🙂

alex31
4. okt 2012

Elisse 🙂 ale Eliška sa mi paci najviac 🙂 ... je take milucke pre dievčatko 😀

lili235111
4. okt 2012

ester je pekne meno mne sa tiez paci,ale Ellisa je take meno ze su len 2 na slovensku 🙂

mimkao
4. okt 2012

Ester

ludka77
4. okt 2012

Ester - lebo sa neskracuje - nehovadí 🙂 Ellisa bude napokon Ell. Elli alebo Lisa - a to sa mne nepáči 🙂

bambibam
4. okt 2012

Prepáč ,mne sa síce nepáči ani jedno,ale keby som si mala len s týchto dvoch vybrať tak Elis sa mi zdá byť krajšie 🙂 dali sme tiež meno Miško a nosí ho skoro každý 5 chalan,ale vždy si poviem môj Miško je iný - a jedinečný a hodí sa mu aj k priezvisku,dokonca aj Veronika pred 14 rokmi bola každá piata a dnes sa to stratilo.A Stella je z neba ,tú sme ani nerobili 🙂))),takže sme to ani riešiť dlho nemuseli 🙂))))

renab
4. okt 2012

obe sú pekné, len mne sa Ester zdá trošku "tvrdé" meno pre malého drobčeka. 😉 ale keď drobček vyrastie, tak to bude úplne v pohode. 😉

fordikford
4. okt 2012

mne osobne Ester ked je mala tak Esterka

nuncik
4. okt 2012

ahoj, podľa mňa Elissa 😉

kleyta49
4. okt 2012

Elissa

kinna
Odpoveď bola odstránená
nmld
4. okt 2012

Mame ester. Hovorim jej esterka, esterocka i esterciatko 🙂 spociatku mi to meno znelo tvrdo pre male babo, ale uz si neviem predstavit, ze by sa volala inac. Vyberal manzel🙂

wena
4. okt 2012

z tych co si vymenovala sa mi najviac paci sofia
nemam pocit, ze by to bolo nejake caste meno, ja nepoznam ani jednu

cherryl
4. okt 2012

mohla si napisat hned aj skratky k menu maminy si vymyslia kraaaaasne meno a dokazu ho zdrobnit a zhovadit samy ani nevedia ako 😖 zahranicne mena sa aj zahranicne skracuju !! inak vyzneju ako posmesok 😖 obe mena su mile ale hlasujem za elisa tiez to zbytocne nezdvojujte ll ani ss 😖 ja som mala vyhliadnute Estel skr.Ela

palomka
4. okt 2012

mne sa paci Ester

martina28p
4. okt 2012

sestra má Elisu,ale mne sa strašne páči Ester...hoci ja som tiež za slovenské mená.....ja už pomaly ani nepoznám malú Zuzku,Kláru....

mirkamurko
4. okt 2012

Mne sa páči Ester,ale môžete jej dať aj meno Ester Eli.

ustrachana
4. okt 2012

Ester

melj
4. okt 2012

ja keby som si mala vybrať,tak určite Elissa-je to nádherné meno....mne Ester veľmi pripomína Estu a to sa mi nepáči....prajem správne rozhodnutie 😉 ...ale aj Eliška je prekrásne meno ...

jaruska6
4. okt 2012

Mne sa tiež viac páči Elissa ,ale konečné rozhodnutie je na vás s manželom.Inak aj Olívia je veľmi peknučké 🙂

salma22
4. okt 2012

Elissa urcite je krasne a zaroven sa inak pise co mne osobne sa vidi viac ked pozries ako sa volaju moje dcerky pochopis.... 😀 pacia sa mi mena ktore sa aj inak pisu ale Elissa ma naozaj nieco do seba ...a hodi sa ti aj k priezvisku ak ano je to super

lisa83
4. okt 2012

Ester 🙂

petronelasv
4. okt 2012

Elissa je nádherné meno

svetllana
4. okt 2012

Ester 😎

mima4
4. okt 2012

Ester 🙂 Nádherné biblické meno

caly8
4. okt 2012

Elissa je krásne 😵

katarinnak
4. okt 2012

Pre mna Eliza 🙂

sofia2008
4. okt 2012

Eliza

lubiku
4. okt 2012

My mame Ester a vsetci nam to meno chvalia, ze ake pekne 😉
Volame ju Esterka, Esti, Estuška, Ester 😵

duska88
4. okt 2012

mne osobne sa viac páči Ester 🙂

hena65
4. okt 2012

Elissa je pekné meno Eli, Elinka, Elka, Elis...super nie?