icon

Na svadbu v botaskách

dorotka202
19. okt 2016

Mamicky,ideme na svadbu a zistila som ze topanky ktore sme kupili pred rokom su uz chlapcom male.mali ich raz na svadbe.mozem im dat botasky na snurovanie?ci sa to na svadbu nehodi?maju sest a osem rokov.nove topanky nechcem velmi kupovat lebo uz nebude prilezitost ich vyuzit.ale tak nechcem aby vyzerali nevhodne.je to svadba muzovho bratranca.

natalym
19. okt 2016

@jasminet No dovolím si ho zastať. Môže si to dovoliť a všetko v tom outfite bolo premyslené a malo svoj význam. Aj keď prehnané podľa mňa.
Ale máme o čom kecať a to je cieľom. Každý si ho všimne a nezabudne naň, foto zaručené všade.

sardinka336
19. okt 2016

tiez to beriem tak, ze títo umelci a športovci tak to je kapitola sama o sebe.

simca06022011
19. okt 2016

@dorotka202 kludne, ak su v pohode, ziadne prave okopane z ihriska :D uuuplne kludne.. zlad ich oblecenie viac do sportovej elegancie a bude o.. :D

jasminet
19. okt 2016

@natalym su udalosti, na ktore si to podla mna nemoze dovolit nikto - majster, nemajster, fenomen nefenomen... mne je v podstate ukradnute v com isiel, ale ked som videla prvy krat tu fotku, tak ja ze to je maskarny ples... potom citam ze vraj GALA 😀 byt jeho mamou, tak mu minimalne zavolam, ci si je isty, ze sa dobre ozenil, ked ho katka takto von pustila 😀

alicka850
19. okt 2016

My sme tera boli na 60 a dala som mu botasky cierne k takemuto outfitu. Este mal motylik a bekovku. Koli jednej svatbe by som nekupovala nove topanky.

vuvi
19. okt 2016

Ahojky,skus chlapcom kupit tenisky konverzy,vyzera to super a mozno by som k tomu volila aj nieco menej formalne ako oblek... Brat mal na svadbe klasicke modre nohavice,nie oblekove,modru koselu a cerveneho motylika,bol hrozne milunky 🙂

javorinska
19. okt 2016

@vuvi moj brat bol na svadbe svojmu sefovi este ked robil ako barman a tak som sa cudovala ze dokonca aj zenich a atym padom aj moj brat mali obute konverzy, super to vyzeralo🙂

natalym
19. okt 2016

@vuvi Ja si myslím, že keby mala kúpiť conversy, tak môže aj topánky klasické a kožené by jej za tú cenu vyšli.

moncicatko
19. okt 2016

no co ti ja viem...podla mna,ak mas take tenisky,co su napr.cierne,neokopane atd,tak sa to este da k ciernym nohaviciam a koseli (ako ten chlapcek maly na foto vyssie,tam si to pomaly nevsimnes)...ale tenisky typu - tie,co nosi vonku/do skoly - absolutne nie. Mne osobne sa to nepaci,mozno nemusis kupovat nove,vyuzi bazar,opytaj sa kamosky,spoluziakov,ci nema niekto pozicat na napr.oficialnu cast aspon. Moja teta tiez nekupovala nohavice synovi (pribratejsi),lebo to je tazke take najst a naco na jedno popoludnie a nakoniec to vyzeralo otrasne,ked dosiel tenisky - rifle - tricko. A nekomentoval to sice nikto,ale vsimol si to kazdy.

sardinka336
19. okt 2016

@moncicatko presne ako pišeš, chlapček na obrazku je zladeny, topanky sa hodia.
Samozrejme ak to je svadba kde aj zenich ma oblečenie alá gangman style a na sebe čínany tak je jasne ze asi aj ostatná chasa moze prist oblečena neformalnejšie.

didamt
19. okt 2016

ja myslím že pri deťoch to "zhorí" nikto to nemusí riešiť...a je pekne a zároven veselo oblečený

alicka850
19. okt 2016

@sardinka336 chlapcek ma outfit z bazarika za 11e komplet 😆 mozno kupit skor cierne tenisky ako sme mali my a tie este na jar ponosi

sardinka336
19. okt 2016

@alicka850 svedčí mu to, je to zladene. 🙂

luciannka83
19. okt 2016

vôbec by som to neriešila a dala obuť to, čo by som mala. Urob autfit ležernéjši. Nedávaj motýlika ani kravatu, košeľa von z nohavíc,.. prípadne svetrík miesto saka. Bude to určite pohodlnejšie,...

