icon

Je podľa vás pekné meno Niko?

saskahola
26. mar 2013

Mám 3 baby a myslela som si , že budem mať aj štvrtu tak som si vybrala meno Nika . Ale doktor mi na veľký podiv povedal , že budeme mať chlapčeka .. trošku sa toho bijím ale hadam to zvládnem. Takže som si vybrala meno Niko ... Je pekne ?

Strana
z3
palinkovamaminka
27. mar 2013

Mne pride take normalne, pekne 😉 Akekolvek meno by si sem napisala, najde sa kopec ludi, ktorym sa nepaci 😉

bibistec
27. mar 2013

mne to pripomina tvarohovy krem...ale je to otazka vkusu nic v zlom. nezabudni ze deti sa radi posmievaju a na tomto mene by si zgustli takze aj podla toho vyberaj, na cely zivot

kubuliatko
27. mar 2013

nie

canama
27. mar 2013

My mame doma elektricke vypinace znacky NIKO 🙂

tatiana8
27. mar 2013

ahoj mi mame syna s takymto menom je super,uz len preto,ze mu nemozes povedat skaredo cele meno ma *Niko Toma 🙂

ika84
27. mar 2013

ano je

dadika1114
27. mar 2013

Niko je skratka Dominika 🙂)) My mame Dominika a nikto mu nepovie inak ako Niko 🙂 Neviem ci je Niko v kalendari a ci by ti ho aj ako Niko pokrstili .... teda aspon nas farar je taky ze nie ..kamoska isla krstit Lilly a proste nie ..musi to byt Lillien .... Ale Nicolas je velmi podobne 🙂 Teda mne sa Niko urcite paci 😉

blackstrap
27. mar 2013

Paci. A byt tebou neriesim inych, oni si zvyknu. Kazdy si zvykne, aj najzarytejsia babka na dedine (obrazne 😉 ) a za chvilu to nikomu nebude pripadat zvlastne meno

moon1979
27. mar 2013

je to čisto tvoja vec ...
ale úplne sa stotožňujem s názorom @salome123 😀

stanislavao
27. mar 2013

susedov pes sa vola Niko. A Nokolas je pre mna echt ciganske meno

minutka
28. mar 2013

osobne sa mi nepacia zahranicne mena,predsalen aj na SVK sa daju vybrat pekne mena z nasho kalendara, ale podstatne je,ze sa paci Vam !! Nemam rada nazory ako @salome123 ze "ako ho budete volat"?! No predsa sa bude volat Niko,tak Niko... Toto meno uz netreba nijako skracovat

boobaa
28. mar 2013

Ahoj. Aj mne sa paci. Pekne si vybrala

nanulik
28. mar 2013

sobík niko 🙂 ale nie radšej by som dala Nicolas a ako zdrobnenina Niko 🙂

nikolka2
28. mar 2013

Necitala som prispevky ,,,ale ja mam švagra Nika ,,,a je Dominik ,,,podla mna super meno 😉

shura
5. apr 2013

Mali by ste sa zariadit podla toho, co sa paci vam a nie okoliu. Pokial sa meno hodi k priezvisku, tak nevidim dovod preco by ste ho nemohli dat. Moj syn sa vola Nikolai a inak ako Niko mu nepovieme. vyberali sme specialne meno tak, aby sa nedali z neho robit zdrobneliny. Povodne som chcela dat len Nico - mne sa to meno velmi paci a nechapem preco by mal mat neskor traumu zo svojho mena a deti sa mu mali smiat.. 🙂

tinka2306
23. jún 2013

kraaasne meno, cakam chlapceka a chcem ho aj ja 😉

m_ij_ka
11. aug 2013

skôr Nico 🙂

Strana
z3