icon

Kedy ste sa vydávali?

11. jún 2022

Dievčatá koľko ste mali rokov, keď ste sa vydávali? Viem že teraz sa už tak na to nepozerá, ale všade samé svadby a aj moje známe, kamarátky. Ja mám 25 a frajer ani na obzore...Obávam sa, že keď nejakého spoznám tak všetky kamošky už budú mať svadby za sebou a pomaly už aj deti.🙂) trošku ma to frustruje :D že budem medzi poslednými🙂)

optame
11. jún 2022

Vydavala som sa,ked som mala 28, o nic som neprisla a dokonca aj moje kamosky uz mali davno po svadbach a aj deti maju. Prisli na svadbu bud s detmi alebo len oni a deti varovali rodicia .
Kasli na ostatnych co hovoria,. Ked stretnes spravneho chlapa,tak nie je co riesit aj ked budes mat 30 ,popripade po 30tke...
Si este mlada, studuj,zabavaj sa..🤗 a nestresuj

kiwi3
11. jún 2022

neboj, ked ty sa budes vydavat, niektore sa uz budu rozvadzat. s takymi vecami sa netreba ponahlat len kvoli tlaku spolocnosti alebo okolia.

ivana11155
11. jún 2022

V 27 po 5tich rokoch

konikkon
11. jún 2022

33, nič mi neušlo, vyštudovala som, pracovala som, pocestovala som a užila som si mladosť. Teraz mám krásnu rodinu a spätne, keď sa na to pozriem, veru pred 30 by som sa nevydávala. Všetko je super takto, ako to je.

konikkon
11. jún 2022

@kiwi3 Inak pravdu máš, niektoré moje spolužiačky, čo sa poponáhľali, sú už rozvedené a teraz dobiehajú stratenú mladosť

mell27
11. jún 2022

Nič si z toho nerob, ja mám 27 a už som rok rozvedená 😃

bubinko1506
11. jún 2022

Ja som mala 27, muz 34, vzali sme sa po 5 rokoch

paulina29
11. jún 2022

Ja som sa vydávala v 21 a manžel mal týždeň pred 20 😀

mirka438
11. jún 2022

V 20tke. O mesiac budeme mat 7 vyrocie. Spolu sme 14ty rok🥰

raszuz
11. jún 2022

V deň svojich 38. narodením a mali sme už 4 ročného syna a ročnú dcéru. Nemám pocit, že to bolo neskoro 🙂.

cimage
11. jún 2022

Spolu sme zacali chodit ked som mala 17 a v 25tke bola svadba. Ja mam znamu co si nasla muza okolo 45tky a v den 50tky mali sobas. Takze nic nie je stratene. A ked si pozries temy vo forach, tak niektore zeny by boli rady slobodne, kedze maju onicom vztahy s muzom. Netreba sa nikam hrnut.

svetlonos
11. jún 2022

Autorka 😂 ja som svojim vydatym kamostam odpovedala - az ked uz vase deti budu mat roky na obcasne postrazenie toho mojho dietata 😁 A veru jedna ta kamoska uz deti v tom veku aj ma, ze by to moje kludne postrazili.
Vobec sa nestresuj, mas cas. Uzivaj si zivot, cestuj, zarob peniaze, rob cokolvek chces. Mas vsetok cas len pre seba 🙂 tak to vyuzi. Oni ti chlapi vedia prist do zivota prave vtedy, ked mas uplne ine plany a neratas s nim 😁

autor
11. jún 2022

jeeeeej veľmi ste sa potešili vašimi prispevkami a rôznym vekom🙂)) ďakujem vám pejne naozaj🙂) no ja sa tento rok koncom leta sťahujem do hlavného mesta za prácou a bude to pre mňa nový život, preto ani v rodnom meste nehľadám nič a žiadne vzťahy lebo viem, že odchádzam no a čo sa týka kamarátok, tak niektoré majú také poznámky, že :"no už by si si mohla niekoho aj nájsť".... no nepočúva sa to veľmi dobre a pritom som sama len 10 mesiacov, tak sa potom cítim ako na ocot🙂 keď niečo také povedia a hlavne tak že byť sám je vlastne nešťastné a smutné

elis248
11. jún 2022

Keď som mala 29 rokov sme sa spoznali, v 32 rokoch prvý syn, v 33r svadba, 34 druhý syn. Svadby a kamarátky som neriešila, keďže žiadne blízke kamarátky nemám a za celých 20 rokov som bola iba na jednej svadbe (sesternica) a to bola iba malá svadba a aj tá sa skončila rozvodom.

