Má zmysel pokračovať vo vzťahu bez darčekov?
Mam priatela sme spolu rok.. spoznali sme sa minuly rok po Vianociach, takze tam darceky neriesim. Vo februari som mala meniny a dostala som od neho ruzovu ciapku. Povedala som si ok, jedna vec, ze nenosim vobec farebne veci, nelyzujem, nechodim na hory, nenosim ciapky. Ale teda prijala som to pozitivne, ze ved zatial ma tak nepozna a myslel na mna. V novembri som mala narodeniny.. dostala som znova ciapku tento x hnedu.. na to som mu povedala, ze preco mi stale dava ciapky, ked vidi, ze ich nenosim a ze nemam rada ani hnedu ani ruzovu farbu, proste nechcem ciapku. Vcera odchadzal do Tatier k svojej rodine na sviatky, tak sme sa este stretli dala som mu darcek nech si ho da pod stromcek u rodicov a otvori. On mne len povedal, ze pre mna nema nic lebo co mi kupi sa mi nepaci. Dotklo sa ma to, keby ma trochu pozorne pocuval, sledoval co mam doma, comu sq venujem vo volnom case, vedel by co ma potesi. Nie som narocna. Nepotrpim si na kuxus, ale mam dost zaujmov. Ja normalne nemam chut ani pokracovat vo vztahu. Ma 45 rokov ja 35.. pride mi to, ze ma uplne na salame.
tie ciapky by mi vobec nevadili dokonca by som mu povedala, ze do buducna nech mi kupuje co najextravagantnejsie kusky na kazdy sviatok by som ich darovala raz vnucatam😂😂 ja nenosim ciapky nezmestia sa mi cez vlasy na hlavu ...ale vadilo by mi, ze nie sme spolu na sviatky v takom veku
@sissy27 ani mne nekresli, autorka tu riesi čiapku a nie vztah, proste ju sere ta čapica a pyta sa tu nas, co my tu na to. Vztah tu nerieši. Tak nehľadaj konšpirácie tam kde su neni… ci maju alebo nemaju Dobry vztah autor nespomína absolutne. Pyta sa čisto na nazor na tu čiapku. A odvodzovat od toho ci maju nemaju ok vztah sice mozes a vsak mozno aj maju, ale prvé komenty si prečítaj, väčšina názorov je tu aj tak o tom ze je to blbec. V dnešnej dobe internetov a výberu kúpi sprostu čiapku, tak za mna ako pruser a este k tomu dvakrát po sebe jej to iste kúpi len v inej farbe. Normalne to neni a mozu mat vztah barsaky o com ale autorka absolutne nepojednava.
@sisaka nepotrebujem sa tvarit, mame normalne manzelstvo, len manzel nevie kupovat darceky a lenivy urcite nie je. Normalne si vyberiem sama, no a co.lepsie ako dostat cokoladu.to uz radsej tu ciapku.
To je super s tými čiapkami 😁 Je fakt kreatívny, čo ti poviem 😂 Ale dobre, tak skúsme malý kvíz. Odpovedaj áno/nie na nasledujúce otázky:
1. Keď vchádzame do dverí, dá mi prednosť.
2. Keď si obliekam kabát, tak mi ho podrží a pomôže mi.
3. Automaticky za mňa zaplatí obed, alebo večeru, alebo kávu v reštaurácii.
4. Prestavil ma svojej rodine, priateľom.
5. Pri sexe je nežný, zaujíma sa o mňa a moje potreby.
6. Pravidelne ma dokáže rozosmiať a je mi s ním dobre.
7. Keď zaspím, tak ma prikryje.
8. Aspoň občas mi urobí jedlo.
9. Viem si predstaviť, že s ním budem do konca života.
10. Myslím, že bude dobrý otec.
Vyhodnotenie:
0 - 2 odpovení NIE: máš super chlapa, síce bez fantázie, ale má to budúcnosť
3 - 5 odpovedí NIE: nie je to úplne super, ale pri troche snahy by to mohlo mať budúcnosť
6 - 7 odpovedí NIE: asi si ešte mimoriadne zamilovaná, užívaj si to do rozchodu
8 - 10 odpovedí NIE: utekaj kade ľahšie 😁
Skôr ako 2 čiapky by som riešila to, že môj 45 ročný frajer trávi Vianoce s rodičmi. 🤷ako fakt?🤦🏻♀️
Je to blb o tom potom ale asi ti tymto pocinom usetril v satniku miesto kde by pristala dalsia farebna ciapka🤣
Dúfam že ten darček co si mu dala pred odchodom do tatier bola ČIAPKA 😄. Nejaká kvetinkova😄
Moj nekupuje darceky, meniny narodky kupi kvety. A zijeme stastne.
Ja ruzovu ciapku nosim 😅. Ako zistil, ze sa ti ruzova ciapka nepaci? Chcel si asi hnedou ciapkou urovnat reputaciu 😅. No niektori chlapi su jednoducho v tomto ako blbi, ked im neporadis sama, alebo mama ci sestra, co ti kupit, tak to je tragedia. Ina vec je, ze moze byt pokojne aj lakomy, ako moj ex, ktory sa snazil mi kupit vzdy najlacnejsiu vec. Dobry darcek som dostala, len ked som si vypytala sama, alebo mi ho kupila byvala svokra.
