icon

Je krajšie meno Loriana, Olivia alebo Alexandra?

lucinka1104
6. jún 2013

Všetky 3 sa mi páčia veľmi Olivia a Alexandra už dávno a asi rok aj Loriana Lori a vôbec sa neviem rozhodnúť , zatiaľ je priezvisko Balková kým sa pár rôčkov nevydá a sestrička je Timea hm ? Prvé čo má 5 hlasov vyhráva 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ďakujem..... krásny slniečkový deň

ocko78
6. jún 2013

jednoznacne Lorinka 🙂

pingu1
6. jún 2013

alexandra... mozes jej hovorit Alex, Saska, Sandra

evickapooh
6. jún 2013

jednoznacne Olivia,Alexandra zneje tak trvdo,,,, Loriana?zaujimave meno....a hodi sa k priezvisku....Alendra sa nehodi k priezvisku Balkova...podla mna

janesilver
6. jún 2013

určite Olívia

rolak
6. jún 2013

a otcovi je to jedno?????? mne sa paci Eliana,Loriana,Roxana...potom Diana a Bianka....ale tato vsetko zamietol....a jedine meno, na ktorom sa vieme zhodnut obaja je Alexandra....ale v ziadnom pripade nie Sasa.... nasa je Alinka,Alexia. Oliva sa mi pavi len v tejto forme,skratene nie.

mirka
6. jún 2013

Luci, Olívia 🙂 cítiš to na babu?

lusia222
6. jún 2013

Ja mam Sašinku tak jednoznacne vyhrava Alexandra 🙂

verus16
6. jún 2013

osobne si myslím ze s tym ti nik neporadi, a srdce si samo vyberie

alabla
6. jún 2013

mne sa paci Olivia (Lori sa volal nas kanarik a Alexandru budu volat Saska a to nemusim) 🙂

mimkao
6. jún 2013

Alexandra

kepassa
6. jún 2013

a co tak nechat si babatko same vybrat svoje meno???? skusit to aspon..mne sa v sne snivalo ako sa bude volat moje druhe dieta. V tom sne som ho oslovovala jeho menom a to sa mi pacilo v tom case este Stella alebo Liliana a mame Emmu a je mi suma fuk, ze je ich dalsich 5 na ihrisku prosto som bola presvedcena, ze toto je to spravne pre moju malu 😉 a samozrejme aj starsia, mala pomaly 4 roky /kedze medzi nimi su 4 roky/ chcela takisto Emmu, preto by som sa spytala aj dcerky ake sa jej najviac paci a samozrejme co na to manzel 😉 je to len a len na vas, urcite by som nedala take, ktore dostane najvacsi pocet hlasov ale take, kt. je nam z nejakeho dovodu najblizsie 🙂

carmella
6. jún 2013

mne sa paci Alexandra

obcansr
6. jún 2013

mne sa velmi páči Olivia a kebyže mam dievčatko dam mu toto meno🙂

gerci90
6. jún 2013

Jemine to teraz tu budu denne založené x otazok na temu ktore meno je podla vas krajšie?! ako fajn,viem každa rada dobre padne ci ako inšpiracia...ale aj tak to tu bude 50/50 lebo každy ma nato iny názor,ved 100 ludi -100 chutí, ja neviem porad sa doma s manželou,mamu,sestrou, krstnou s hocikym s kym sa to bezstarostne dotyka ved to bude VASE dietatko s menom s ktorým sa budete vy stretavat denne nie MY...

fra
6. jún 2013

v niektorých rodinach sa dávajú aj tri mená, takže kludne všetky tri - hoci tu Lorianu možno radšej nie, Lora je pre mna meno skor pre papagaja 🙂 ... Ale Olivia Alexandra Balkova znie pekne
... a to s tym vydajom- deti su najkrutejšie v detstve, takže podla mna by priezvisko malo pekne znieť s menom už od narodenia... taka Kunikunda Fiťfiriťová zo Zvonodrozdova to zjavne nevyhrala 🙂

tara
6. jún 2013

Mne sa paci Alexandra, mozes ju volat aj Alexia - to je krasne, ale aj Olivia je nadherne meno. A obidva maju velmi dobru charakteristiku. s manzelom sme sa smiali, ze ak bude niekedy druhe babo dievcatko, tak bude alexandra a ked nas nahnevaju, tak budeme na nich volat: šaňovia dosť! 😀

biakatbur
6. jún 2013

no lorianu nie ,ja mam papagaja a vola sa lora , olivia je krasne meno 🙂

nadula01
6. jún 2013

Olivia je najkrajsie

andreaka11
6. jún 2013

olivia

althejka
6. jún 2013

Loriana je ako z nejakej cudnej telenovely 😀 , ostatne dve su pekne, Alexandra krajsie. decka nebudu malu volat aspon Oliva 🙂

kacatko
6. jún 2013

Alexandra 🙂

fiona83
6. jún 2013

keďže už máš dievčatko menom Timea mne by sa tam k nej určite hodilo meno Olívia alebo Alexandra...ale to je len môj skromný názor 😉

petra1004
6. jún 2013

olivia jednoznacnen 😉

matozazzo
6. jún 2013

Ako volate druhu dcerku Timeu? Timka, Timi, Timotejka alebo len Timea? A ako budete volat druhe... poznam dievcatka Alexandry, ktore volaju Saska, Alebo Alex, ale to si mamka vyziadala, aby ju tak volali a neraz sa ini rodicia pytaju, ci je to chlapec... Kamaratka ma Oliviu, ale vola ju len Olivia, ak niekto povie Olivijka, hneva sa :( ze sa to podoba na olivu... Lorianu nepoznam 🙂 zvlastne, pekne meno, Lori... no, ale aj tak je vyber na tebe a partnerovi, alebo co na to druha dcerka? Nam s vyberom mena starsia dcerka pomohla a zhodli sme sa na nom aj s manzelom 😉

selema
6. jún 2013

jednoznačne Olívia 🙂

stanislavao
6. jún 2013

ani jedno. to kde ste prisli, ze Loriana? to som este ani nepocula.

sea23
6. jún 2013

k priezvisku sa najviac hodi Olivia

limoncino
6. jún 2013

ja osobne nerozumiem ako môžeš nechať rozhodnúť o mene dieťaťa nejaké cudzie ženy, ale tak ty vieš... Ja osobne by som nedala ani jedno z týchto mien.

simonka16
6. jún 2013

OLIVIA !!! Krasne meno 🙂 aj ja ked budem mat dievcatko raz sa tak bude volat🙂

leporeloo
6. jún 2013

no loriana balkove je veru dost divoke :D