Letná svadba - šaty pre svedkyňu
Ahojte, tie, co ste boli svedok na letnej svadbe, ake saty ste mali oblecene? Dakujem😄❤️
@katkami123 nekupuj, aj farba je zla aj cele su zle, aj krive nohy to robi. Ta modelka ma super postavu a aj tak ju deformuju. S tvojou postavou mozes kupit asi cokolvek ine. Ja na svadby nosim len nieco neobtiahnute na bruchu, mam uchylku sa furt obzerat a nechcem sa tam stresovat 🙂
@mischumischu presne tieto mam doma a mala som ich na svadbe ako svedok🙂
@jj298 mne sa pacia tvoje saty a aj prsia 🤭. Hm a prave - pri tvojej postave si mozes dovolit dat saty, ktore neukazuju viac. Akoze toto je viac sexy ako vystrih s pushupkou podla mna. Saty su krasne a originalne, na letnu svadbu (ak nebude moc teplo) s menej formalnym dress code v stodole su urcite vhodne a vecer mozno aspon nebudes potrebovat sveter ;). Takze ak sa citis dobre, isla by som do toho.
@katkami123 ti sú hlavne šaty na ples, nie na svadbu.
A vyzerajú veľmi lacno - nepíšem o cene.
@katkami123 a s čím mam prosím ťa problém podľa teba?
Hlavne co sa preboha stalo tej modelke s tvarou.
@mischumischu
Mala som švagrinej na svadbe takéto bordove
@jj298 tie saty su fakt krasne aj ti pekne sedia na postave. Dlzka super
@sono2
Nechce sa mi tu riešiť nejaké frustrácie anonymného nicku, to snáď chápeš. Pre mňa je to najpodstatnejšie, že ja som spokojná, môj manžel a moje deti a nie ženy tu 😀. Ja tu nikomu nebudem poskytovať nejaké formy terapie ak sa cítia mnou nekomfortné. Píšeš tu o buchtach, ale s tými mám často práve ja dočinenia na rôznych akciách, keď sedia niekde v rohu s uhrančivým pohľadom ofučané a ohovárajú všetky atraktívne ženy okolo. Ja sa tu na nikoho nehnevám 😉, počítala som s tým, že určitý typ žien sa tu do mňa pustí, zažívam to celý život 😀, to si za ten čas už človek zvykne a nerieši, keďže ja nie som tá, ktorá má problém, ja som so sebou spokojná. Peace. ✌🏻
@katkami123 sú pekné, o tom potom. Sú ale veľmi krátke. Neviem, či si vysoká ale ja by ich mala keby som si sadla absolutne tesne pod zadkom.
Čipky je tiež veľa, mne pripomínajú negliže. Chápem, že sa chce človek ukázať, mne to príde moc, ale asi je zamer, že chceš aby každé oko šlo na teba.