icon

Letná svadba - šaty pre svedkyňu

16. máj 2023

Ahojte, tie, co ste boli svedok na letnej svadbe, ake saty ste mali oblecene? Dakujem😄❤️

jj298
Odpoveď bola odstránená
ropucha6
18. máj 2023

@katkami123 nekupuj, aj farba je zla aj cele su zle, aj krive nohy to robi. Ta modelka ma super postavu a aj tak ju deformuju. S tvojou postavou mozes kupit asi cokolvek ine. Ja na svadby nosim len nieco neobtiahnute na bruchu, mam uchylku sa furt obzerat a nechcem sa tam stresovat 🙂

evka258
18. máj 2023

@jj298 ja neviem, mne tam vadia tie rukavy...

fauko
Odpoveď bola odstránená
fauko
Odpoveď bola odstránená
mirage
18. máj 2023

@fauko toto su pre mna biznis saty do prace.

fauko
Odpoveď bola odstránená
mata1988
18. máj 2023

@mischumischu presne tieto mam doma a mala som ich na svadbe ako svedok🙂

semtexka1
18. máj 2023

@jj298 krásne šaty, originálne, jemné a ženské, prsia trochu pozrieš a bude to top 👌

audrye
18. máj 2023

@jj298 mne sa pacia tvoje saty a aj prsia 🤭. Hm a prave - pri tvojej postave si mozes dovolit dat saty, ktore neukazuju viac. Akoze toto je viac sexy ako vystrih s pushupkou podla mna. Saty su krasne a originalne, na letnu svadbu (ak nebude moc teplo) s menej formalnym dress code v stodole su urcite vhodne a vecer mozno aspon nebudes potrebovat sveter ;). Takze ak sa citis dobre, isla by som do toho.

mirage
18. máj 2023

@fauko v com inak? tento strih mam bezne na formalnejsie/pracovne dni v praci, puzdrove, pod kolena, bez odhalench ruk.

ropucha6
18. máj 2023

@ineeez velmi vkusne, aj celkova uprava a doplnky. Plus zakryte ramena (co je pre mna skoro must), fakt kocka.

nyusika
18. máj 2023

@katkami123 ti sú hlavne šaty na ples, nie na svadbu.
A vyzerajú veľmi lacno - nepíšem o cene.

sono2
18. máj 2023

@nyusika vyzerajú katastrofálne, keby tam nebola ta načančana kočka tak neviem. To mne príde akoby niektoré už nemajú kde sa ukázať za uhorský rok, tak chcú všetko dohnať jednou akciou.

ropucha6
18. máj 2023

@sono2 @
@nyusika odhliadnuc od toho, ako vyzeraju, ako sa v tom da tancovat? Lebo teda na svadbe nechcem asi len sediet jak knedla 🙂

sono2
18. máj 2023

@katkami123 a s čím mam prosím ťa problém podľa teba?

sono2
18. máj 2023

@ropucha6 ktoré teraz riešime?😃?

sono2
18. máj 2023

@fauko toto je zase moc obyčajne také na pohovor

rorino
18. máj 2023

@jj298 krásne su

rorino
18. máj 2023

@jj298 mne sa veľmi páčia👏

lacibo
18. máj 2023

@jj298 za mna hroza..nesedia ti na prsiach a ten vzor a rukavy strasne..a na svedkynu uz vonkoncom nie..mas krasnu postavu v.S, mozes si vybrat nadherne saty..jednoduche a stylove

ropucha6
18. máj 2023

@sono2 ja tie 18:07 🙂

styrizuby
18. máj 2023

Hlavne co sa preboha stalo tej modelke s tvarou.

katka2505
18. máj 2023

@mischumischu
Mala som švagrinej na svadbe takéto bordove

chlpana
19. máj 2023

@jj298 uau velmi pekne, teda casto sa to nevidí ze v reali su krajsie ako na fotke z obchodu. Velmi vhodne na svadbu urcite. Ale cecky vyssie určite;) tenku pushupku urcite najdes hockde a budes sexy svedkyna 🙂

malinovka333
19. máj 2023

@jj298 tie saty su fakt krasne aj ti pekne sedia na postave. Dlzka super

katkami123
19. máj 2023

@sono2
Nechce sa mi tu riešiť nejaké frustrácie anonymného nicku, to snáď chápeš. Pre mňa je to najpodstatnejšie, že ja som spokojná, môj manžel a moje deti a nie ženy tu 😀. Ja tu nikomu nebudem poskytovať nejaké formy terapie ak sa cítia mnou nekomfortné. Píšeš tu o buchtach, ale s tými mám často práve ja dočinenia na rôznych akciách, keď sedia niekde v rohu s uhrančivým pohľadom ofučané a ohovárajú všetky atraktívne ženy okolo. Ja sa tu na nikoho nehnevám 😉, počítala som s tým, že určitý typ žien sa tu do mňa pustí, zažívam to celý život 😀, to si za ten čas už človek zvykne a nerieši, keďže ja nie som tá, ktorá má problém, ja som so sebou spokojná. Peace. ✌🏻

taga
19. máj 2023

@jj298 tie saty ti vobec nesedia, vrch ti je maly, zvysok siat hrozne deformuje tvoju postavu. Rukavy dlhe, spodok siat ako pyzamo, fakt nie prosim..
Mas krasnu postavu, tieto saty by som vratila.
Jednym slovom, su hrozne.

Ps. Tvojmu muzovi sa pacia?

taga
19. máj 2023

@ineeez nadherna!

sono2
19. máj 2023

@katkami123 sú pekné, o tom potom. Sú ale veľmi krátke. Neviem, či si vysoká ale ja by ich mala keby som si sadla absolutne tesne pod zadkom.
Čipky je tiež veľa, mne pripomínajú negliže. Chápem, že sa chce človek ukázať, mne to príde moc, ale asi je zamer, že chceš aby každé oko šlo na teba.