icon

Meno pre dcérku

gabulka333
20. dec 2013

ahoj prosimvas poradte my niake krasne meno pre moju dcerku neviem si vybrat vobec nic ma nenapada kludne aj niake nezvycajne meno by som prijala🙂dakujem za niake typi

Strana
z2
patkobo
20. dec 2013

mne sa paci Bohuslava 🙂

11nika11
20. dec 2013

Pre nás je najkrajším dievčenským menom meno našej dcéry..Sofia 🙂

225vikti
20. dec 2013

Olívia 😀 😀 😀

leonela666
20. dec 2013

@gabulka333 a čo tak opýtať sa aj budúceho otecka aké sa jemu páčia mená? A tiež je veľmi dôležité, aby sa hodilo k priezvisku. No ale keď chceš nejaký tip, tak nech sa páči .... Daniela, Emma, Nina, Diana

julkat
20. dec 2013

My mame doma Evicku 🙂

zenazaba
20. dec 2013

Dášenka 🙂

trend270
20. dec 2013

Keby bol Adam dievča, tak je Hanka 🙂

lafamme
20. dec 2013

Lea🙂

alore
20. dec 2013

Emília 😀

oktobermimi
20. dec 2013

Tatiana Terézia Magdaléna Alžbeta Eliška Naďežda Rozália Rúžena Evička Linda Sofia Lili-Evangelin 🙂🙂

monkalm
20. dec 2013

my máme Nikolku, ale ak budeme mať ešte niekedy dievčatko bude Kristýna ... Ešte sa mi páčia klasiky Barborka, Alžbetka, Anna, Katarína, Veronika alebo Natália, Ninka, Nelka, Timea ... mne tie mená typu Zara, Zoe, Tiffany, Vivien a pod. prídu také smiešne k naším slovenským priezviskám, teda ak niekto nemá cudzokrajné priezvisko. Veď v slovenskom kalendári je toľko pekných mien.

hrzulka
20. dec 2013

Pri druhej som chcela Eliánu,no mám Karin a Patríciu😉

petra16
20. dec 2013

Ja by som vybrala meno Eliška

sandrika1986
31. dec 2013

My máme Nicol a Vivien. Páčia sa mi aj iné dievčenské mená ako napr.: Karin, Yasmine, Sandra, Lilien, Liana.

lulistek
31. dec 2013

My mame Evičku a páči sa mi veľmi Zoe

alexandra5
31. dec 2013

@gabulka333 hlavne vyber take,aby sa hodilo k priezvisku 🙂 ak zijete na slovensku je zbytocne davat netradicne mena,ludia ich komolia,zle vyslovuju a nevedia napisat.Ale napr. mne sa velmi paci este Paris -ale kedze dalsie babo neplanujeme,dali sme ho steniatku :D

zita19
31. dec 2013

Niekedy, ked sa ludia nevedeli rozhodnut, popozerali sa po pribuzenstve, spomenuli si na znamych, prelistovali kalendar... Teraz dokonca je aj zoznam mien vydany knizne aj na internete...
Ale ked chces naozaj nezvycajne, tak uz z detstva mi v halve rezonuje Hermenegilda zo serialu "4 tankisti a pes". Tak skus toto 🙂
Co je pre mna najrajsie meno a co som dala svojej dcere, nemusi byt ajkrajsie meno pre okolie. Dokonca aj nablizsie pribuzenstvo to nepochopi a niekedy trve na Jurovi po dedovi a Klare po babke...

sepkev
31. dec 2013

ak raz, tak určite Sandra 🙂

janinah
31. dec 2013

Lorna

Strana
z2