Meno Marína pre dievča
ahojte paci sa vam meno pre dievcatko marína? 🙂
katkamario by sa určite vedela k tejto teme vyjadriť 😉
Marína je krásne meno....mala som známu Marínu, bohužiaľ už nie je medzi nami ☹, šialený šofer...
jedna znama ma dievčatko Marínu, je nádherna ako babika. 🙂 Uplne sa jej to hodí.
nádherné meno 🙂
pekne meno , dolezite je ci sa paci tebe nie druhym 🙂
dakujem som rada, ze sa vam paci, samozrejme je vecou kazdej maminy ake meno vyberie, mne sa skor pacia slovanske, menej pouzivane mena, ako teraz tie moderne, akoze aj tie moderne su pekne, len kazda druha je ema, ela, nela nina sofinka, laura....urcite vsetko krasne mena, ale som si ista, ze v skolke by ich tam bolo s rovnakym menom zo 5🙂 dakuem baby za nazory-)
Mam jednu doma
@godyna a ako ju doma volate, zdrobnujete jej nejak meno? ja som celkom proti zdrobneninam mien, napriklad sa mi paci aj alzbetka, ale nechcela by som aby ju volali betka, navyse na marinu som nevedela prist na ziadnu zdrobneninu, mne sa proste najviac paci jednoducho marína.
ja by som chcela marinu, no mam kolegynu s takym menom, a to uz nechcem :( ale inac krasne meno spojene s nasou najkrajsou lubostnou basnou - takze tak🙂
marina je krasne meno, dokonca medzinarodne, a kym nevie "r", hovori si malina 🙂 jednu taku krasnu poznam 😉
Velmi pekne meno! Velmi som chcela dat to meno dcerke ale mi to u manzela nepreslo 😠 tak aby sa nevolala po mne Izabela mame Petru.
@bielavila ahoj, nepozeraj na to ako okolie zareaguje na meno, ktoré si vybrala dcérka (vždy sa nájdu ľudia, ktorým sa bude páčiť a ktorým nie)...dôležité je aby sa páčilo tebe a partnerovi 😉 my sme sa s manželom rozhodli dať mená po nás (dcérka je Lucia, synček je Štefan) a na synčekové meno väčšinou reagujú, že také pekné meno už dávno nepočuli 🙂
nadherne meno🙂
krasne meno, jedno z par co sme mali pre dievca 😀
Prekrásne! Aj ja som to meno zvažovala. "Ja sladké túžby, túžby po kráse spievam peknotou nadšený..." 🙂 🙂 🙂
Poznam viacero deti co sa volaju marina - nepripada mi to take nezvycajne ako na sk. Je to velmi pekne meno lubizvucne preco nie
Nadherne 😵 😵 😵
pekne meno 😀

páči sa mi - krásne meno, oveľa krajšie ako Nikolka, Sofinka, Dominika, Veronika...