Máte doma personalizované darčeky?
Ahojte 🙂
Zaujímalo by ma, či máte radi personalizované darčeky (meno, dátum, krátky odkaz…).
Ja osobne mám pocit, že majú oveľa väčšiu hodnotu než „bežné“ veci.
Čo myslíte vy – je to pre vás len trend, alebo niečo, čo má skutočný význam?
Budem rada za vaše názory a skúsenosti 💛
Nemam a ni nechcem taketo lapace prachu. Pre mna to nema ziadny vyznam.
@ibrunova Nie, reklama to nie je. Je to diskusia. Rozdiel je dosť podstatný.
Zaujímavé, že diskusia bez jediného odkazu sa dnes považuje za reklamu.
@laura1986 jasné že je to reklama. Povedz mi, že sa nevenuješ tvorbe personalizovaných darčekov alebo iných vecí z dreva a povedz mi že tá fotka ktorú si tu dala nie je tvoj produkt.
Tak teda aby som ti tu nespamovala len mojimi brilantnými detektívnymi schopnosťami, za mňa to nemá význam, som minimalista a snažím sa mať doma čo najmenej zbytočností. Čo potrebujem si kúpim takže darčeky mám najradšej jedlé. A určite by mi bolo trápne nosiť kľúčenku so svojím menom. A vlastne kdekoľvek mať vystavené moje meno by mi bolo čudné
Tak teda aby som ti tu nespamovala len mojimi brilantnými detektívnymi schopnosťami, za mňa to nemá význam, som minimalista a snažím sa mať doma čo najmenej zbytočností. Čo potrebujem si kúpim takže darčeky mám najradšej jedlé. A určite by mi bolo trápne nosiť kľúčenku so svojím menom. A vlastne kdekoľvek mať vystavené moje meno by mi bolo čudné
@buberova ďakujem pekne za normálny odpoveď. Vážim si to. Pekný večer prajem
Tiež fandím minimalizmu a hocijaký pracholapač ma viac nahnevá ako poteší.
@nyusika Ďakujem za názor 🙂
Každý má právo na svoj pohľad, ale diskusia je práve o tom – spýtať sa, podeliť sa a vypočuť si rôzne názory.
Ak niekto nemá záujem prispieť konštruktívne, môže jednoducho posunúť ďalej.
@laura1986
Nielenže nie si schopná prijať iný názor / kritiku, ale si aj hnusne drzá
Veľa šťastia pri predaji týchto gýčov.
Kks, založiť diskusiu týkajúcu sa takýchto xxx, to chce obrovskú dávku sebavedomia
Ale dobrá rada zdarma - daj na stenu niekedy začiatkom júna príspevok s fotkou nejakého tvojho skvostu, k tomu popis “čo si myslite, je to dobrý darček pre pani učiteľku na koniec roka?”
90 percent odpovedi bude asi v znení “otrasné”…ale určite sa tu nájde dosť žien bez vkusu, niečo snáď predáš.
@laura1986
Kks, založiť diskusiu týkajúcu sa takýchto xxx, to chce obrovskú dávku sebavedomia
Ale dobrá rada zdarma - daj na stenu niekedy začiatkom júna príspevok s fotkou nejakého tvojho skvostu, k tomu popis “čo si myslite, je to dobrý darček pre pani učiteľku na koniec roka?”
90 percent odpovedi bude asi v znení “otrasné”…ale určite sa tu nájde dosť žien bez vkusu, niečo snáď predáš.
@nyusika Wow, vďaka za kompletný návod na to, ako určiť, čo je „hnusné“ a čo predá.
Zaujímavé, že diskusia o skúsenostiach a názoroch sa dá zmeniť na súd o vkuse a osobnej drzosti. Koľko úsudku a predsudkov sa dokáže zmestiť do jednej správy.
Cieľom tejto diskusie však nebolo nikoho presviedčať ani propagovať, ale získať skúsenosti a názory ľudí.
Ale v pohode – každý má právo posunúť ďalej, kto nechce prispieť konštruktívne.
@laura1986
@nyusika hnusna a drza zrovna nie je, len nechce priznat o co jej islo.
@anonym_fd3b32 Možno to pôsobí inak, než som chcela, ale cieľom bolo zistiť názory a skúsenosti ľudí, nie presviedčať.
@laura1986 mohla si dat otazky anonymne, posobilo by to potom naozaj tak, ako chces. Ale priznaj si to, proste si si chcela ziskat viac pozreti bazara. Hovori sa tomu nenapadna alebo skryta reklama a to dobre vies. Fer by bolo priznat pravdu.
Mám akurát dva rámčeky na fotky s menom každého dieťaťa,a ich údajmi pri narodení,aj to len preto,že to boli darceky od krstnych rodičov. Inak nič.
@laura1986 U mňa veľmi záleží od konkrétneho výrobku- nemám rada, keď je to meno doslova vycapené na hocičom, rovnako nemám rada zbytočnosti, lapače prachu a trápne všeobecné citáty. Rovnako niečo osobné, individuálne si neviem predstaviť vycapiť na hocijaký produkt, skôr na niečo naozaj osobné a v podstate aj súkromné- napríklad na prsteň či hodinky. Určite sa nájde aj skupina ľudí, ktorí takéto výrobky majú radi, ale dnes si asi táto cieľová skupina tiež dvakrát radšej rozmyslí, za čo dá peniaze.
@laura1986 a ešte podotýkam, že tebe môže byť úplne jedno, čo si myslia ľudia na MK, dôležité je, či ti to ide na odbyt alebo nie, čo vieš sama najlepšie a jednoducho toto nepustí. Inak nepovažujem to ani za trend ani za niečo, čo má väčšiu hodnotu ako nepersonalizované veci- raz keď je to blbosť, ktorá príjemcu nepoteší, je úplne jedno, či je to personalizované alebo nie a väčší úspech u neho bude mať podľa teba menej hodnotná tuctová vec, ak je to naozaj to, čo príjemca chce/používa/potrebuje.
Ale ešte niečo pridám k tomuto, keď ťa baví drevo a laser, tak môžeš vyrábať didaktické pomôcky. Toho som sa nanakupovala deťom. Ľudské telo, odtlačky nôh zvierat, včelí úľ, abeceda, listy stromov,… vieš vyrábať aj veci, čo si ľudia kúpia radi, len to musí byť niečo, čo sa dá aj použiť. Ja som tak dostala raz takúto úžasnú tabuľku, letela rovno do koša, je to naozaj len bordel bez pridanej hodnoty.
Toto sa musí v aute zavesené na spätnom zrkadle neskutočne hompáľať...ja nemám rád ani voňavé stromčeky, nie to ešte toto.

@laura1986 takéto predmety sa nesmú dávam na spätné zrkadlo keďže odvádzajú pozornosť a je tam vyššie riziko nehody. Vodičovi nič nesmie brániť vo výhľade a môže za to dostať pokutu.
A inak je to gýč ako divá sníva a veľmi nepodarená reklama.
@bomba36 ďakujem za váš názor.