icon

Na svadbu v botaskách

dorotka202
19. okt 2016

Mamicky,ideme na svadbu a zistila som ze topanky ktore sme kupili pred rokom su uz chlapcom male.mali ich raz na svadbe.mozem im dat botasky na snurovanie?ci sa to na svadbu nehodi?maju sest a osem rokov.nove topanky nechcem velmi kupovat lebo uz nebude prilezitost ich vyuzit.ale tak nechcem aby vyzerali nevhodne.je to svadba muzovho bratranca.

prasiatko30
19. okt 2016

Vid priklady nahodenych chlapov v oblekoch s teniskami
http://www.glossh.com/blog/moda-para-chicos-de-...

cemalis
19. okt 2016

@dorotka202 môj muž mal v deň svadby a aj nedávno na svadbe našich kamarátov.. Dokonca mal šiltovku a neboli negatívne ohlasy! keď môžu veľkí, deti isto nebude nikto riešiť

tetapetra
19. okt 2016

@dorotka202 mne sa deti v oblekoch nepacia. Tenisky k obleku su teraz in. Celebrity ich nosia jedna radost. Co ste horsi ako celebrity? 😉 daj tenisky 😉

hivanik
19. okt 2016

Bola som na svadbe kde dievca malo pekne saticky a k nim zladene tenisky a snurky zladene k tym satam . To bolo v kostole, tak s si povedala no dobre zladene asi uz nevydalo. A na hostine sa prezula do lakoviek. Tak som si vravela super do- gabane.

sonapindjakova
19. okt 2016

ahoj, ja som bola teraz v sobotu na svadbe a moj trojrocny syn mal cierne tenisky a vsetci mali chlapci boli v botaskach, naozaj ani jeden chlapcek nemal topanky a vsetci boli zlati, za mna deti fakt nemusia chodit v oblekoch a "truhlakoch"- muž tak volá elegantne topanky🙂

adkabujnova
19. okt 2016

@dorotka202 kamoska sa vydávala v Converse teniskách. neskutočne sa mi to páci aj ked boli aj iné názory. (hlavne u starších generácii) a ked sa jedna o takých malých chlapcov tak by som to vobec neriešila. aspoň sa budú dobre cítiť. dokonca aj mojej dcére by som dala converse k sateckam alebo sukničke 😊👍🏻

mijo53
19. okt 2016

@sonapindjakova no aj v truhle som už videla mladého tridsiatnika v športovo elegantných nohaviciach a športovom tričku s dlhým rukávom a nápismi

sisaka
19. okt 2016

@adkabujnova Converse dorazili na Slovensko? Tak teraz ti, co na to majú tak ich budú nosiť všade, aby sa ukázali. Kedysi sa ľudia išli po...z Nike teraz Converse OMG Štýlová obuv pre teenagers a este k tomu veľmi nekvalitná... o tom, ze absolútne nevhodná pre deti z ortopedického hľadiska ani nevravím... To, ze je niečo drahé este neznamená, ze je to vhodne k obleku, ci slávnostným šatám.
My nechodíme často na spoločenské udalosti, ale ked mala dcéra odovzdávanie stredoškolských diplomov, tak sme išli slušne oblečení, i ked to znamenalo, ze som synovi 8 ročnému musela komplet kúpiť oblekové nohavice, slávnostnú košeľu a topánky, žiadne tenisky, sandále, šľapky, čižmy, normalne čierne topánky určené na nosenie k obleku, nič z toho uz na seba asi neda, ale nepustím dieta na slávnostnu udalosť ako bezdomovca, co povytahoval z kontajnera lepšie kúsky... Ľudia uz fakt dnes nevedia, co je to primerane sa obliecť vzhľadom na spoločenskú udalosť...
S tými Converse je to zabite, to je normalne vtip dňa

natalym
19. okt 2016

@cemalis Šiltovka sa mi nepáči, je neúctivé, neviem či tá svadba bola v kostole alebo nie. Neviem si to predstaviť. Ale ok, nevadí. Ale ten opasok Coca Cola je vrchol, totálny vrchol nevkusu. A pozdravuj manžela. 😉

laurita285
19. okt 2016

@cemalis to že sa sa k tomu nik nahlas nevyjadril neznamená, že všetci v duchu nepregúľavali očami a nerozprávali sa o jeho (pseudo módnom ohoze ) ešte mesiac. Je to totálne hnusné, nevkusné a nejdem ani ďalej pokračovať.... nechcela by si to čítať

alaguema
19. okt 2016

@dorotka202 u malého chlapca by som to nejak extra neprežívala. Dá sa to zladiť a doladiť aj inými, ako vyslovene slávnostnými topánkami. Súčasný trend umožňuje kombinácie, ktoré by boli pre pár rokmi nemysliteľné a u detí môže byť veľa z nich celkom rozkošných.

