Je podľa vás pekné meno Niko?
Mám 3 baby a myslela som si , že budem mať aj štvrtu tak som si vybrala meno Nika . Ale doktor mi na veľký podiv povedal , že budeme mať chlapčeka .. trošku sa toho bijím ale hadam to zvládnem. Takže som si vybrala meno Niko ... Je pekne ?
mne to pripomina tvarohovy krem...ale je to otazka vkusu nic v zlom. nezabudni ze deti sa radi posmievaju a na tomto mene by si zgustli takze aj podla toho vyberaj, na cely zivot
nie
My mame doma elektricke vypinace znacky NIKO 🙂
ahoj mi mame syna s takymto menom je super,uz len preto,ze mu nemozes povedat skaredo cele meno ma *Niko Toma 🙂
ano je
Niko je skratka Dominika 🙂)) My mame Dominika a nikto mu nepovie inak ako Niko 🙂 Neviem ci je Niko v kalendari a ci by ti ho aj ako Niko pokrstili .... teda aspon nas farar je taky ze nie ..kamoska isla krstit Lilly a proste nie ..musi to byt Lillien .... Ale Nicolas je velmi podobne 🙂 Teda mne sa Niko urcite paci 😉
Paci. A byt tebou neriesim inych, oni si zvyknu. Kazdy si zvykne, aj najzarytejsia babka na dedine (obrazne 😉 ) a za chvilu to nikomu nebude pripadat zvlastne meno
susedov pes sa vola Niko. A Nokolas je pre mna echt ciganske meno
Ahoj. Aj mne sa paci. Pekne si vybrala
sobík niko 🙂 ale nie radšej by som dala Nicolas a ako zdrobnenina Niko 🙂
Necitala som prispevky ,,,ale ja mam švagra Nika ,,,a je Dominik ,,,podla mna super meno 😉
Mali by ste sa zariadit podla toho, co sa paci vam a nie okoliu. Pokial sa meno hodi k priezvisku, tak nevidim dovod preco by ste ho nemohli dat. Moj syn sa vola Nikolai a inak ako Niko mu nepovieme. vyberali sme specialne meno tak, aby sa nedali z neho robit zdrobneliny. Povodne som chcela dat len Nico - mne sa to meno velmi paci a nechapem preco by mal mat neskor traumu zo svojho mena a deti sa mu mali smiat.. 🙂
kraaasne meno, cakam chlapceka a chcem ho aj ja 😉
skôr Nico 🙂

Mne pride take normalne, pekne 😉 Akekolvek meno by si sem napisala, najde sa kopec ludi, ktorym sa nepaci 😉