icon

Manžel ma oplul

saska88
22. aug 2015

Ja mam oslavu a je tu samozrejme aj moj manžel. A práve ma oplul pred mojou matkou, že som spina. Neviem čo mám robiť?

zuzkaanicka
23. aug 2015

@zita19 joj, a co ak nie som pri plotne, ha? ... ja teraz pisem clanok, mozem aj od clanku? 😀 ... s vysitym polynomom😀

marina24
23. aug 2015

to fakt ťa oplul a povedal ti,že si špina ?to je hádam to najpotupnejšie ,čo môže chlap spraviť,už aj facka by ma menej potupila...ako toto....to kvoli čomu ?

stardust
23. aug 2015

@zuzkaanicka ja musim zase odbiehat od spektier. Nevadi....

jabadaba
24. aug 2015

@zuzkaanicka 😀 uz od piatej preslapujem na stanici! Odbehla som z postele.

jabadaba
24. aug 2015

@cawes no teeeda! Tak im to tam pekne organizuj! 🙂 😉

sense
24. aug 2015

@jabadaba na zeleznici

jabadaba
24. aug 2015

@sense a s cawes spolu ci kazda inde? Sranda, ako ste sa tu nasli. Pisala som cawes, aby ste to Svajciarom poriadne organizovali. 🙂

jabadaba
24. aug 2015

Maticka skakava, docitavam co ste to tu sili na toho pluvadlika, vsak tu sa obsivalo vo velkom! To ste uz postupili do ineho levelu, co tam mopy a vechte! No nic, este stale mam pripravenu tu hodvabnu satku, staci zavelit a ja idem. Ako som povedala, potrebujem sa spolocensky angazovat, toto sa mi prudko hodi. 😅

sense
24. aug 2015

@jabadaba kazda inde....

jabadaba
24. aug 2015

@sense ach tak...ale v jednej krajine, ci kazda v inom state? Som zvedava, ja viem. 🤐

cawes
24. aug 2015

@jabadaba v tej istej krajine u tej istej firmy len v kazda inom meste jedna v berne a druha v zürichu

jabadaba
24. aug 2015

@cawes aha, to je zaujimave. Dik za odpoved. Tak sa drzte, nech sa vam tam dari. 🙂 😉

sense
24. aug 2015

@jabadaba vdaka

sense
24. aug 2015

@cawes tiez makas ako ja ci mas volno

cawes
24. aug 2015

@sense mam volno ale isla som v ramci volna z ETR do tessin 🙂 samozrejme sedim voredu 🙂 takze pozitok z jaudy velky aspon zopakujem signaly 🙂

sense
24. aug 2015

@cawes dufam ze s drahym... 😉

cawes
24. aug 2015

@sense samozrejme k inemu rusnovodicovi by som nesadla 😉

sense
24. aug 2015

@cawes
tak mi je jasne preco vo vlastno frei zeit opakujes signaly... 😀

zuzkaanicka
24. aug 2015

@jabadaba do prcic 😀 ... konecne sme sa mohli stretnut a ja som Ta tam musela prehliadnut 😀

jabadaba
24. aug 2015

@zuzkaanicka vidis ako blizko sme boli? Este jeden pluvanec a vyjde to! 😀

zuzkaanicka
24. aug 2015

@jabadaba musi🙂 ... a dufam, ze aj bez pluvancov🙂 ... potom dam vediet, ked sa vychystam tym smerom🙂

jabadaba
24. aug 2015

@zuzkaanicka ved jasne, hadam sa nebudeme spoliehat len na pluvanec. 😀 Ale tu satku uz nebudem musiet mat, ani mop, ze? 😅

zuzkaanicka
24. aug 2015

@jabadaba nie, nebudes musiet 😀 ... ja tiez nepovleciem overlock 😀

jabadaba
24. aug 2015

@zuzkaanicka 😀 mi znacne odlahlo.

celasapremenim
10. sep 2015

to co su preboha za vztahy? to je nejaky jebo z lesa ten tvoj muz a ty si co, ze si s nim? to bol prvovyber ci pomsta? strasne cosi

marina24
10. sep 2015

@celasapremenim ja si tiež myslím ..že jebo z lesa :D:D:D ale pripadá mi tak,neviem,ktorý trošku normálny chlap napluje na ženu...kristova noha,asi sa opluvajú navzájom:D

fachta
12. sep 2015

Fuha, to zamrzi... asi ste aj dost popili a mozno si ho nechtiac vyprovokovala... roznodne sa k tomu vratte a vydiskutujte si to, lebo to urobi znova a to nechces... drzim palce a vela sil prajem

katrinka8
17. sep 2015

Ženy, ja som sa tu zase raz pobavila 😀

milica313
18. sep 2015
Používateľ milica313 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od milica313.

@katrinka8 myslim ze takych nas je viac, take sprijemnenie dna :D

timea7
4. okt 2015

teda ako mi mohlo toto uniknúť..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