Manžel ma oplul
Ja mam oslavu a je tu samozrejme aj moj manžel. A práve ma oplul pred mojou matkou, že som spina. Neviem čo mám robiť?
to fakt ťa oplul a povedal ti,že si špina ?to je hádam to najpotupnejšie ,čo môže chlap spraviť,už aj facka by ma menej potupila...ako toto....to kvoli čomu ?
@zuzkaanicka ja musim zase odbiehat od spektier. Nevadi....
@zuzkaanicka 😀 uz od piatej preslapujem na stanici! Odbehla som z postele.
Maticka skakava, docitavam co ste to tu sili na toho pluvadlika, vsak tu sa obsivalo vo velkom! To ste uz postupili do ineho levelu, co tam mopy a vechte! No nic, este stale mam pripravenu tu hodvabnu satku, staci zavelit a ja idem. Ako som povedala, potrebujem sa spolocensky angazovat, toto sa mi prudko hodi. 😅
@jabadaba do prcic 😀 ... konecne sme sa mohli stretnut a ja som Ta tam musela prehliadnut 😀
@zuzkaanicka vidis ako blizko sme boli? Este jeden pluvanec a vyjde to! 😀
@jabadaba musi🙂 ... a dufam, ze aj bez pluvancov🙂 ... potom dam vediet, ked sa vychystam tym smerom🙂
@zuzkaanicka ved jasne, hadam sa nebudeme spoliehat len na pluvanec. 😀 Ale tu satku uz nebudem musiet mat, ani mop, ze? 😅
@jabadaba nie, nebudes musiet 😀 ... ja tiez nepovleciem overlock 😀
@zuzkaanicka 😀 mi znacne odlahlo.
to co su preboha za vztahy? to je nejaky jebo z lesa ten tvoj muz a ty si co, ze si s nim? to bol prvovyber ci pomsta? strasne cosi
@celasapremenim ja si tiež myslím ..že jebo z lesa :D:D:D ale pripadá mi tak,neviem,ktorý trošku normálny chlap napluje na ženu...kristova noha,asi sa opluvajú navzájom:D
Fuha, to zamrzi... asi ste aj dost popili a mozno si ho nechtiac vyprovokovala... roznodne sa k tomu vratte a vydiskutujte si to, lebo to urobi znova a to nechces... drzim palce a vela sil prajem
Ženy, ja som sa tu zase raz pobavila 😀
@katrinka8 myslim ze takych nas je viac, take sprijemnenie dna :D
teda ako mi mohlo toto uniknúť..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@zita19 joj, a co ak nie som pri plotne, ha? ... ja teraz pisem clanok, mozem aj od clanku? 😀 ... s vysitym polynomom😀