Je taýyto outffit vhodný na svadbu ako hosť?
Prosím o názor. Je takýto outffit vhodný na svadbu ako hosť alebo je to nevhodne/vulgárne?
Ďakujem

@juliasb nie
Moderne, štýlové! Za mna top. A vôbec mi to nepríde vulgárne!!!
@juliasb Ten prvy sa mi ani sukna nepaci. Akoby bola platena. Mam platno velmi rada ale nie material vhodny na svadbu.
Ten druhy je velmi pekny a aj vhodny podla mna.
Prvý absolútne nie, druhý tiež by, som asi nevolila, ale ak nič iné nemáš, tak... Co už
Ale všeobecne hole brucho, aj keby si ho mala najúžasnejšie a najdokonalejšie na sebe, na, svadbu a ples nie, nehodí sa to.
Môžeš zvoliť trebárs jemne krajkovy top, čiže akoby "hole bruško" ale zároveň decentne zakryté.
@osky ale ved autorka nechce ist na svadbu s holou ritou alebo holymi prsiami. Ked ukaze trocha koze tak na tom nic nie je. Myslim si, ze nevesta bude vzdy stredobodom pozornosti na kazdej svadbe, nech sa niekto oblecie aj do vreca od krumplov. Nechapem, preco si ludia neuvedomuju, ze cim sa je doba vyspelejsia, tym sa aj viac posuvaju hranice, a to co bolo pravidlom volakedy uz teraz nie je. Tak ako sa clovek posuva dopredu, tak sa posuva aj doba, moda, technologie, gastronomia. Dokonca aj hranica vulgarnosti sa posunula. Sucastnost treba zit, a nie prezivat.
@simona1306 ja si stále myslím, že väčšine žien sa to zdá vulgárne len z toho dôvodu, že ony si také oblečenie dovoliť nemôžu 😃 to je tá ženská závisť.
Mám rovnaký názor, že dnes sa už tak nerieši nejaká etiketa alebo čo sa “patrí”. Každopádne treba myslieť na to, že aj nevesta môže mať vyhranené názory a preto by som sa jej opýtala čo si o tom myslí ☺️
Ja som si na švagrininu svadbu brala čierne šaty a tiež som sa jej radšej opýtala, či jej to nevadí.
A niekto tu písal že na svadbu nemajú byť ani dlhé šaty, tak to už by ma kleplo keby mám ísť v krátkych 😄 nie každý má pekné nohy, u mňa by to zachránili len podpätky a svadbu v podpätkoch by som si teda vôbec neužila 😄
@simona1306 presne ,hranice Sa stale posuvaju,povoluju...ale to Sa neda donekonecna...
A kde je napisane,ze ked Sa aj posuvaju ,je to tak spravne.
To nieje o etikete,ci zavisti.
Ale o slusnosti.
Preco niektore zeny maju potrebu za kazdu cenu Sa odhalovat ?
@kaca222 pretoze ta zena Sa na to pyta...
Ved o Tom je cela tato debata...
Ty kde si doteraz bola????
A asi keby to bolo az take uplne normalne a v pojode tak by Sa autorka nad tym agilen nepozastavila.
Ale kedze Samen jej daco nesedelo,zalozila debatu...
Chapes?
Tak preto to tu riesime....
Och...
@osky ale co je neslusne na tom, ze zena ukaze trocha koze na bruchu ? alebo pod cipkovym topom ? ved si pozri modu zo 70, 80 rokov, ako sa zeny obliekali, odhalene brucha boli na kazdom kroku, taketo two piece sety sa nosili vtedy, akurat ze este sialenejsie. Moda sa vratila, ale chvalabohu posunula sa do elegantna. Pre mna viac neslusne ked si zena da na svadbu hlboky vystrih alebo priliehave saty tesne pod zadok.
@kaca222 Amen, svata pravda. Zeny si zavidia uz pomaly aj nos medzi ocami.
A hej treba mysliet aj na nevestu, ale tak nemyslim si, ze takyto komplet by jej mohol vadit. Jasne ty si to spravilo preto, ze islo o cierne saty co je trocha extravagantne, ale ak by si autorka obliekla ten ruzovy cipkovy top so suknou, myslim, ze by stym nikto nemal problem. Ja napriklad v tom zoadnu vulgarnost, alebo potrebu odhalovania sa nevidim 🙂
@kaca222 krátke neznamená hneď širšie kúsok ako opasok. Treba sa obliecť podľa toho kde idem. Či v tomto má ísť aj do kostola ak majú tam obrad? Toto je skrátka na fotke oblečenie neformálne, nevhodný materiál. Max do mestá večer.
Rafinované a sexi sa dá obliecť aj keď ti netrci koža.
