icon

Mená pre dvojičky - chlapec a dievča

karlinka24
8. jan 2016

Ake meno je najlepsie pre dievca a chlapca ked su dvojicky? Moze byt aj zahranicne . Dima mam Magdalenku . 🙂

bonaqa2013
9. jan 2016

@preshibana bol minule na to vtip. U susedov majú deti , ktoré sa volajú Kristína a Bohdana. Večer otvoria okná a kričia Krista , Boha domov...
aj my máme Kristínku....ale tak nekričíme....

snehovavlocka
9. jan 2016

Brandon a Brenda 😀 ja viem, možno sa pýtaš vážne, ale mená by si mala vyberať s ockom, prípadne si na pomoc zavolajte dcérku (ak si nepýta Elzu a Annu ako tá moja 😅 😀 ). Skús si prelistovať knižku, kalendár, alebo "pogúgli" významy mien. Tie pravé ťa oslovia a nemusia byť nutne rovnaké. Ani obliekať ich nemusíš rovnako len preto, že sú dvojčatá. Niekomu sa to zdá milé, inému nie....To je vec názoru. Na MK je kopec skupín a otázok na výber mena a inšpirácie, tak si skús popozerať tam 🙂

baumka
9. jan 2016

@andreaka11 má pravdu,presne toto sa dialo aj mne s mamou,obe máme mená na rovnaké písmeno a keď prišiel z pošty lístok a tam bola len skratka mena,tak sme nevedeli,ktorá z nás má ísť na poštu po doporučený list. A viac x sa mi stalo,že až keď som si vystála dlhú radu pri okienku,tak som sa dozvedela,že to nie je list pre mňa,takže to bolo na nervy. Vtedy sme ešte nemali auto,takže aj tá cesta na poštu niečo trvala. 😠 A ďalší príklad je u mojej susedy- má dcéry na písmeno V a občas sa pomýli,keď chce jednu v rýchlosti osloviť. Niežeby ich nepoznala 🙂 ,ale v rýchlosti jej príde na jazyk druhé meno.

elise
9. jan 2016

@karlinka24 preco vyberas dvojicky ked mas v paseuvedene ze cakas trojicky? Jedno meno mate vybrane uz?

mily7
9. jan 2016

Lukáš a Lucia. Máme v rodine súrodencov

timikaj1
9. jan 2016

Ja som tiež z dvojičiek, voláme sa Martina a Michaela a keď nás chcel oco osloviť začal Ma..., potom zistil, že je to tá druhá , tak z toho vzniklo Majchala 🙂 ...Doteraz sa na tom smejeme...

gviera
9. jan 2016

Priznám sa, že nemám veľmi rada zahraničné mená, tak Adam a Lucia

karlinka24
autor
9. jan 2016

ĎAKUJEM zistilo sa že este nieje iste pojlavie ale je tam dievca a ..........tak este na 100 % rozhodnuta niesom tak tu su mena co sa mi najviac pacili :
Terezka,Elsa, Anna, Linda,Karolína,Laura a Lenka a Maria,Patricia
CHLAPCI:Martinko,Tomaš,Daniel Viliam a Patrikj

bonaqa2013
9. jan 2016

@karlinka24 no huráááá uhádla som 3.....

bonaqa2013
9. jan 2016

@karlinka24 ešte vypisuješ? Už by si mala stáť pred pôrodnicou.... S trojičkami by si už bola dávno hospitalizovaná..... 😀 😀 😀 😀

baumka
9. jan 2016

@karlinka24 z tých mien,čo si dala,ak by si chcela v súčasnosti najmenej používané,teda,aby si nemala problém,keď budeš volať na ne na ihrisku, tak z dievčenských Lenka, Elsa, Mária, z chlapčenských Viliam.

ettel
9. jan 2016

si myslím, že záleží aj na priezvisku a to tu nikto nenapísal, lebo napr, taká Charlotte Pagáčová je riadna sranda - poznám jednu. 😉

alietam
9. jan 2016

@elise a smiem sa spytat to kde vidis ze caka 3 jicky? to ja len zo zvedavosti

liwka
9. jan 2016

@alietam včera to bolo uvedené v pase zakladateľky témy.
@snehovavlocka chápem mamičky, že sa sem chodia inšpirovať (ja si tiež v pasoch prečítam mená detičiek), no tak ako ty, zastávam názor, že meno pre budúceho člena rodiny má vyberať rodina (vrátane mamičky aj otec dieťaťa a súrodenci..) označila som ťa kvôli tvojej poznámke o Anne a Else- u nás sa dcérka dožadovala súrodenca s menom Scooby Doo, kamoškina malá chcela dieťatko s menom Jim Jam, sestrina malá chcela bračeka Ferka, no keď sa zistilo, že bude dievčatko, jej reakcia bola- nevadí- bude dievčatko Ferko 😀 😀 😀

snehovavlocka
9. jan 2016

@liwka 😀 😀 😀

elise
9. jan 2016

@alietam mala to nastavene v pase cise na profile, je mi to suma fuk, uz si si to zmazala

bozskypalo
9. jan 2016

ja konkretne som dala na G...Gregor a Greta,zda sa mi take tvrde pismeno a nech su aj oni taky silny 🙂 ,dievcatko je aj Margaretka pokrstena....ked je mucimuci,tak tak pekne sa jej povie.... 😉

katka1981
9. jan 2016

Seherezada a Onur

preshibana
9. jan 2016

@liwka Akoze jeden surodenec Scooby a druhy Doo ? Dobreeee... 😉 Aj Jim Jam je riadna pecka....kym ocko nechce Jim Beam, tak ok.... 😉
Sranda s tymi otazkami ohladom mien... nikdy by som ho na fore nevyberala... 🙂

kvetka589
9. jan 2016
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

a co tak slovenske mena?? 🙂

jasmine2
9. jan 2016

Marek a Magdalénka ako z filmu Cervené víno, príp. Jakub a Katka, Oliver a Olívia. Medzinárodné Daniel a Luisa,Marco a Isabell, Moritz a Madlenne

bonaqa2013
9. jan 2016

@alietam ešte o 10 hod. tam mala že čaká trojičky... a momentálne je v 41 tt.. Takže je to niečo mimo, pretože s trojičkami by už bola dááááávno hospitalizovaná... Trojičky sa neprenášajú ... 😀 😀 😀 😀 😀
isto niečo vymyslené....

siska53
9. jan 2016

@karlinka24 ja by som dala Viliama a akp dievca bud Linda alebo Karolina.

siska53
9. jan 2016

@baumka ja mam parik,mena sa zacinaju na ine pismeno a aj tak im.obcas poviem.opacne..:)

86zuzana86
9. jan 2016

peter a lucia 🙂

prevenar
9. jan 2016

@karlinka24 moj tip je Puf a Muf 😎

sardinka335
9. jan 2016

No a ja davam Pa a Pi... 😀

prevenar
9. jan 2016

@sardinka335 hmm ..tiez mocne . 😵

jana_eyre
9. jan 2016

@liwka moj brat mi vraj chcel dat meno lentilko ked sa dozvedel ze ma nasi cakaju
😀

kataina
9. jan 2016

@prevenar
Puf a Muf ? a ktoré bude dievča?
Bony a Klid ?