icon

Nemáte s kým osláviť narodeniny?

decembrik20033
27. sep 2024

Je tu niekto taky, že sa mu blizi okruhle vyrocie, narodky- a nemate to s kym oslavit? Totiž na okruhliny maju lidia väčšie oslavy s vela ľuďmi ale ja by som pozbierala max.5-6 ľudí...ako sa dá oslavit toto? Je mi z toho smutno lebo nikoho takého nepoznám. Aspon by sa mi ulavilo keby som vedela že v tom nie som sama.

decembrik20033
autor
27. sep 2024

@pinkgirl Veď ano, organizacia toho mi tiez robi starosti:(

princkrason
27. sep 2024

@decembrik20033 jak zadarmo? ,este natom zarobime to nechaj na mna 😉🙂

mirithia
27. sep 2024

@decembrik20033 Čo riešiš? Ja by som to oslávila aj sama so sebou. Však v najlepšej spoločnosti 👍 5-6 ľudí je super. Ako už bolo spomenuté. Radšej menej a o to uprimnejsich... Všetko najlepšie 💐

decembrik20033
autor
27. sep 2024

@princkrason Co budeme vyberať vstupne? Vsunieme tam kulturny program?😃

janababana
27. sep 2024

@decembrik20033 to su priatelia ci rodina? Ak priatelia resp mladsi ludia, tak tym ze vas je menej mozes urobit “kvalitnejsiu” oslavu kdesi s wellnessom napr

0silvia0
27. sep 2024

@decembrik20033 ako to dopadlo? Oslavovala som doma, s najbližšou rodinou a v práci s kolegyňami. Žiadne mecheche s kamošmi ja nerobím, to ma nebaví.

moniikka
27. sep 2024

@decembrik20033 prečo ti je smutno. Ja som oslávila iba s mojou rodinou, žiadna oslava v restike s neviem koľkými ľuďmi (ak by som volala všetkých tak mam cez 30 ľudí = dosť vysoká suma). Na druhej strane ani také veľké oslavy nemám rada. Takže 5-6 ľudí je u mňa super

zana124
27. sep 2024

@decembrik20033 ale ked ti je luto, ze mas len 6 ludi, my prideme aj s detmi kludne 😀

decembrik20033
autor
27. sep 2024

@mirithia dakujem ❤️🍀😊

jaond19
27. sep 2024

@decembrik20033 mat 5-6 blizkych a dobrych priatelov ci rodinnych prislusnikov je dar. Prajem krasnu oslavu a vsetko najlepsie. Ja som naposledy s kamaratkami oslavovala ako 23 rocná (teraz mam 37) to bola moja posledna party... mam narodeniny hned po novom roku a to su vsetci vyoslavovaní az az, takze aj skrz blby datum.... odvtedy len v kruhu rodiny, manzel,deti + moji rodicia. Nasledovne narodeniny uz len s jednym rodicom. Uz nemam ani chut to vobec riesit.

andreakotesova
27. sep 2024

@decembrik20033 ja som oslávila 40-tku s najbližšou rodinou u nás doma. Plánujem tak osláviť aj 50-tku.

0silvia0
27. sep 2024

@decembrik20033 no vidíš, koľko ochotných ľudí sa tu našlo, čo by ti doplnilo počet do sály

zuzubb007
27. sep 2024

No ja by som 40tku nechcela takto oslavovať, že sala, dídžej ani náhodou, obed v reštike s rodinou a dovi, za mňa 40tka už nieje vek na oslavu ale na kľud 🤣

decembrik20033
autor
27. sep 2024

@zana124 Jeej, no ja som vedela že tu musim napisat a niekto sa už najde😀😀

pinkgirl
27. sep 2024

@decembrik20033 tak kašli na nejaké extra oslavy, nie každý chce takéto "opičky". Možno máš miesto ktoré máš rada/oblúbené alebo túžbu navštíviť. My sme tak raz oslávili jedny narodeniny výletom - šli sme si pozrieť jeden kaštieľ zo zaujímavou expozíciou a potom do reštaurácie na fajnové jedlo.

