Má zmysel pokračovať vo vzťahu bez darčekov?
Mam priatela sme spolu rok.. spoznali sme sa minuly rok po Vianociach, takze tam darceky neriesim. Vo februari som mala meniny a dostala som od neho ruzovu ciapku. Povedala som si ok, jedna vec, ze nenosim vobec farebne veci, nelyzujem, nechodim na hory, nenosim ciapky. Ale teda prijala som to pozitivne, ze ved zatial ma tak nepozna a myslel na mna. V novembri som mala narodeniny.. dostala som znova ciapku tento x hnedu.. na to som mu povedala, ze preco mi stale dava ciapky, ked vidi, ze ich nenosim a ze nemam rada ani hnedu ani ruzovu farbu, proste nechcem ciapku. Vcera odchadzal do Tatier k svojej rodine na sviatky, tak sme sa este stretli dala som mu darcek nech si ho da pod stromcek u rodicov a otvori. On mne len povedal, ze pre mna nema nic lebo co mi kupi sa mi nepaci. Dotklo sa ma to, keby ma trochu pozorne pocuval, sledoval co mam doma, comu sq venujem vo volnom case, vedel by co ma potesi. Nie som narocna. Nepotrpim si na kuxus, ale mam dost zaujmov. Ja normalne nemam chut ani pokracovat vo vztahu. Ma 45 rokov ja 35.. pride mi to, ze ma uplne na salame.
@gerrwie_girl Keď ja som si predstavila, že kúpil ako bábätku ružovú 🤣🤣🤣
@gribka1 😁 tak to už je horšie 😀
Ciapku ti kupil pravdepodobne preto, ze nemas, tak aby ti nebola zima. To, ze nenosis mu asi nedocvaklo, v tom by som problem nevidela. Absolutna cervena vlajka je ale, ze ked to na Vianoce spackal, nekupil ti nic, este obvinil TEBA, ze sa ti nic nepaci. Je to kreten, utekaj!
chlap je blb … ale kupovať si sama pod stromček darček, aby deti videli, že aj mamke niečo ježiško priniesol … 🫣 niektoré máte silný žalúdok a ani sa nečudujem pri takých hraniciach, že akí sú niektorí chlapi a diskusie o nich …
asi je dovod preco taky stary cap je stale stary mladenec.
Ocividne vadny kus.
Kopni to do zadnice. Zbytocne stracas cas.
Ze ma 45 rokov a nie je usadeny ma nejaky dovod a ty to zacinas tusit.
A ty si mu vlastne co kupila?
A čo tak rovno povedať chlapovi co si želás? Ja som s mojim od 18tky už 13 rokov... Vždy na vianoce mu poviem co chcem inak by ani nevedel co kúpiť... Proste nie je na takéto veci aby vymýšľal darčeky 😊 je to chlap...nebude si pamätať co hovoríš ze by si chcela... Pripadne niečo kúpi a tebe sa to nebude páčiť.... A to isté narodeniny... K meninám si kúpime víno a spolu ho vypijeme načo darčeky (tak to vnímam ja).... Keby ta ma tvoj na salame nekúpi ti ani tu čiapku... Chápem ze nie si náročná a potešila by aj dáka drobnosť co vymysli sám, ale proste nie každý chlap je na takéto a nie každý chlap si pamätá...
@merynka3 dúfam ze čiapku. Kvetinkovu 🤣
Už asi nebudete na ďalšie sviatky priatelia,či ?
Jednoznačne rozchod 🙈
Choré, to mohol radšej ruže kúpiť 🫣
Rozchadzat sa kvôli tomu ze ti nič nedal alebo dáva blbé darčeky? Skôr sa zameraj na to, aký je po celý rok ako sa k tebe správa, ako trávite čas. Niektorí chlapi nie sú na darčeky. 🙈 ide o to aký je to chlap mimo sviatkov
Myslím, že len strácaš čas. 45 ročný chlap a takéto správanie? Ak máš o neho záujem, skús sa s ním priamo a úprimne porozprávať a ak ani to nepomôže, ukonči to a kašli naňho. To nemá cenu.
No mne to príde tak ako keby si bola jeho prvá priateľka, nie je on panic?lebo kvôli darčekom by som sa teda nerozchadzala s mužom,ktorého milujem,ale z tvojho príspevku nie je vôbec jasne ci sa vôbec milujete,ale ak po roku netravite vianoce spolu je to zvláštne. Ja ked môjmu mužovi nepoviem konkrétnu vec ktorú chcem bud mi nekúpi nič,alebo úplnú somarinu,ktorú ani nenosím a za tých 23 rokov co sme spolu si to tiež nevšimol...
Hnedá bude farbou roka 2025🙂Môj muž tiež nie je na darčeky,som vlastníkom karty od jeho úctu,kúpim si čo chcem.A kupujeme si počas celého roka,nejdeme sa na Vianoce vyblázniť.Vztah je o niečom inom,o iných pozornostiach.Mne úplne stačia na narodeniny kvety od neho,kupoval mi aj šperky,ale ja to proste nevynosim.Ked som chcela kabelku,proste poslem Link,presne ktorú,nebudem sa hnevať,čo zasa doniesol.Ale 45 ročný?Tam by už mala zrelosť…Aspoň lepšia sladkosť,musí vidieť,čo máš rada…Musí ti vidieť voňavku v kúpeľni… A možno on považuje za super darček čiapku,keď býva pod Tatrami a možno majú takú tradíciu v rodine.Proste normálne si to vykomunikujte,my sa s mužom bavíme na rovinu,sám mi povedal,že on nebude hádať moje myšlienky a ja budem zbytočne nahnevaná.A ma pravdu,lebo nám ženám je niekedy ťažko porozumieť.
Rýchlo ukonči ten vzťah s hentym mamlasom, mňa by porazilo toto. Po roku ta absolútne nepozná a ani nemá snahu 🫣fuuu asi som vytocena aj za teba😆
Ja sa tu len tíško vopcham, čakám odpovede autorky - na otázky ktoré tu X krát zazneli …

@gribka1 ved nie takú bejby ružovú 😀.