Je krajšie meno Laura alebo Linda?
Mesiac do porodu a nevieme sa rozhodnúť na mene.
Ktore sa vam páči viac ? A ako by ste takymto menam povedali ešte inak?
Obidve sú pekné, za mňa ale asi Laura aj keď ja by som to dala ako Lara. Tiež je pekné Liana a Lea a páči sa mi aj Lejla/Leyla 🙂
Laura
ja sa volam Laura 🙂 ked som bola mlada, moje meno bolo pomerne nezvycajne, obcas sa aj 2x opytali ze ako sa volas? cooo? 😀
dnes je zas jedno z najoblubenejsich...
ale urcite je to len na vas.
kazdopadne ja si stojim za svojim menom 😀 oproti Linde sa mi paci viac, avsak su mena ktore su podla mna krajsie ako Laura 😀
🙂 LAURA 🙂 , nikto sa jej nenadáva že je larva ani nič podobné , v škôlke ju volali Laurinka , Laurika a zajtra má krásnych 7 rokov 🙂
myslim, ze rozhodovat sa na zaklade toho aku urazlivu nadavku je z mena mozne vtvorit je uplne scestne ...to sa da spravit aj z prezviska, aj z toho, ze nosite okuliare a neviem co este ...priam mi to pride smiesne, ked tak reaguju dospele osoby ...ja som dala svojej dcere meno Sandra, lebo mi to pekne znie v uchu a hodi sa k priezvisku ( aj ked mi vraveli, ze jej mozu hovorit flandra 🙄 ...teraz teda k tvojej otazke...lubozvucnejsie je Linda a tiez menej otrepane, ale hlavne vy s buducim oteckom musite vediet k comu viac inklinujete ;)
Laura 😵
nechapem preco sa chces riadit vyberom mena podla mamiciek tu na MK. dolezite je, ktore meno sa paci tebe, nie?
Naozaj si musíš vybrať ty a partner 🙂 no za seba osobne : Linda sa mi páčilo vždy, Laura zase nikdy.. Možno preto, že mi to pripomína Larvu a aj kamoškinu dcéru v škôlke stále volali Larva, dokonca keď bola menšia a nevedela si dobre meno vysloviť, ona sama seba volala Larva namiesto Laura 😀
Linda
Viac asi Laura, ale je to na vás 🙂
Ked malu uvidis sama jej povies spravnym menom 🙂 nevybrala by som meno dietatu podla toho co povie vacsina..
neviem prečo ale meno Laura mi dosť evokuje "larvu", takze pre mna skor ta Linda
Za mna Laura. Mame doma Lauru a Sandru. Kazde meno sa da nejak prisposobit na urazku, pokial clovek chce. To by som vobec neriesila. Linda je sice pekne meno, ale strasne tvrdo mi to znie. Tak spravne rozhodnutie prajem 🙂
LAURA jednoznacne
LINDA 🙂
Sestra ma Lauru aj Lindu,obidve su pekne mena,zamna Linduska,Laurik je uz dost vela.....
mne sa páči Lara, Liana je také... neviem
Linda, lebo Laura je uz trosku "otrepane" 🙂
laura je uz každa 5 daj lindu, je to určite krajsie meno.
ani jedno, hi
ja keby som mala možnosť ďalšiu dcéru, tak Lara, ale to sa mi nehodí k priezvisku absolútne , takže smolaaa
LInda 🙂
Keby sa naša sučka nevolá Linda tak dosť pravdepodobne by sa tak volala moja dcera. 😀 mne sa strasne pacilo vždy. Laura je pekné ale nepáči sa mi až tak že by som ho dala svojmu dieťatu.
A baby ona podla mna si určite nebude vyberať podla vašich nazorov alebo že za ktoré meno hlasovalo viac báb nebude rátať.. iba si vypočuje nazory. odzneli tu aj iné mená možno ju inšpirujú... a nemyslím že sa s tým bude dopodrobna riadiť 😉
Laura
Jednoznacne Laura,Linda mi príde ako pre psa🙂
skus pozriet na charakter mena,ktore ti bude viac sediet 😅
ak sa neurazis ani jedno sa mi nepaci...to radsej Lucia 😉 teda ked chcete na L.
ja mám LINDU a VANDU a sú to najkrajšie mená na svete, Laura je každá druhá alebo tretia, aj keď netvrdím, že je to škaredé meno. A pritom Linda aj Vanda sú mená v kalendári, akurát sú menej časté, neviem prečo. Za mňa isto LINDA 🙂 😉 a voláme ju Linduš, Linduška, Vanduška ju volá "Lindúlik"
Laura 😉
Obe mená sú krásne, my máme Líviu a keď sme čakali druhú, zvažovali sme obe mená. Nevedeli sme sa rozhodnúť... 🙂 Nakoniec máme Natáliu. No Linda je také menej otrepané, dá sa povedať, že až zriedkavé. Laura je tiež krásne meno 🙂 Keby sme mali tretiu dcérku, bola by Linda 🙂

@atreyu A laure hudu hovorit larva...To mate uplne jedno...Deti si najdu...Mne sa via pozdava ta Linda...