Mám si dať tieto šaty na svadbu?
Dievčatá poraďte prosím... 31.10. 20 ideme na svadbu... Neviem sa rozhodnúť, či ich zobrať, alebo hľadať iné...musia sa kúsok skrátiť samozrejme... Ďakujem...

@zuzanaokasova tak namiesto červenej inú farbu keby si zohnala. Mne sa takéto páčia, sú v rôznych farbách, no len od tej postavy mam ďaleko 😅
@rainee mam 154cm, takže podla mňa mi vôbec nesadnu... Týchto je plný fb (inzeráty) v rôznych farbách... Videla som presne tieto za 35€
@zuzanaokasova akurát kukám dátum svadby.😊Ty sa budeš veseliť a ja 40-tku v ten deň mám 😁
@marlenka369 super... Tak dobre osláv.. Mňa čaká o rok v decembri... 🙈
@zuzanaokasova vďaka.😊hej aj teba o rok?
Aj vy sa dobre zabavte na svadbe👌
Áno, sú super.
@zuzanaokasova mne sa nahodou tie zelene velmi pacia, ja som ich videla aj v kratkej verzii- po kolena sukna. Potom uz nebol dole volan ani nic, iba ten jeden na pleciach vyrazny a to bolo pekne. Nerozmyslala si ze by si ich skratila tak po kolena?
Za mna áno. Páčia sa mi.
@marlenka369 áno o rok... Ďakujeme
@kvojtanikova áno, uz aj nad tým som uvažovala...
@zuzanaokasova no vidis, malinka si a ides sa este do zeme zabit s tym ovolanikovanim. Ziadne take blbinky sa ti nehodia v ziadnom pripade.
Potrebujes opticky predlzit postavu. Jednoduche splyvave saty s veckovym vystrihom...
@elizuella skôr som tým volanikom v páse chcela zamaskovať bruško povolené 🙈 preto som také niečo skúšala
@zuzanaokasova to ta este viac rozsirilo. To zamaskujes skor, ked tie saty ako celok budu take jednoduche a ked ukazes napriklad ramena. Nechces si dat usit?
@elizuella mamina je krajčírka, ale to ju uz neukecam... Keď ja si myslím, že sa mi to neoplatí dat šiť... Kúpim lacnejšie... Ja uz ich nevyužijem...
Vyzerajú trochu moc seriózne podľa mňa, ale celkom ok. Vsak ich predtým ber niekam von, či sa v nich cítiš dobre. Ak nie, tak sa ich zbav
@zuzanaokasova Saty su pekne a hodia sa ti.Typ tohto volanu je teraz moderny a pekne odputava pozornost od prs.Urcite ziadne korale a ani odparat volan.Aj farba ti svedci.Skus len ako to bude vyzerat bez opasku a vyraznejsie nausnice.
Aj ja som z tych siat trochu zmatena.Nieco sa mi na nic paci (top)nieco ma na nich rusi(mnozstvo volanov a zvlastna sukna,keby bola sukna po kokena,reso nad koena puzdrova tak by to mozno vyzeralo inak ale tato je nejaka neforemna).Mam pocit ze ani ty nie si uplne rozhodnuta,ze citis ze to nie je ono tak by som asi este hladala ine,casubdo svadby mas dost.
@bluka2 ešte som ich nekúpila... To je fotene pri skúšaní... Su na inzerát...
@zuzanaokasova jaj, tak potom myslím, že nájdeš lepšie...
@nini1010 niečo mi na nich prekáža, neviem co.. Asi ten volán vpredu... Keby tam nebol, boli by krajšie... Pohľadám ešte... Ako hovoríš, mám čas...
@bluka2 dúfam 🙆♀️
@nexuska tie modré (s krajkovym rukávom) sa mi páčia asi jedine... Ten volán na ramenách, si myslím ze by mi prekážal... Mame 2,5r raketu, za ktorou budem behať 🙆♀️
@zuzanaokasova
Za mna ano. Krasne a hlavne vidis, ako v nich realne vyzeras. Vacsina tych siat z obrazkov vyzera realne inak ako na anorektickej modelke. Mne sa v tychto pacis.
@plnenapaprika no ved práve preto nechcem kúpiť len tak z netu, lebo to fotia na vysokej, štíhlej modelke... Takto vyzerá máloktorá z nás 🙆♀️ S mojou výškou a postavou ich potrebujem reálne vyskúšať...
@zuzanaokasova no ja mam 180 a 56 kil a aj tak na mnr tie saty sedia inak. Lebo proste kostra nepusti, a tu ma kazdy inu. Bez skusania saty nie. Mne sa na Tebe tieto zelene velmi pacia, a pacia sa mi aj sami o sebe. Ja sa osobne uz rozhodujem vyslovene pocitovo. Aby som mala radost ked si nieco obleciem. Ostatni su mi uz vies kde ☺️
Drzim palce vo vybere! 🙂
@plnenapaprika tak aspoň nemusíš šaty skracovať o 20 cm ako ja 😂 ďakujem veľmi pekne...
@pupavka89 😁 ešte som ich nekúpila

@zuzanaokasova myslím že využiješ aj do budúcna na oslavu
Mne osobne sa veľmi páčia a tebe veľmi pristanú.👌👌👌