Manžel ma oplul
Ja mam oslavu a je tu samozrejme aj moj manžel. A práve ma oplul pred mojou matkou, že som spina. Neviem čo mám robiť?
@zuzkaanicka
@zita19 😀 😀 😀 😀 vezmem metlu a letiiim 😀 aj mop pod pazuchu, aj vechet pre istotu 😝
No, uz mi to tu zacina pripominat zlet carodejnic 😀 ... bacha, aby neprisiel nejaky inkvizitor a neurobil cvicenie 😀
@stardust je to podla vzoru zena, takze to mas dobre, ale kedze sme na MK, tak kludne napis Koreji 😀
@zuzkaanicka dakujem za uzasTTTTTTTTTnu odpoved 😀
Dnes sme inkvizicia my 😀
No ak ma chlapa kysucana tak verim tomu ze ju oplul,tam su hovada sproste.Ani koza odtial nie je dobra nie to este chlap😀😀😀😀
@stardust ja neviem, ci mozem byt inkvizicia-ja mam vlasy tak trochu do cervena 😀
@kristina1204 debili sa rodia vsade v rovnakom pomere ako inde, to nezavisi od regionu. Nesmies byt taka zaujata voci Kysuciam.
@zuzkaanicka das si bodkovanu satku s maslou na cele a bude po probleme s farbou vlasov 😉
@zita19 nestaci celenka? 😀
@zuzkaanicka celenka iba kvieckovana 😉
@zuzkaanicka tvoje vlasy tleju od spravodliveho rozhorcenia nad chrapunskym spravanim sa niektorych kysuckych chlapov. Zodpovedajucu teplotu rozhorcenia pre tvoju farbu vlasov vycitas z tejto grafiky:
https://de.wikipedia.org/wiki/Schwarzer_Körper#...
Ze by som poslala aj toho mojho exa do Kysuc na nasu prevychovavaciu akciu? Vyslo by ma to lacnejsie ako posielat ho do Mexika.
íííííha na chvíľu sa vzdialim a čo sa tu rozpútalo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 plačeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀 až máte voľné miesto, tak idem s vami na tie kysuce !!! 😀 😀 😀
@sissy27 neplac, pobal potrebne paksamenty a hybaj s nami 😀
@edita56 tak toto je zlaty klinec 😀
@zita19
@zuzkaanicka neviem čo tak narýchlo, zahliadla som tu mop, vecheť, bodkovanú hodvábnu šatku... ale niečo už len pobalím aj ja 😀 😀 😀
@sissy27 pobal a startuj metlu alebo vysavac 😀 ... ja sa uz tesim na ten zlet 😀
Baby a MOBILY nezabudnite. To potom vytapetujeme Kona foteckami zo Vsekonikovskeho zletu carodejnic 2015.
@zuzkaanicka @zita19 tešííííím sa ženy 😀 😀 😀
@zita19 kurnik, to aby som teraz zacala cvicit spulenie papulky a nejaky sumny postoj 😀 ... a nemali by sme si dohodnut nejaky kolektivny outfit? 😅
@zuzkaanicka neboj, niekto uz prileti na vysavaci...a zastrcka do nosa = bude pravy mk duckface 😅
@zuzkaanicka zas z toho nerob spartakiadu v jednotnom ubore, hej. Kazda dojde len tak ako odbehne od plotny 😉
@zuzkaanicka hlavne, nech sa kazda zladi so svojimi pracovnymi prostriedkami.

@zita19 ziadny Problem, poskytneme Kysucankam online poradenstvo s prevychovou neposlusnych manzelov. Pre tych najodolnejsich zalozime fond, z ktoreho budeme posielat chlapov na efektivnejsie miesta...napriklad do Severnej Korey (ake i/y tam patri????)