@cemalis sorry, tá foto...to je presne prototyp muža, ktorý to proste nevie. Celé to nedáva vôbec žiadny zmysel, nemá to šmrnc, nemá to vtip. Nie je to typ muža, ktorému by sa tieto odvážne kombinácie hodili. Už spomínaný Sagan si ten svoj "kostým" obliekol podľa všetkého z recesie a mal v ňom aspoň neskutočný šarm, ktorý maže ten tieň trápnosti a takému chlapovi v podstate prepáčite hoci aký absurdný ohoz, lebo zjavne sám seba neberie nijak extra vážne. A v tom je práve to čaro, ktoré niekto má a niekto z neho nemá ani omrvinku. Opasok coca cola...ach jo..prečo nie napr. harmasan??? 😀 To by aspoň naznačilo zmysel pre humor 😀

adkabujnova
19. okt 2016

@sisaka váš názor. mne nešlo o "reklamu" tej značke topánok alebo niečo take... každá mama nech si obuje dieťa do čoho chce. len som vyjadrila svoj názor na tému. ak si mamička ktorá tému začala niečo z môjho názoru vezme budem rada a ak si ho ani nevšimne vobec ma to štvať nebude. a co sa týka tej ceny... co k tomu? ten kto môže nech si kúpi aj zlate topánky....

terezka1947
19. okt 2016

@alaguema no...Sagan mal historicky "kostym",co vlastne ten punc sviatocnosti splnal.....aaaaj ked,to je jeho typicky "ulet",tak ako aj teraz nedavno 😀

sirinka
19. okt 2016

@dorotka202 som si precitala komentare a ozaj mi obcas rozum ostal stat. urcite nie je nutne kupovat detom elegantne topanky, dolezite je, aby boli tie topanky ciste a aby sa deckam v nich dobre chodilo. davno su prec doby, kedy sa nesmelo vybocit z radu a zvlast u deticiek. kto toto nedokaze pochopit a este to mieni povazovat za prejav akejsi neucty, je pre mna povrchny.

ad Sagan... je to jeden uzasny mlady chalan, navyse je to šoumen, zabavac, aj na bycikli aj mimo neho, je to jeho styl a ma s nim celosvetovy uspech...ale mamicky na MK ho zotru...ach jaj....este ze si to tu necita.... 😝

erickatt
19. okt 2016

@cemalis jej, Vildo.. blahozelam k Mone,,,

zara0201
19. okt 2016

@mijo53 Samozrejme mi to veľmi vadilo. Po 10 rokoch normalne tie niektore fotky ani nemozem pozriet. Pripadalo mi to neuctive voci nam. Brali sme sa v kostole.
Este dodam ze vtedy mala svagrina uz 30 rokov a vysokoskolske vzdelanie tretieho stupna.

sardinka336
19. okt 2016

@alaguema že opasok Harmasan ...ja umrem....alebo Molimed nie? som sa nasmiala 😀 😀 😀 😀 😀

@sirinka asi je tiez rozdiel ,,vybočiť z radu,, a vybočiť z radu. Ak ma dieta topanky čo su čiste a ako tak ladia s oblečením ako chlapec tuším na strane 2 tejto diskusie tak nie je o čom. Ale ak ma niekto na sebe číňany alebo nejake rozkopane kecky z fotbalu tak je to divne. Holt...dnes ludia nevedia inak zaujat len handrami.

mijo53
19. okt 2016

@sirinka a čo keby si to čítal, možno by bolo dobre keby si to prečítal, mala som ho zo začiatku rada, ale je to šašo, tebe by sa páčilo, keby ťa potľapkal po zadku? ako to urobil

mijo53
19. okt 2016

@zara0201 chybu urobil aj jej manžel, že jej to dovolil, teraz ma niektoré ukameňujú, že manžel nemá čo hovoriť do oblečenia manželky, ale podľa má priam povinnosť usmerniť manželku, tam kde je to potrebné

zara0201
19. okt 2016

@mijo53 Tak ten bol v menčestrákoch a vyšmatlaných trekových topánkach. Pán podnikateľ.

katka1981
19. okt 2016

@dorotka202, ja som kvoli svadbe kupovala 3 rocnej saty, kozusok (mala to len na tej svadbe) a elegantne topanocky, tie mala parkrat obute. Ale keby som mala kupovat dvojmo a financne by ma to zatazilo, tak kaslem na to. Ja som ale chcela mat princeznu malu. Osobne keby mne na svadbu prisli deti v rifliach a botaskach, beriem to uplne v pohode, ved deti rychlo rastu.