Je to 🫏
Lakomec to nebude lepšie je to moták ktorému to nikdy nedocvakne tak je to na tebe ale určite by som mu dala najavo že som rátala z prekvapením
Má 45 nemá záujem kupovať darčeky, zoberie prvú vec čo vidí, len aby bolo.
Áno, má ťa na saláme... Keby ťa ľúbil, tak by, sa postaral o to, aby si sa, potešila. Ale je mu to jedno.... 🥴
Ja by som tu ciapku nevidela ako najhorsi darcek na svete. Mozno videl, ze ti je zima a chcel aby si bolo vonku prijemnejsie🤷 ja som mala ako pubertiacka frajera, ktory vecne chodil v kratkom rukave a na to supol bundu. Pritom mu zima bola ale nedal si nikdy nic viac. Tak som mu raz kupila aspon tricko s dlhym rukavom, potom dalsi raz tenulinky sveter...nikdy si to neobliekol🤷 neriesila som...a jeho darceky tiez neboli extra originalne ako plysak a pod😂 kazdopadne keby ste sa otvorene rozpravali, zistila by si omnoho skor, ze ti nic neplanuje dat. Takze bud vykomunikuj co chces alebo sa rozid.
@gribka1 no dovoľ. Ja mam 43 rokov a mam plno ružových veci 😀. A práve som si objednala aj ružovú čiapku! 😀
@mojemenonikto vidím už druhý test od teba, musím povedať že sú super a bodli by takmer v každej téme 😅😁
Moj mi nedal darcek na vianoce ani raz a to sme spolu 11 rokov :○D podla mna je trapas zas nieco nasilu kupovat len koli tomu ze su vianoce..neviem ci je lakomec celorocne.ja si kupim celorocne co chcem a nepytam sa (uz nane spolocne peniaze)a predtym ked sme nemali spolocne.tak som si objednala a zaplatil ak som nieco velmi chcela...mozno len naozaj nevie co ti kupit.
Muži su celkovo z inej planéty ako my ženy. Môj muž mi kúpil napr.pod stromček kvalitnejšiu zubnú kefku s pastou.... Neurazila som sa, že mi nedaj Bože páchne z úst. A mohla som 😊😂 prosto nevedel čo mi ma kúpiť. Keď mi predtým kúpil asi 4-5x náušnice ani raz sa mi netrafil do vkusu a bol sklamaný, že sa mi nepáčia a že ich nenosím. Čakal ovácie a to sa neudialo. Vyslovene som nechcela žiaden dar a on nechcel aby som pod stromčekom nič nemala tak išiel na istotu, že však zuby si predsa umývam...fakt choré, divné zmýšľanie chlapov. Napokon som to urobila tak, že čo sa mi páčilo som si kúpila sama a dala som si pod stromček. Napr. obľúbený parfém z parfumerky aj tento rok. Max po neho išiel vybrať ho a zaplatiť z mnou vytvorenej objednávky do obchodu. Za tie roky sa naučil. Keď tak spomínam...Prvý darček čo som od neho dostala bol čiapka so šálom z trhov ako pre babku 🫣🥹
Ako otec kupuje dievčatám veci tak, že s nimi ide, ony si povyberajú a on priloží kartu. Dievčatá vysmiate ako ľalie a on super ocko lebo do toho nekecá ako ich mať...asi tak. Na chlapov musíme priamo. Nie okolo horúcej kaše. Oni zmýšľajú inak (ak teda vôbec zmýšľajú...)
K rozchodu by ma viedli iné pohnútky. Ako sa správa v bežné dni, či si rozumieme, či sa o mňa stará, pomáha mi, či sa zaujíma....atď...
@simona20201309 😅😅😅😅😅
@gerrwie_girl Aj ja mám no, sa priznávam, ale čiapku by som nedala🤣🤣🤣
45 rocny kupuje 35 rocnej, čiapky , to sa mi nezda 😕
@oceanahory alebo aspoň šál k tým ciapkam 🙂
Co si mu dala ty na tie vianoce to ma celkom zaujima... po tych jeho 2 ciapkach 😁
Vieš, keď si ho skritizovala za tie darčeky, tak podľa mna ostal urazený a preto ti nič nedal, veď ti to i jasne povedal. Takze to nie je o tom, či ma alebo nemá fantáziu, či ti mohol dať aspoň niečo malé, pretože on jednoducho nechcel.
Tu treba riešiť to, ako sa ho tvoje odmietnutie dotklo. Akou formou by to prijal skôr a to, že aj ty máš nejaký pocit sklamania a potrebuješ to s ním zdieľať.
Čiže vykomunikujte si v prvom rade toto a ostatne, ako nákup darčekov môžete riešiť následne.

@janetinka27 super, keď ženám nevadí kupovať si pre seba darčeky a tváriť sa, že veď to manžel, tak ok.
Ja keď niečo chcem, tak si kúpim v priebehu roka, nepotrebujem si sama sebe niečo darovať v cudzom mene. Keď mám sviatok poteším sa, keď si na mňa najbližší spomenú aj keby len jedným kvetom, či čokoládou, 100x lepšie ako kúp si niečo, ja som príliš lenivý, aby som sa zaoberal výberom darčeka pre vlastnú manželku/partnerku.
Ja som s mužom 33 rokov, manželia 27 rokov a nie je mu zaťažko mi niečo kúpiť, nebolo ani v 15tich, nie je ani teraz. Netvrdím, že sa vždy na 100% trafí, ale viem, že vyberá z lásky.