Ďalšie faux pas je u muža krátky rukáv na kosieliach. 🤦 A ospravedlňovať to veď je leto. No a čo keď je leto. Žena vydrží aj v opätkoch aj v silonkach či je zima Alebo horko.
@bykaterina preboha žijeme v 21.storočí. Nedala by som si podpätky na tancovačku, lebo si to chcem užiť a nie sa trápiť boľavými nohami. Rovnako ako by mi nevadili u chlapov krátke rukávy, čo sa majú roztopiť?
V kostole rešpektujem nejaké nariadenia ak sú, to je iný prípad.
Ja som na svojej svadbe silonky nemala, a tiež jediný kto to riešil bola 85r babka 😅 a do kostola som šla v teniskách, ha! Ži a nechaj žiť 😉
Btw nie každá svadba je extra formálna. Kopec hostín sa už robí napr vonku na lúke, na záhrade a podobne. Čiže záleží aj od prostredia. Podstatné ale je, nech sa dotyčná cíti pohodlne a dobre.
Ten prvy komplet cely NIE, pretoze vrch je prilis kratky, posobi sportovo a sukna vyzera byt z bavlny, strih sukne by bol ok, ale ten material sa na svadbu nehodi. S tym druhym krajkovym topom by som ja osobne bola ok. Teraz sa nosia take kratsie topy aj na slavnostnejsie prilezitosti, ale material musi byt ozaj luxusnejsi a top nemoze byt prilis kratky. 2 cm holeho brucha hadam nebude nikoho iritovat. A samozrejme brucho by malo byt ako zo skaly vytesane 😃 2-centimetrovy trciaci faldik by uz moho vubudzovat znechutene pohlady a celkovy dojem by bol hned pokazeny. Takze ak si mlada s pevnym bruchom, ten druhy model kludne moze byt 😊
Videla som viackrát svadobné šaty s croptopom, mne sa tá kombinácia veľmi páči ale zvolila by som iný croptop, konkrétne tento vyzerá fakt ako do fitka. Možno iný materiál 🙂)
@kaca222 áno ak je svadba na záhrade to je ine. Tam sa hodí ku iný dress code. Ale to byva na pozvánke napísané.
Ty nepokladás sa vhodné obliecť na danú príležitosť 🤷 podľa etikety tak to je Tazko.
@bykaterina áno, nepokladám za podstatné obliecť sa podľa etikety, pre mňa je podstatné cítiť sa pohodlne 😊 kopec neviest žiadnu etiketu nerieši, preto vravím, že jediný, koho názor by ma zaujímal, je nevesta - keďže je to jej veľký deň
@kaca222 všetko sa dá skĺbiť aj etiketa aj pohodlie.len treba chcieť.
@bykaterina s tým súhlasím ☺️ Ale nie každý chce, ja otvorene poviem, že ma to nezaujíma. Poväčšine.
@juliasb Jasne ze chlap ti povie ze tie šaty s topmi sú úžasné. Sú totiž sexi. 🙂
Stojí tu potom otázka: ty sama chceš putat na svadbe taky typ pozornosti? Chceš aby si ta muži, ktorí tam budu všímali kvôli tvojmu sexi bruchu? Tým sa chceš zviditeľniť? Lebo áno, tak si ťa ľudia zapamätajú..
@juliasb podľa toho čo píšeš, asi stále keď len môžeš tak nosis krátke topy... Tak na svadbe by si to fakt mohla vydržať a kto ťa už niekedy videl a pozná, tak vie že máš pekné brucho keďže ho rada ukazujes 😉 ta sukňa č 1 je super 👍
@juliasb môj názor - obe kombinácie krásne, ozaj 🙂 ale na svadbu nevhodné. Svadba je spoločenská udalosť kde ma uputavat hlavnú pozornosť nevesta. Cize akokoľvek trciace brucho - viac či menej sa proste nehodí. Máš krásnu postavu ako pises, urcite najdes aj pekne spoločenské šaty ktoré ti seknu 🙂
Prvý obrázok nie aj jedz sukňa je pekná, druhý obrázok už je pekný toľko toho bruška neodhaluje, a záleží aj na postave samozrejme
Putat pozornost ma nevesta. Ty s holym bruchom ju jej vezmes.
Ked si chuducka v kazdych satach budes vyzerat super. V kazdy bezny den si nos crop top, ale na svadbe proste nie

@simona1306 no len finta je prave v Tom,ze to bola nevesta!
Nevesta ma byt stredobodom pozornosti,nevesta ma na seba putat zrak.
A nie nejaka polonaha dama.
Mne ako neveste by taketo saty u pozvanych velmi prekazali.
Da Sa byt pekna,aj sexi a netreba nic odhalovat.
Prave v Tom je to umenie