Kedy ste sa vydávali?
Dievčatá koľko ste mali rokov, keď ste sa vydávali? Viem že teraz sa už tak na to nepozerá, ale všade samé svadby a aj moje známe, kamarátky. Ja mám 25 a frajer ani na obzore...Obávam sa, že keď nejakého spoznám tak všetky kamošky už budú mať svadby za sebou a pomaly už aj deti.🙂) trošku ma to frustruje :D že budem medzi poslednými🙂)
Dobra kamoska pride ba svadbu aj ked uz ma rodinu. A vsetky by som nepozyvala....
Uprimne, aspon uvidis, komu na tebe naozaj zalezi. Ci budem na ocot? A keby aj... Ak nenajdes toho praveho, tak sa neda nic robit... Vynutit sa to neda. Neries to a pride to, co ma prist.
V 21rokoch po 6!rokoch vztahu
S manželom som spolu od mojich 16tich, vydávala som sa v 27 rokoch 🙂 sme 2 roky manželia. Dve trojročné deti a tretie na ceste 🙂
Mám 47 a doteraz som sa nevydala. 😁
Po 14 rokoch spolužitia a dvoch deťoch, jednom spoločnom dome ;) A mala som 37.
Pred 12 rokmi som sa vydávala 25ročná a bola som úplne prvá zo všetkých spolužiakov, kamošov z vysokej a strednej, jedna z prvých zo spolužiakov zo základky. Chodili sme spolu 2roky, prvé dieťa som mala 27ročná.
Ahoj ja v 25 pre dvoma rokmi ,ale tiež som sa bála tak ako ty že sa nevydam a že kedy... a že by som veľmi chcela atď ..Úplne ta chapem.Ale neboj sa nič len sa modlí za dobrého manžela.😉Inac ja som si našla manžela na zoznamke a deti žiaľ nemame.
Ja som v tvojom veku a prvé kamarátky a známe - rovesníčky sa začali teraz v poslednej dobe postupne vydávať, ale je to iba malé percento z nich, väčšina len teraz končí školu, o svadbe ani chýru, ani slychu, veľa z nich tiež nezadaných ... jednu mám však takú, čo do svojich 27 rokov už aj rozvod stihla, takže sa netreba zbytočne uponáhľať 😅
Manzela som stretla v 34. Vydavala som sa v 36. V 39 sa nam narodil syn.
V 42 som sa stala vdovou.
Mam 46 a som stastne slobodna 🥳
Manzela som spoznala v 23 a vydavala som sa v 25.
Dam ti dobru radu zo srdca:
Neries kamosky, neries inych svadby, rodiny. Je fajn, ze mas frajera, ale manzelstvo je rozhodnutie na cely zivot a jedno z najvaznejsich rozhodnuti v zivote cloveka. Nič nie je horsie, ako hrnut sa do tychto veci, lebo spolocnost to ocakava, lebo sa to patri, lebo toto je jedina cesta zivota. Radsej byt na ocot, ale mat naplneny a krasny zivot, ako byt v manzelstve s niekym, s kym si nerozumies a len prezivas, trapis sa, si smutna.
Prosim, nedaj sa manipulvoat, ze mas uz na to vek, alebo co robia kamosky... co ma prist, pride, a ked ti nie je sudene vydat sa a mat deti, aj tak mozes mat velmi krasny a dobrodruzny zivot.
Manzel ani deti ta stastnou nespravia 🙂
v 21 rokoch ale to bolo skoro 10 rokov dozadu. Teraz je iná doba. Užívaj si, cestuj, vzdelávaj sa... nemáš sa kde náhliť fakt. Nevravím že potom toto spomínané už nebudeš môcť robiť ale bude toho o dosť viac a budeš mať potom iné priority keď k tomu príde...
Určite ti nič neujde, hlavne je, aby si bola šťastná, či už slobodná alebo vydatá, a nie vek, v ktorom sa vydávaš. V mojom kamaratskom kruhu prvá sa vydávala v 26r., ja som sa vydávala v 29r, dovtedy 1 kamoška stihla svadbu aj rozvod. Na našej svadbe bolo dosť malých detí, všetci prišli, aj s deťmi, najmladšie malo iba 2 mesiace a cestovali s nou 150km, takže neboj sa, že na tvoju svadbu kvôli deťom neprídu.
Mám 29, vydávala som sa v 27, ale s manželom sme spolu už 13 rokov a máme 10 ročného syna. 🙂
V 26 po 9 rokoch 😀
35ke rok sme sa stretavali rok cca spolu zili. Este sme do 40ky stihli 2 deti..
Ja som sa vydávala ako 23 ročná. Zoznámili sme sa keď som mala 17 a on 20.
Mať tak rozum zo súčastnosti v 23ke, tak kľudne počkám. Nemyslím si, ze by mi niečo ušlo. 🤔😁
V 39. Ale napríklad bratranec má cez 30 s priateľkou sú spolu vyše 10 rokov, dieťa na ceste a po svadbe ani chýru a slychu.
Moja sestra dve deti, 47 rokov a stále slobodná.
Bratranec dve deti, stále slobodný.
Musí byť svadba? Nemusí... takže v 25 máš času dosť.
mam 36 a nie som vydata 🤷♀️🤣
Este nikdy😀 mam 34 a som single.No mam aj kamosky co su v mojom veku raz aj 2x rozvedene,s nimi by som teda nemenila.Zatial si uzivam tento stav a venujem sa sebe a zalubam, zial je velmi tazke stretnut seriozneho muza do zivota..Drzim nam palce💙
29 🙂
Ja v 25 a bola som prva siroko daleko 😀
V tridsiatke po ôsmich rokoch
Podľa toho, čo tu čítame v diskusiách, buď rada, že si slobodná.
V 26, po 5tich rokoch vzťahu.. ale to som sa vydávala medzi prvými z mojich kamosiek 😀 dnes sa tie svadby posúvajú, máš čas neboj 🙂 a vôbec nerieš že by si bola medzi poslednými alebo čo, veď to nie sú žiadne preteky
Vydavala ked som mala 30, to sme spolu chodili 9rokov a mali 2r syna
Čerstvých 25 po 3 rokoch vzťahu 🙂
Ja 20, muz 25, tento rok máme 20te výročie
Mala som 28, po 10 rokoch randenia...v septembri budeme mať 10.výročie svadby 🙂

V 26 som spoznála manzela, brali sme sa, ked som maka 28. Neboj, mas este cas😉.