Môžem ísť za krstnú mamu, keď som tehotná?
Môžem ísť za krstnu mamu ak som tehotná ? Ďakujem veľmi pekne za každé info
Ja som išla za krstnu sestrinej dcere keď som bola v 8. mesiaci. Neviem prečo by to bol problém.
No a prečo nemôžeš byt krstnou? Inak, rodičia dieťaťa tá už oslovili? Snáď vyberajú krstnu mamu oni a nie svokra
Zlatko asi si krátko vydatá ak si necháš od svokry rozkazovať. Si požehnana a nosíš v sebe život. Ty sa vykašli na svokru. Samozrejme, že môžeš byť krstnou mamou.
Este by mohol byt problem, ak by si bola tehotna s partnerom, nie manzelom... to by mohol mat nejaky knaz s tym problem, rozoberalo sa to tu kedysi. Preto mozno tie reci svokry...
Ja som tiež krstná mama a bola som tehotná na krste. Svokra ti dala aký dôvod? Povera?
Áno povera 🙄
No ja som uz aj take pocula, ze to babatko v brusku nie je pokrstene a teda ocistene od dedicneho hriechu a preto nemozes byt krstnou. Checkni si s konkretnym knazom nech vies aku mieru fanatizmu ocakavat 😀
pani svokre vsetci odkazujeme, ze kto veri v Pan Boha, ten neveri v ziadne povery! Na povery mame neveriacich ateistov-oni hladaju vestice, kartarky a spol. a potom chodia hladat exorcistov a vypytuju sa tu, lebo si nevedia dat rady s posadnutim. Povery nech ani len nerozprava, nech si ich necha pre seba a nepodava dalej. Ak by pani svokra prisla za knazom s touto poverou, tak by jej urcite riadne vynadal! Prajeme krasne krstiny a dvojnasobnu radost.
Už som na koni čítala kadejaké stupídne otázky, ale toto predčilo všetky moje očakávania 😝
To nie je na tejto stránke žiadny admin aby mazal taketo témy ako je tato. Neskutočne čo všetko si ľudia dokážu navymyslat. Choré co vsetko ľudia dokážu tu písať.
@gladys_07 to co je kravina a totalna fakt. Ked uz sa ideme montovat do toho co si cirkev mysli, tak ta najsilnejsia veri ze aj nepokrstene deti budu spasene. https://www.kbs.sk/obsah/sekcia/h/dokumenty-a-v...

Chcela by som vedieť dôvod prečo podľa teba tehotná nemôže byt krstnou. Fakt, prosím tá, nápis odpoved, dik