sandra163
11. jún 2022

V 23 rokoch som spoznala svojho manžela, v 24 som sa vydávala, 25 prvé dieťa, 28 druhé, 36 tretie. Sme spolu už 15 rokov 😉 a to som sa chcela vydať až po 30tke... Človek mieni, pánbožko ti plány raz dva zmení 😅

sandra811
11. jún 2022

26 rokov som mala 😊

autor
11. jún 2022

keď si predstavím že tento rok budem mať 26, tak veru mi do smiechu nie je keď ani neviem, kde sa túla ten môj budúci, ak vôbec taký je :D

jana_eyre_2
11. jún 2022

Vydávala som sa ako 29r po 8rokoch vzťahu, s jedným ročným dieťaťom a druhým v bruchu.. na svadbu som pozvala jednu kamarátku, ktorá dodnes nie je vydatá a už vtedy mala syna..

kofilka33
11. jún 2022

Ja som sa ešte nestihla vydať 🤣 a to sme spolu 19 rokov a z toho 18 rokov žijeme spolu v jednej domácnosti 🤣.A kamošky ktoré sa vydávali tak polovica z nich sú už rozvedené ,alebo 2-3x už vydáte 🙈

bolarazjedna
11. jún 2022

Ja som nikdy nerozumela keciam, ako "už by si mohla niekoho nájsť". Však podľa mňa to tak neni, že dám sa dokopy s niekym len tak, aby som nebola sama... Ono sa to musí stať, že sa vzájomne zaľúbime. Nedá sa to zariadiť, že už som dlho sama, tak niekoho zavesím z klinca. Alebo potom - ten vzťah tak aj bude vyzerať, nemastny-neslaný, len aby som mohla povedať, že som vo vzťahu. Aký to má význam?

ingelika78
12. jún 2022

nie nebála, a uz duplom nie v Tvojom velu. Vydávala som sa v 36.

alexka89
12. jún 2022

V 30rokoch

4stanka4
12. jún 2022

V 26 som sa vydávala po 8 rokoch, spolu sme 13

titla
12. jún 2022

Mala som 27 ked sme sa s muzom spoznali (v tej dobe uz vsetky moje kamosky boli vydate, zasnubene, tehotne...), ako 31 rocna som sa vydavala a rodila v 33. Na svadbu mi prisli skoro vsetky kamosky aj s manzelmi (9 parov), akurat som ich pozyvala bez deti, lebo by som dalsiu salu potrebovala...

zmrzlinka2021
12. jún 2022

@bolarazjedna ono to vyplýva aj historicky "najst si niekoho". Pre zenu, aby mala z coho zit, pre muza - aby mal gazdinu.
A tiez neustalym masirovani mozgov uz dievčatám, ze hadam "neostanu na ocot".
Slobodny mladenec je ten sexi manazer, krasavec, co mu chodi pani upratovat byt.
Slobodna dievčina je ta "na ocot", ktoru nikto nechce

barbora9312
12. jún 2022

V 23r po 8 rokoch vzťahu s jednym dieťaťom,uz sme spolu 14r a dve deti

simuska255
13. jún 2022

Ja som spoznala svojho keď som mala 21.. vydávala som sa 21.5.2022 . A už mám 30 😀 takže 9 rokov som čakala 😀

laska86
16. jún 2022

Nooo dobra otazka😄ja budem cely zivot slobodna ale zadana...14rokov sme spolu a svadba ani len na plane🤷🤭

simona1994
17. jún 2022

Budem mať 28,keď sa budem vydávať a priateľ 31 má🙂

acrobaleno
17. jún 2022

Čerstvých 35 a slobodná 💃💃 A veru necítim sa ako odkundes spoločnosti.