Nemáte s kým osláviť narodeniny?
Je tu niekto taky, že sa mu blizi okruhle vyrocie, narodky- a nemate to s kym oslavit? Totiž na okruhliny maju lidia väčšie oslavy s vela ľuďmi ale ja by som pozbierala max.5-6 ľudí...ako sa dá oslavit toto? Je mi z toho smutno lebo nikoho takého nepoznám. Aspon by sa mi ulavilo keby som vedela že v tom nie som sama.
@decembrik20033 jak zadarmo? ,este natom zarobime to nechaj na mna 😉🙂
@decembrik20033 Čo riešiš? Ja by som to oslávila aj sama so sebou. Však v najlepšej spoločnosti 👍 5-6 ľudí je super. Ako už bolo spomenuté. Radšej menej a o to uprimnejsich... Všetko najlepšie 💐
@princkrason Co budeme vyberať vstupne? Vsunieme tam kulturny program?😃
@decembrik20033 to su priatelia ci rodina? Ak priatelia resp mladsi ludia, tak tym ze vas je menej mozes urobit “kvalitnejsiu” oslavu kdesi s wellnessom napr
@decembrik20033 ako to dopadlo? Oslavovala som doma, s najbližšou rodinou a v práci s kolegyňami. Žiadne mecheche s kamošmi ja nerobím, to ma nebaví.
@decembrik20033 prečo ti je smutno. Ja som oslávila iba s mojou rodinou, žiadna oslava v restike s neviem koľkými ľuďmi (ak by som volala všetkých tak mam cez 30 ľudí = dosť vysoká suma). Na druhej strane ani také veľké oslavy nemám rada. Takže 5-6 ľudí je u mňa super
@decembrik20033 ale ked ti je luto, ze mas len 6 ludi, my prideme aj s detmi kludne 😀
@mirithia dakujem ❤️🍀😊
@decembrik20033 mat 5-6 blizkych a dobrych priatelov ci rodinnych prislusnikov je dar. Prajem krasnu oslavu a vsetko najlepsie. Ja som naposledy s kamaratkami oslavovala ako 23 rocná (teraz mam 37) to bola moja posledna party... mam narodeniny hned po novom roku a to su vsetci vyoslavovaní az az, takze aj skrz blby datum.... odvtedy len v kruhu rodiny, manzel,deti + moji rodicia. Nasledovne narodeniny uz len s jednym rodicom. Uz nemam ani chut to vobec riesit.
@decembrik20033 ja som oslávila 40-tku s najbližšou rodinou u nás doma. Plánujem tak osláviť aj 50-tku.
@decembrik20033 no vidíš, koľko ochotných ľudí sa tu našlo, čo by ti doplnilo počet do sály
No ja by som 40tku nechcela takto oslavovať, že sala, dídžej ani náhodou, obed v reštike s rodinou a dovi, za mňa 40tka už nieje vek na oslavu ale na kľud 🤣
@zana124 Jeej, no ja som vedela že tu musim napisat a niekto sa už najde😀😀
@decembrik20033 tak kašli na nejaké extra oslavy, nie každý chce takéto "opičky". Možno máš miesto ktoré máš rada/oblúbené alebo túžbu navštíviť. My sme tak raz oslávili jedny narodeniny výletom - šli sme si pozrieť jeden kaštieľ zo zaujímavou expozíciou a potom do reštaurácie na fajnové jedlo.
@0silvia0 👍🏻😀😀
@decembrik20033 ja budem mat tiež 40 a spolu s manzelom dokonca a my zase nijakú oslavu ani nechystáme. Iba v kruhu najbližších. Akože 30 ľudí by mi ani nenapadlo pozvať, pre mňa je podstatných tých pár ľudí, čo sú vždy naozaj skutočne pri nas
@pinkgirl hm, take niečo som rozmyslala, len neviem ci by chceli ist aj oni...aby to proste nebolo len take že prideme, sadneme, zjeme a bodka:(
My sme maličká rodina a na oslavách sme vždy Max šiesti....a vôbec mi to nevadí ❤️🍀
My sme boli na 40ku s mužom a deťmi na pizzi...nejako v tom období boli stále v rodine chorí, tak sme oslavovali v malom. Krásne narodeniny.
Ja som teda este 40 nemala, ale 30tku som oslavovala tak, ako kazde narodeniny. S muzom sme sli na veceru, predtym sme si dali kolacik ku kavicke a hotovo. Nenazbierala som ani tych 5-6 ludi, ktorych mas ty.. dokonca ani rodicov, svokrovcov, ani kamosky 🙂
V podobnom duchu oslavim aj 40tku.
Ja som mala minulý rok 60-ku.Mala som 10 ľudí a bolo dobre.Manžel bude mať 70-ku a bude tam 7 ľudí.Nemáme žiadne obavy,bude to intímnejšie,zaspievame,pokecáme,poohovárame 🙂,vtipy si povieme,vnučky spravia menší kultúrny program a budeme spokojní.Nemaj stres,keď sú to tvoji najbližší,určite to dobre dopadne.Keď vás bude menej budeš môcť sa im viac venovať .
@decembrik20033 veď to navrhni a uvidíš. Sú to tvoje narodeniny tak sa snáď môžu prispôsobiť a niečo iné zažiť. Nás bolo vtedy 10 ľudí, každému sa niečo z toho páčilo, strávili sme fajn čas.
Alebo vyber nejakú zážitkovú reštauráciu napríklad s prémiovým menu, degustáciou vína, alebo workshopom varenia, výroby praliniek, restika v štýle stredovekého hradu atď.
@decembrik20033 Moja 40-tka pred pár rokmi bola iba moj otec s priateľkou, sestra, muž, kamoška s mužom. Druhá kamoška s rodinou bola chorá. Žiaden DJ ale party to bola. Sme sa nasmiali, zahrali si activity a vytiahli xbox a tancovali podľa predlohy hry Lets Dance. Nejde o pocet ludí ale ide o to aby boli okolo mna ludia ktorým verím a sú pri mne v dobrom aj v zlom.
Ja som nemala na 40tku žiadnu oslavu, ten deň som celý strávila v robote a nikto si ani nespomenul,ani som to nikomu nepripomínala,syn mi doniesol kvety a to bolo úplne všetko..takže malú oslavu s 5 až 6 ľuďmi by som vtedy dosť ocenila
Ste mala rodina, ci sa nerodinkujete, ci ako to mas?
@decembrik20033 príliš to prežívaš. Tento rok som oslávila 30tku a žiadnu oslavu som nerobila. Jedine s kým som to kvázi oslavila bol môj snúbenec a tym to haslo 🤷♀️ neznasam byt stredobodom pozornosti. Nerobila som ani chlebíčky ci tortu. Proste nič. Prišlo mi to zbytočné.
@decembrik20033 ja som mala na 40 len skromnu oslavu s najblizsou rodinou v restauracii, ziadne souky ani nic take. Moji rodicia teda otec tiez vzdy organizoval len rodinne oslavy, a aj to len volna zabava, ziadne divadlo, diskdzokej a podobne.
@decembrik20033 - moju 40tku som oslávila s mužom a deťmi (8,5,2) v pizzerii, kde sme pobudli hodinu. Aj za to som vďačná. Počas korony som zažila narodky, keď môj jediný darček bola celoživotná diagnóza pre syna a muž si na narodeniny spomenul asi mesiac neskôr, keď sa dcéra pýtala, kedy budem mať narodky. 😉
Nezartuj

@pinkgirl Veď ano, organizacia toho mi tiez robi starosti:(