Máte už nakúpené vianočné darčeky?
Nie ani tak skoro nekupujem lebo do Vianoc si to ten clovek moze kupit aj sam. Ja rada nakupujem az v decembri pred Vianocami, pocas tej atmosfery
Ano, mám, 4 ks pre dcéru. Bežne kupujem počas roka, ak mi niečo padne do oka, hlavne v dobrej cene
@anonym_autor kúpené ešte nie, ale zoznam pre Ježiška už áno 🙂
Ja napriklad už mám veci čo dostal a su o 2-3 čisla vačšie odložim na Vianoce alebo kupujem synovi knižky albi a ked majú akciu tak kupim aj 2-3 kusy dostane na narodky , meniny a pod
Uz koncom augusta som jedla mikulasa,actione uz mali vianoce.
Nemam, lebo dovtedy maju este vsetci meniny, narodeniny, to by som im uz dovtedy pri nejakej prilezitosti dala...
@anonym_autor samozrejme, už od januára. Žiadny stres v decembri 😉
@anonym_autor že naaaačo?
Nie az v decembri
Darceky si uz velmi nekupujeme, kupime pocas roka co treba a aj to najnutnejsie. Minuly rok som koncom novembra kupila stolicky, to bol darcek pre vsetkych. Pre nas je hlavne, ze mame jedna druhu (ja a maminka), no tento rok budu smutne Vianoce, prve bez starkej 😢
@anonym_autor mám jeden spoločný + knihy a lego sú vždy v zásobe, kupujem, keď sú zľavy. Zvyšok začínam nakupovať až od októbra.
Jasneee, už aj zeleninu do šalátu mám kúpenú 😂
@anonym_e8477b a ja už mám šalát v chladničke. Snáď vydrží ;)
@anonym_autor pravdaže🙂 kozmetiku, ponožky a knihy nakúpené ako povinná jazda a pred vianocami budem dolaďovať "skutočne" darčeky🙂
To myslíte vážne?? Že vianočne darčeky? Kupujem od oktobra.
Ale chapem, netreba zahalat, a treba nakupovať. Tak ja začnem tým, že kupim skrinu na darčeky. Rozdelim ju aspon na 4 sektory. Do nich nakladiem darčeky už aj na 4 roky dopredu. A tiež treba planovať dopredu, tak aj taká truhla sa raz zíde, netreba to odkladať na poslednu chvilu. Ved v klude a v pohode treba s darčekmi v skrini čakať vianoce a s truhlou v kumbale čakať na smrť.

apropo - hrob už máte kupeny?
@anonym_autor 🤣🤣🤣...tak v decembri
Ale predstava zimy v tejto pekote je prijemna 😁
apropo - hrob už máte kupeny?
@anonym_0a3d1f čo ti poviem,naši mali hrobku už pred 40 rokmi.Pred pár rokmi sa mi ju podarilo predať.
Dali za to 30 000 korún,to boli kedysi neskutočné prachy
@anonym_e8477b Nezabudni si kúpiť majonézu. 🙂
Ešte nie, zatiaľ som len napiekla linecké, krémové budem plniť až od zajtra..
Nie, to urcite nie… ale tento rok si to nechcem nechat na poslednu chvilu ako predtym.😅🙈
Zabudla som, kde som schovala narodeninovy (kupila som dalsi🙈) … na Vianoce ako by som nasla

neboj, koncom júla už budú mať vianočné ozdoby. Asi rok dva dozadu písala jedna pani z Ilavy že videla v jednom obchode. Tedi. 😉