decembrik20033
autor
27. sep 2024

@0silvia0 👍🏻😀😀

marhulka13
27. sep 2024

@decembrik20033 ja budem mat tiež 40 a spolu s manzelom dokonca a my zase nijakú oslavu ani nechystáme. Iba v kruhu najbližších. Akože 30 ľudí by mi ani nenapadlo pozvať, pre mňa je podstatných tých pár ľudí, čo sú vždy naozaj skutočne pri nas

decembrik20033
autor
27. sep 2024

@pinkgirl hm, take niečo som rozmyslala, len neviem ci by chceli ist aj oni...aby to proste nebolo len take že prideme, sadneme, zjeme a bodka:(

7miriam77
27. sep 2024

My sme maličká rodina a na oslavách sme vždy Max šiesti....a vôbec mi to nevadí ❤️🍀

ina2405
27. sep 2024

My sme boli na 40ku s mužom a deťmi na pizzi...nejako v tom období boli stále v rodine chorí, tak sme oslavovali v malom. Krásne narodeniny.

diewcatqoo
27. sep 2024

Ja som teda este 40 nemala, ale 30tku som oslavovala tak, ako kazde narodeniny. S muzom sme sli na veceru, predtym sme si dali kolacik ku kavicke a hotovo. Nenazbierala som ani tych 5-6 ludi, ktorych mas ty.. dokonca ani rodicov, svokrovcov, ani kamosky 🙂
V podobnom duchu oslavim aj 40tku.

babababka
27. sep 2024

Ja som mala minulý rok 60-ku.Mala som 10 ľudí a bolo dobre.Manžel bude mať 70-ku a bude tam 7 ľudí.Nemáme žiadne obavy,bude to intímnejšie,zaspievame,pokecáme,poohovárame 🙂,vtipy si povieme,vnučky spravia menší kultúrny program a budeme spokojní.Nemaj stres,keď sú to tvoji najbližší,určite to dobre dopadne.Keď vás bude menej budeš môcť sa im viac venovať .

pinkgirl
27. sep 2024

@decembrik20033 veď to navrhni a uvidíš. Sú to tvoje narodeniny tak sa snáď môžu prispôsobiť a niečo iné zažiť. Nás bolo vtedy 10 ľudí, každému sa niečo z toho páčilo, strávili sme fajn čas.
Alebo vyber nejakú zážitkovú reštauráciu napríklad s prémiovým menu, degustáciou vína, alebo workshopom varenia, výroby praliniek, restika v štýle stredovekého hradu atď.

betulinka1
27. sep 2024

@decembrik20033 Moja 40-tka pred pár rokmi bola iba moj otec s priateľkou, sestra, muž, kamoška s mužom. Druhá kamoška s rodinou bola chorá. Žiaden DJ ale party to bola. Sme sa nasmiali, zahrali si activity a vytiahli xbox a tancovali podľa predlohy hry Lets Dance. Nejde o pocet ludí ale ide o to aby boli okolo mna ludia ktorým verím a sú pri mne v dobrom aj v zlom.

gondyo
27. sep 2024

Ja som nemala na 40tku žiadnu oslavu, ten deň som celý strávila v robote a nikto si ani nespomenul,ani som to nikomu nepripomínala,syn mi doniesol kvety a to bolo úplne všetko..takže malú oslavu s 5 až 6 ľuďmi by som vtedy dosť ocenila

ahhola
27. sep 2024

Ste mala rodina, ci sa nerodinkujete, ci ako to mas?

bessie12
27. sep 2024

@decembrik20033 príliš to prežívaš. Tento rok som oslávila 30tku a žiadnu oslavu som nerobila. Jedine s kým som to kvázi oslavila bol môj snúbenec a tym to haslo 🤷‍♀️ neznasam byt stredobodom pozornosti. Nerobila som ani chlebíčky ci tortu. Proste nič. Prišlo mi to zbytočné.

katulienkax
27. sep 2024

@decembrik20033 ja som mala na 40 len skromnu oslavu s najblizsou rodinou v restauracii, ziadne souky ani nic take. Moji rodicia teda otec tiez vzdy organizoval len rodinne oslavy, a aj to len volna zabava, ziadne divadlo, diskdzokej a podobne.

dahra
27. sep 2024

@decembrik20033 - moju 40tku som oslávila s mužom a deťmi (8,5,2) v pizzerii, kde sme pobudli hodinu. Aj za to som vďačná. Počas korony som zažila narodky, keď môj jediný darček bola celoživotná diagnóza pre syna a muž si na narodeniny spomenul asi mesiac neskôr, keď sa dcéra pýtala, kedy budem mať narodky. 😉

ivik4
27. sep 2024

Nezartuj