icon

Mám si dať tieto šaty na svadbu?

zuzanaokasova
6. aug 2020

Dievčatá poraďte prosím... 31.10. 20 ideme na svadbu... Neviem sa rozhodnúť, či ich zobrať, alebo hľadať iné...musia sa kúsok skrátiť samozrejme... Ďakujem...

Mám si dať tieto šaty na svadbu?Mám si dať tieto šaty na svadbu?
joplinka12
Odpoveď bola odstránená
mpg
6. aug 2020

@zuzanaokasova Tie zelené by mohli byť, nechať im tam aj volány a doplniť ich vhodnými náušniciami a topánkami, kabelkou. Ten opasok je zlatej farby? Aj ten by mohol zostať. Tieto šaty dobre sedia, vytvárajú celkom dobrú postavu.

zuzanaokasova
autor
6. aug 2020

@mpg áno, je zlatý, jemne kamienky ma... Uvažovala som nad zlatými lodičkami a zlatou kabelkou listovou, malou...

kinderzwillinge
6. aug 2020

@zuzanaokasova Ružové sú Top 🙂

lolazmola
6. aug 2020

@zuzanaokasova mne sa pacia, sedia ti. Ja by som uz nehladala ine....mne by sa uz nechcelo 🙂

mpg
7. aug 2020

@zuzanaokasova To by vyzeralo slávnostne a k tomu by boli vhodné aj vlasy svetlejšie alebo aspoň melír.

simca06022011
7. aug 2020

Dobre su aj tie ruzove, take cukrikove ruzove ale velmi ti pristanu.. tie zelene su fajn, perfektne tvaruju postavu, su dlhe (asi tam nemas este topanky, inak ich bude treba skratit) a neznizuju ta, elegantne... V tych kratkych satach svetlych z obchdou vyzeras ako mne hovori moj chlap "male pivo". Opatky to iba trochu spravia a tie sa aj tak na tancovackach uz hadzu do kuta :D Vyber si z tych dvoch v com sa lepsie citis.

ckatka
7. aug 2020

Sú perfektné! Ak sa v nich dobre cítiš, ber ich. Tie co dávajú negatívne komentáre si nevšímaj..ktovie v com chodia poobliekane...sú slušne čisté a elegantné. A sedia ti. Doplnkami ozivis a bude. Sto ľudí sto chutí. Aj keby sem dala fotku J Lo v dokonalom outfite na mieru...vždy ju niekto zhejtuje...

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
belbel
7. aug 2020

@zuzanaokasova zelené sú top! Všetky ostatné horšie podľa mňa👎🏻, niektoré kočky ti to už písali a stotožňujem sa. Máš v nich postavu to robia tie volány, sú presne tam, kde majú byť, zozadu sú krásne tiež. Pridaj zlaté doplnky k opasku, ten určite nechaj, vlasy mahagonove.... Nesú v sebe punc luxusu a dámy... 😉

zuzanaokasova
autor
7. aug 2020

@mpg vlasy by som dala niečo podobné ako je farba na foto...

zuzanaokasova
autor
7. aug 2020

@nikolka1986 bude 80 hosťov, nevesta farbu šiat nerieši... Pýtala som sa jej, či je nejaká farba tabu (okrem bielej)

zuzanaokasova
autor
7. aug 2020

@belbel ďakujem... Predsa len ešte niečo pozriem, lebo mam čas... Keď nič vhodné nenájdem, kúpim tieto zelené 😉

elizuella
7. aug 2020

@zuzanaokasova nekupuj ich pls... nie su az take dobre... robia z teba taku cudnu buchtu...

belbel
7. aug 2020

@zuzanaokasova hlavne sa poteš presne tým, čo chceš, predsa len, na svadbu sa až tak často nechodí, takže sa hlavne cíť v šatách tak, ako si predstavuješ ty sama👍🏻

zuzanaokasova
autor
7. aug 2020

@elizuella čudná teta 😂🙈 tak mi nejaké porad... Ja si vôbec neviem vybrať... Vôbec neviem po čom siahnuť 🙏

zuzanaokasova
autor
7. aug 2020

@elizuella takýto strih?

betulinka1
7. aug 2020

@zuzanaokasova podla mna ta robia starsou. Si pekna, stihla hladala by som nieco na teba.

zuzanaokasova
autor
7. aug 2020

@belbel to je pravda, v rodine bola naposledy naša svadba 8 rokov späť 🙆‍♀️

zuzanaokasova
autor
7. aug 2020

@betulinka1 tak skus mi poslať inšpiráciu, co by sa hodilo na mňa 🙏

elizuella
7. aug 2020

@zuzanaokasova ahoj. Kolko mas centi?

erickatt
7. aug 2020

@zuzanaokasova krásne su

elizuella
7. aug 2020

@zuzanaokasova No. Oboje tychto siat je ovela lepsia volba, ako tie zelene. Z tych zelenych je jedina uzasna vec co ti sedi a to je FARBA. Inak je to cele o kazeni tvojej postavy. Tie sibnute asymetricke volaniky a pod pasom dalsie... no nic moc...

Takze tieto druhe "cervene saty" maju super Vckovy vystrih, trolinku ramienka. Mas trosku plnsie prsia, ide ti veckovy vystrih? Myslim, ze ano... dobre je, ked budu splyvave, troska mozno do A ale len trolinka.

zuzanaokasova
autor
7. aug 2020

@elizuella 154cm...🙈

zuzanaokasova
autor
7. aug 2020

@elizuella áno vystrih do V mi ide... Aj lodickovy vystrih... Tie prsia na tých fotkách (v tých šatách) mam hrozne, v skutočnosti mam menšie B...

marlenka369
7. aug 2020

@zuzanaokasova krásne ani nerozmýšľaj.aj s opaskom sú super.Kde si kúpila?

marlenka369
7. aug 2020

@zuzanaokasova ružové sú gýčové🙄
Zelené sú krásne

zuzanaokasova
autor
7. aug 2020

@marlenka369 ešte som nekúpila... To som bola skúšať na inzerát... 60€

rainee
7. aug 2020

Koľko ľudí toľko názorov 🤦‍♀️ Za mňa napr najkrajšie červené, potom zelené a tie ružové absolútne nie.

zuzanaokasova
autor
7. aug 2020

@rainee to je pravda, koľko ľudí toľko názorov... Červené ma hlavná družička... To som skúsila kvôli strihu...