mijo53
19. okt 2016

@tajka1986 no Tamary Heribanovej manžel ako ženich mal na svadbe kotnikové botasky, nohavice kratšie ako Havlovky

lucijja
19. okt 2016

@sardinka336 neviem, či to bolo smerom k môjmu príspevku, ale my sme zase rodina, ktorá chcela byť vo svoj veľký deň sama sebou. Takí akí sme v bežné dni sme boli aj na svadbe. 🙂 Nevidím zmysel, aby mi bolo cťou sa pekne obliecť, keď sa v takých formalitách necítim dobre, nie som to ja. Kvôli tomu čo si myslia druhí o nás? bol to náš deň a spravili sme si ho podľa seba. A ani teraz by som nevolila inak. 🙂 Je pravda, že keby idem na ples, alebo inú spoločenskú udalosť tak to pretrpím v topánkach a gala oblečení. Ale doslova pretrpím. Toto bol však náš deň v kruhu rodiny a bolo to najsuper. 🙂

bona
19. okt 2016

U nas to bolo takto, k obleku som mu ani nechcela kupovat ziadne "spolocenske" topanky, vyuzili sme "topanko-tenisky" zo satnika 🙂 boli len nazuvacie, bez snurok..alebo potom sme sa este velmi paci kombinacia s kvazi converskami (napodobeniny sa daju myslim, velmi lahko kupit), vyzera to stylovo 🙂

sardinka336
19. okt 2016

@lucijja presne ako pišeš - bol to vas den, tak ste si ho spravili podla seba. Ale uprimne jednoducho su spoločenske stiuácie kde je prijatelne oblečenie fajn - treba k tomu viest aj deti aby si dali zalezat na tom ako vyzeraju. V kruhu rodiny ktora vas pozna je to jedno. Ale napr. ak idem seba niekde reprezentovat na nejaky dolezity pohovor, alebo na nejaky koncert do filharmonie, do divadla tak platene cínany su nevhodne, nie preto ze ,,ludia si budu hovorit,, to si budu tak či tak ale ide o uctu aku davam istým udalostiam. To proste niektorí nepochopia, darmo vysvetlovat.

zara0201
19. okt 2016

@dorotka202 Ja len pre pobavenie- ked som sa vydavala tak moja svagrina (manzelova sestra) bola na nasej svadbe (v kostole) v kapsacoch.

alicka850
19. okt 2016

@sardinka336 je to moj milacik 💜

mijo53
19. okt 2016

@zara0201 no , povedz úprimne, vadilo ti to alebo nie, lebo mne by to veľmi vadilo

lucijja
19. okt 2016

@sardinka336 áno, samozrejme, že sa treba vedieť odprezentovať, s tým súhlasím. Ale tiež si myslím, že svadba nie je až taká gala spoločenská udalosť. Zvlášť čo sa detí týka...veď tiež je to "len" rodinná oslava.. 😉

andilek31
19. okt 2016

Keď ich zladis fajn tak to nebude podla mna kricat, že botasky majú a môže to aj dobre vyzerať....muzova sestra sa nestarala...tá dosla na našu svadbu v botaskach rifliach a tričku...každý vyobliekany a ona ako na nedeľný futbal 😂 a to už ma 22 rokov...

miricka77
19. okt 2016

Ja som nedavno poziciavala synovmu spoluziakovi koselu,nohavice a sako na svadbu.ked nieco najdem v sekaci,kupim mu to,aby mal,keby nahodou bolo treba.stoji ma to skoro nic.Tomu spoluziakovi k tomu mama len dokupila lacne topanky v cinaku.vyzeral super stylovo.na saku mal vyhrnute rukavy.podla jej slov,nikto si ho aj tak velmi nevsimal,ze co ma obute.maju 12 rokiv.

mijo53
19. okt 2016

@zara0201
@andilek31 prepáčte, ale tí ľudia nemôžu byť celkom OK, je to podľa mňa nejaká psycho porucha

andilek31
19. okt 2016

@mijo53 no ale nič s tym nespravime my bohuzial

prasiatko30
19. okt 2016

Ja som cez leto videla takych dvoch chalanov mali uz cez 20 a blizsie ku 30 - tipicki hipsters so svojimi hypermodernymi oblekmi -rozumej co maju nohavice ako leginy kravata svoje brady pekne zastrihnute, a k tomu naboso adidas tenisky tie klasicke - ako ja si to napr na mojom muzovi neviem predstavit ale na nich to bola super zmeska a sedelo im to a boli naozaj dobre upraveni😂👍🏽

