Mám si dať tieto šaty na svadbu?
Dievčatá poraďte prosím... 31.10. 20 ideme na svadbu... Neviem sa rozhodnúť, či ich zobrať, alebo hľadať iné...musia sa kúsok skrátiť samozrejme... Ďakujem...

@ckocka aj mm mi stále hovorí, ze niečo svetlejšie na mňa...
No tak neviem, ak praskajú švy tak iné, ale v tomto type šiat rozkvitneš.
@kiwi3 inak to by nemusel byť zlý nápad, dat ich skrátiť 🤔
@ckocka švy nepraskaju, ale predsa uz ta postava po dvoch deťoch nie je to, čo bývalo...
@zuzanaokasova S hrdosťou ukazuj to čo máš.
@ckocka 😁
@zuzanaokasova Ahoj, si veľmi pekná ale tie šaty sú ako na starú dámu podľa mňa. Niečo živšie
@lauriema asi svetlejšia farba... Pohľadám ešte niečo iné...
@zuzanaokasova tie ruzove sa mne nepacia... Mne celkovo pridu krajkove saty s priesvitnymi vystrihmi velmi prekombinovane... Take a la polsky blsak..
@zuzanaokasova presne, svetlejšie a kratšie 😉
@zuzanaokasova Mne sa tieto šaty páčia a myslím, že sú aj vhodné na svadbu. A ak sa v nich cítiš dobre, tak nie je o čom. Rady typu: toto odpáraj, hento priši... neber do úvahy, predsa si nekúpiš šaty na to, aby si na nich prešívala, čo sa Ti nepáči.
Mne by sa pacili v dlzke pod kolena,toto je prilis
@beronsche ešte som ich nikde nemala 🙈
@zuzanaokasova Nie. O číslo väčšie (ružové).
@asia83 no ved hovorím - 5kg dolu 🙆♀️
krásne, dĺžku by som prispôsobila pod kolená - midi
Ahoj,mne sa v týchto šatách páčiš. Účes, makeup, lodičky a môžeš ísť,budeš za krásnu dámu 💃🏼
@kikulienkadd ďakujem ❤️ vlasy a mame up urobia veľa... 😁
ešte pozri iné...si mladá krásna žena a šaty ako pre penzistku...také babičkovské...
vyskusaj nejake saty vo farbe cervena, oranzova, koralova. k tomu zlate alebo bezove lodicky prip sandale, kabelka. zelena farba podla mna dost pridava vek a svetlo ruzova na mna neposobi slavnostne, to uz radsej potom cyklamenovu by som pozerala
Su velmi pekne... Kludne si ich daj vyzeras super👍👍👍👍
@ada1981 červenú som skúšala... Šaty boli tesné, len som chcela vyskúšať ako mi červená farba a dlhé pristanú... Červené bude mať nevesty sestra (hlavná družička). Tak to asi nie je vhodné...
@zuzanaokasova ja si nemozem pomoct, ale.najviac sa mi pacis v tych zelenych.. tie su podla mna take nadcasove, nepridu mi ako pre 50tnicku.. tie dalsie so zdobenymi zivotikmi vyzeraju velmi tuctovo.. 🙂
Podla mňa sedia výborne. Ak by nebol problém, odparala by som volan na hornej časti. Ak by to bolo komplikované, nechať tak. Cervene sa mi nepáčia....Príjemnú zábavu
@zuzanaokasova podla mna nie. Kup si nove, si krasna zena, tieto su take ohreblovske, cudne, nic z tvojej krasy neukazuju, moc latky zbytocnej tie volaniska, zvacsuju ta cudne, skracuju. Moc ti nejde to siroke ramienko, ani ten tenky opasok. Proste treba nieco nove, smrncovne, lahke, prijemne, po kolienka, na ramienka... 😁 A na vrch radsej kabatik, sacko.
@zuzanaokasova mne sa pacia, aj farba, aj strih, aj celkom dobre sedia na postave...ak pojde pod to este nejake stahujuce body. Na svadbu su urcite vhodne, aj ten opasok je ok. Mna by odradzala na nich len jedna vec - bala by som sa, ze rovnake saty budu mat este dalsie 2-3 zeny, lebo tento typ siat je uz dost preflaknuty. Strasne vela zien ich nosi, uz niekolko rokov si to vsimam....aj ked su pekne, no asi by som sa pozrela po nejakych inych
@zuzanaokasova dobre su. Farba ti pristane,strih ti sedi,volany mi nevadia. Ak su za dobru cenu ber. Ked si das opatky,uces hned to inak ukaze. Mne sa na tebe velmi pacia.
moj vkus to nie je...farba brasna ale tie volany a asymetria tieto saty vyzeraju dobre iba na vysokych a stihlych zenach...co nie si..a ani ja :D

@zuzanaokasova daj si skratit tie zelene na takuto dlzku. tieto ruzove su strasne cukrickove. to mne pride vhodne tak do 15 rokov