0silvia0
19. okt 2016

@eliska07 a mne sa páčia tvoje šaty na foto 🙂

sirinka
19. okt 2016

@sardinka336 cinany su uplne super, ja osobne absolutne neriesim, co kto kam si oblecie, jedine, co ma zaujima, ci sa to mne paci a ci si z toho vezmem pripadne priklad 😉 a mne osobne by mozno viac vadilo, keby dotycny odbil svoj outfit jednorazovym lacnym oblecenim, o ktorom uz dopredu vie, ze ho na druhy den vyhodi, len "aby zapadol" ako ked si da svoje oblubene kusky satnika... a ze ludia nevedia, ako inac zaujat ako handrami? ved kukni, ako napriklad aj tebe zalezi na tom, co si kto kam oblecie 😉

sirinka
19. okt 2016

@mijo53 asi by sa velmi smial...ten chlapec sa uz za to verejne ospravedlnil, ale ty by si sa mozno este za neho mohla pomodlit vo vasom kostole 🙂

eliska07
19. okt 2016

@terezka1947 dakujem 🙂 mne sa to pacilo tiez. Bolo to lezerne a trosku "elegantne" pre deti hlavne v 30 stupnovych teplotach pohodlne 🙂

eliska07
19. okt 2016

@0silvia0 dakujem. Neuveris, ale su z Tesca a vyuzila som ich uz asi na 5.akciu 😉

Ale to som uz asi nie dost "in" 😉

sardinka336
19. okt 2016

@sirinka tak ked nemas na viac tak aj činany su super 😀 😀 😀
mne je ctou sa pekne obliecť a vyzerat skvele v spoločenských šatách...ja s tým problém nemam, podrthuje to moju zenskost iste viac ako nejake kapsače a rifle len aby som bola akoze ,,ina,,. Handry su paradoxne uplne na poslednom mieste čo doma riešime, ale ked niekde ako rodina ideme na slavnostnu udalost tak sa radi pekne oblečieme aby sme to aj oblečením vyjadrili ze si tu chvilu cenime....ale chapem, ze to nie je na pochop pre kazdeho. Zvyčajne tí čo sa skryvaju za tieto ,,masky,, ako ,,nezájem,, a mam na haku maju nejake mindraky, vnutorny problém. Občas pozerám na TLC ,,Love, lust or run,, kde sa zeny skryvaju za bizardne oblečenie len aby ako ze vybáčali z radu a ze teda vybáčaju lebo niektore bez tých farieb a handar ani nevyzeraju ako ,,oni same,, ale ked ich moderatorka pošle odličiť sa a vyzliecť do zupanu tak mnohe maju problém so sebaprijatím, zenskostou a ine rozne mindraky, problémy s autoritami. Proste je to pravda odveká - šaty robia človeka či sa ti to páči ale nie.

ali08
19. okt 2016

@dorotka202 ahoj môj 8rocny syn mal biele tričko na 3 gombíky, čierno biele traky,čierne nohavice a biele konversky na šnurovanie a bol úplne šik.

mijo53
19. okt 2016

@sirinka zoberiem tvoju radu k srdcu, pri najbližšej návšteve kostola sa zaňho pomodlím, len neviem kedy to bude, lebo ja nechodím do kostola ale do cerkvi ha ha, teraz som ho pozerala na športových správach, na maškarný ples by bol super oblečený, ale ináč sa mi to nepáči, už to veľmi prehnal, aj klobúk, aj mašlička, aj palička, aj červené ponožky, aj biele botasky a k tomu nohavice havlovky, čo je veľa to je veľa, prirovnali ho k Chaplinovi

sisaka
19. okt 2016

@sirinka jasne, nevesta si supne k svadobnym satam miesto lodiciek tenisky. Vsak co, su ciste a hlavne pohodlne a este k tomu bonus - nikto jej nebude nadavat, ze je ovca, co ide s davom. Bude cool, trendy a Hlavne sama sebou 🙃