lenkad26
19. okt 2016

@sardinka336 uplny suhlas! Aj svadba je spolocenska udalost. Ani riaditel banky sa nemusi citit uzasne v obleku, ale oblecenim reprezentuje. Tak isto je stare zname, ze obliekanim prejavujeme vztah, uctu k cloveku a udalosti. Len nechapem potom preco sa mamicka vyfinti ide popripade nalicit do kadernika atd, ale dietatu stacia sportove botasky. Nenarazam na nejake cierne co ma chlapcek vyssie na foto, pretoze to neposobi rusivo. Ved dieta(teraz nemyslim babatka, dojcata-ktore su v kociku atd) je rovnocenny host na svadbe ako jeho rodicia. Preto je v dnesnej dobe na svadbach vidiet tolko mladych dievcat oblecenych totalne neslavnostne, len aby este saty 50krat vynosili, pretoze mnohi rodicia k tomu tak deti vedu. ved co je to len svadba.. no pre mna nie, ked idem na svadbu a adekvatne sa chceme s manzelom vyparadit, dieta beriem rovnako ako nas a pocitam ze potrebuje nove saty aj topanky, aj ked ich uz nevynosi napr
Samozrejme nepopisujem situaciu ked je svadba kde je 5 ludi a je to nejaky obed, alebo svadba kde ma aj zenich tenisky a ja o tom viem..tak nech sa paci(aj ked mne osobne to moze byt cool ake chce a moze to vyzerat super, na spol.udalost nehodi, no respektujem) a neobliekam si spol.saty, aby o mne ludia hovorili ci nehovorili, ale preto, ze tym davam najavo uctu k tejto spol.udalosti, ku ktorej to jednoducho patri. Lebo inac aj nevesta by mohla prist v rifliach, host na ples v botaskach a bolo by kazdemu vsetko jedno? Nie na formalny ples by ho ani nepustili

lenkad26
19. okt 2016

A k tomu Saganovi, akoze preco di to moze dovolit si obliect sa ako...? To rovnako mohol prist totalne nahy, ked si moze dovolit a zaujimala by ma vtedy reakcia okolia. Jaaaj on je holyy no a co, moze si to dovolit 😀

m.i.r.i
19. okt 2016

na jednu udalost by som zbytocne pre dieta topanky nekupovala...ak hrozi, ze v sezone kym mu vyrastie noha by absolvoval viac takych akcii, tak mozno zohnat nieco lacnejsie aspon, ale inak nie..tenisky su uplne v pohode podla mna a u deti ked to niekto riesi tak asi nema co ine na praci..ja osobne mam problem uz aj s nejakym akoze elegantnejsim oblecenim pre maleho, kazdy rok mu kupim z jeho cisla jedny slusne nohavice a jednu koselu, ze keby nieco...zatial sme na svadbe ani podobnej udalosti este nikdy neboli, tak sa to vyuzije tak maximalne v skole ci skolke na nejake vystupenie..a prvy ci posledny den v skole a to sme skoncili...kazdy rok balim elegantne nohavice a kosele z kazdeho cisla do krabice takmer nepouzite, niekedy to ma raz, niekedy 2x, niekedy vobec...pre mna tak zbytocne vyhadzovane peniaze..ono si podla mna kazdy zvazi ako casto niekam vobec chodi, je to problem uz aj u dospelych..deti ktore vyrastu zo vsetkeho rychlo by som uz vobec neriesila..my napriklad mame uz teraz strach z toho co kupit na svadbu co nas caka o rok, kedze my sme naposledy na podobnej udalosti boli na svojej svadbe pred 8 rokmi....ja nemam ziadne saty a manzelovi je svadobny oblek uz maly 🙂 mal ho az raz a odvtedy visi v skrini..nehovoriac, ze uz mozno bude hadam aj nemoderny, co by tiez niekto riesil, ze sa nosi ina farba ci strih ci co...asi zvolime nejaku pozicovnu alebo aspon ja na saty bazar, lebo co s nimi budem robit zas mozno x rokov nepouzitymi co vyjdu z mody...lebo a nerastiem, ale vaha sa kolise a po rokoch aj moda....cele to je pre mna len biznis, na jednu udalost nejake gala oblecenie podla predpisu a mody...hadam je dolezite ci tam ten clovek je..ja osobne by som absolutne neriesila keby mi prisla na svadbu sestra v kratasoch, jej muz v leginach a deti v trickach...hadam nech sa tam citia dobre a nie ze moj muz ani nechce na take akcie ist, lebo trpi neuveritelne v koseliach, topankach a tom vsetkom...a je to podla mna o nicom ked kvoli bontonu, ci ako sa spomina, kvoli ucte k tradicii, respekte neviem komu si vlastne udalost, kde by si sa mal prjemne citit ides odtrpiet...alebo ako tu niekto spomenul, ze ked nedas pre dieta na tip top topanky tak tam ani nechod...no neviem...cize dolezitejsie je aby bol obleceny podla predpisu ci aby tam vobec bol? podla mna toto su rodinne udalosti kde nam zalezi na tom aby tam dotycni ludia boli...a deticky su zlate v comkolvek..