icon

Meno Marína pre dievča

bielavila
19. máj 2014

ahojte paci sa vam meno pre dievcatko marína? 🙂

mokon
19. máj 2014

páči sa mi - krásne meno, oveľa krajšie ako Nikolka, Sofinka, Dominika, Veronika...

lalalopsy
19. máj 2014

katkamario by sa určite vedela k tejto teme vyjadriť 😉

lavazzake
19. máj 2014

Marína je krásne meno....mala som známu Marínu, bohužiaľ už nie je medzi nami ☹, šialený šofer...

chymenitta33
19. máj 2014

jedna znama ma dievčatko Marínu, je nádherna ako babika. 🙂 Uplne sa jej to hodí.

gabinecka_
19. máj 2014

nádherné meno 🙂

milota164
19. máj 2014

pekne meno , dolezite je ci sa paci tebe nie druhym 🙂

bielavila
autor
19. máj 2014

dakujem som rada, ze sa vam paci, samozrejme je vecou kazdej maminy ake meno vyberie, mne sa skor pacia slovanske, menej pouzivane mena, ako teraz tie moderne, akoze aj tie moderne su pekne, len kazda druha je ema, ela, nela nina sofinka, laura....urcite vsetko krasne mena, ale som si ista, ze v skolke by ich tam bolo s rovnakym menom zo 5🙂 dakuem baby za nazory-)

liviapeto
19. máj 2014

@nicolle21 Aj nas Maxim mal byt eventualne Marina :D

godyna
19. máj 2014

Mam jednu doma

bielavila
autor
19. máj 2014

@godyna a ako ju doma volate, zdrobnujete jej nejak meno? ja som celkom proti zdrobneninam mien, napriklad sa mi paci aj alzbetka, ale nechcela by som aby ju volali betka, navyse na marinu som nevedela prist na ziadnu zdrobneninu, mne sa proste najviac paci jednoducho marína.

godyna
19. máj 2014

@bielavila volame ju Marína babka si neodpustí Marínka. Veľa ludi je začalo hovoriť Mari ale to sa snažím hned stopnut a iba ja mam právo / ked neposlucha/ povedat jej Mara 🙂 Sranda je som tiez mala Alžbetku ale predbehol ma dobry kamarát ale naštastie jej nikto Betka nehovorí .

aredhel
19. máj 2014

@bielavila mne osobne sa to meno vobec nepaci 😠 ale kazdy mame iny vkus 🙂 takze ak sa paci tebe tak ostatnych neries 😝

mariankas
19. máj 2014

@bielavila Marína bola manželova starenka, ale tu sa to hovorilo krátko Marina, pekné meno. A hlavne aby sa páčilo Vám.
@elina25 Mne sa naopak moje meno - Mariana veľmi páči a ďakujem mojej starenke, že "ofrfľala" Noru, ako som sa pôvodne mala volať 😉

bubelko
19. máj 2014

@bielavila krasne meno 😉

leporeloo
19. máj 2014

@bielavila mne sa velmi velmi paci neotrepane originalne pritom vsak normalne a slovenske
chcela by som jednu raz mat 🙂

ukulela
19. máj 2014

ja by som chcela marinu, no mam kolegynu s takym menom, a to uz nechcem :( ale inac krasne meno spojene s nasou najkrajsou lubostnou basnou - takze tak🙂

kadri
19. máj 2014

marina je krasne meno, dokonca medzinarodne, a kym nevie "r", hovori si malina 🙂 jednu taku krasnu poznam 😉

https://www.flickr.com/photos/luciagohaud/77186...

izuskam
19. máj 2014

Velmi pekne meno! Velmi som chcela dat to meno dcerke ale mi to u manzela nepreslo 😠 tak aby sa nevolala po mne Izabela mame Petru.

lulu369
20. máj 2014

@bielavila ahoj, nepozeraj na to ako okolie zareaguje na meno, ktoré si vybrala dcérka (vždy sa nájdu ľudia, ktorým sa bude páčiť a ktorým nie)...dôležité je aby sa páčilo tebe a partnerovi 😉 my sme sa s manželom rozhodli dať mená po nás (dcérka je Lucia, synček je Štefan) a na synčekové meno väčšinou reagujú, že také pekné meno už dávno nepočuli 🙂

kikus79
20. máj 2014

@izuskam u mna detto🙂

kikus79
20. máj 2014

nadherne meno🙂

jasminet
20. máj 2014

krasne meno, jedno z par co sme mali pre dievca 😀

eeffka
20. máj 2014

@bielavila mne sa velmi pacilo ale muzovi vadilo to "r" tak mame Malvinu 🙂 ( taky kompromis)

oktoberka
20. máj 2014

@bielavila mne sa pacilo...paci....dokonca v rodine sme mali Marinku.....ja ale tuzim po Marii 🙂

romanco
20. máj 2014

Prekrásne! Aj ja som to meno zvažovala. "Ja sladké túžby, túžby po kráse spievam peknotou nadšený..." 🙂 🙂 🙂

oktoberka
20. máj 2014

@romanco ..uz len kvoli tej nadhernej basni by som mena dala...ej Sladkovic,Sladkovic...to boli niekedy ini romanticic 🙂

prasiatko30
20. máj 2014

Poznam viacero deti co sa volaju marina - nepripada mi to take nezvycajne ako na sk. Je to velmi pekne meno lubizvucne preco nie

saza007
20. máj 2014

Nadherne 😵 😵 😵

majca1581
20. máj 2014

pekne meno 😀

dai
20. máj 2014

@bielavila v rodine ho mame... krasne meno