icon

Nemáte s kým osláviť narodeniny?

decembrik20033
27. sep 2024

Je tu niekto taky, že sa mu blizi okruhle vyrocie, narodky- a nemate to s kym oslavit? Totiž na okruhliny maju lidia väčšie oslavy s vela ľuďmi ale ja by som pozbierala max.5-6 ľudí...ako sa dá oslavit toto? Je mi z toho smutno lebo nikoho takého nepoznám. Aspon by sa mi ulavilo keby som vedela že v tom nie som sama.

ahhola
27. sep 2024

@dahra 😅aspon sa kajal, chlap? A dietko nejaju dia1 ci nieco horsie?

h2
27. sep 2024

Približne o pol roka ma čaká oslava 50-tky a plánujem osláviť presne tak, ako som oslávila 40-tku. Z masových osláv v štýle "svadba", vo veľkej sále s diskdžokejom, kde sa všetci ľudia ani navzájom nepoznajú, mám husiu kožu, toto určite nechcem. Takže oslavy budú tri a všetky malé: jedna s kolegami, druhá s rodinou a tretia s priateľmi. Tiež som sa už v blízkej rodine stretla s nepochopením, keď sme sa o tom bavili. Ale mám na háku, urobím si podľa seba.

sense
27. sep 2024

@decembrik20033 mala som oslavu 40 s dvoma ľuďmi,...absolútne v pohode. Úprimne načo sálu , DJ, a ľudí ktorí sú len známi. Chcela mať takú oslavu lebo všetcia mali takú alebo preto že to chcela skutočne ty, budeš potom šťastnejšia alebo ti stačí že to niekde odprezentuje s akú si mala oslavu

michaela412
27. sep 2024

ja keď som mala 30tku mala som oslavu pre asi 40 ľudí, my sme veľká rodina, môj muž mal 40tku kúpila som mu poznávačku do Barcelony a užili sme si to sami dvaja, potom sme spravili chatu s 10 ľuďmi a bolo to super, nikto sa nesťažoval

deti95060810
27. sep 2024

ale kdeže si jediná... ja oslavy najmä svoje nerada robím resp. najradšej by som bola keby aj manžel zabudol na moje narodky.... no nezabudol zatiaľ si vždy spomenul.
žiadne svoje okruhliny som neoslavovala vo veľkom že sála, dídžej, a pod. blbosti. 😨

nairobi
27. sep 2024

@decembrik20033 poznám taketo oslavy s DJ, aj som na takych bola či 40-50-60tka, ale ja na to niesom ani ma to nelaka,,,ja na svoju 40tku zavolam iba najbližších čiže 5-6 ľudí,bude to v zime tak mozno chata niekde v horách alebo si za tie peniaze vyrazíme na dobru dovolenku,,,nemam rada humbuk okolo osláv

earlgrey
27. sep 2024

@h2 A oslava s ľuďmi z MK nebude? 😁

h2
27. sep 2024

@earlgrey Nehovor, že by si prišla?! 😃 🥳

sashka22
27. sep 2024

@decembrik20033 ty riešiš narodky a ja svadbu, kde z mojej strany nemám koho mať 🙉🙈😂😂😂 čo je horšie?

evcagabi
27. sep 2024

Ja pridem ak chces 😅😅😅

k_a_j_k_a
27. sep 2024

@decembrik20033 nečítala som celú diskusiu, ale...
Aj ja mám tento rok 40. Oslavovať neplánujem. Nemám to rada. Všetci sa na Teba usmievajú, nikomu sa tam ísť nechcelo. Dostaneš väčšinou totálne blbosti. Nie, ďakujem. A už dávno som prestala robiť veci "lebo sa patrí, sa má a niekto to odo mňa očakáva". Z toho som vyrástla už cca 10 rokov dozadu. Bolo to ťažké, zostalo v mojom okolí zopár ľudí - prakticky len najbližšia rodina, aj to nie všetci. Ale neprispôsobujem sa nikomu, žijem si svoj vlastný život. Som spokojná sama so sebou. Aj o tom je podľa mňa dospetie a starnutie.

maryetta
27. sep 2024

Neviem ake to prostredie resp ludi mas okolo seba. Ale istotne by som take okazale oslavy s dj???? Nerobila.
Max nejaky spolocny obed. Posedenie a dost.

bublinka1426
27. sep 2024

@decembrik20033 urcite nie si sama, ja som mala 3 ludi, a este aj ti sa stihli pohadat a pokazit mi den.

nevadi, pocula si o tom, lepsia samota ako vela falosni ludia a nasilu zas dakoho volat je zbytocne.

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
ovaaa
27. sep 2024

Ja budem mať 50r a oslávim iba s rodinou, objednám obed v reštike a tortu prinesiem. Pokecáme a každý pôjde dom.Ved to nie je svadba. Ja by som sa ani necítila dobre byť stredobodom toľkých ľudí.

30katrusa40
27. sep 2024

@decembrik20033 ja som na tom podobne. Keď oslava tak max manžel deti a moji rodičia a jedna moja kamarátka ktorá je aj synovia krstná. To je spolu tak 7 ľudí a stačí to. Netreba veľa hlavne tých správnych.

aurinia
27. sep 2024

@decembrik20033 ja budem mat okruhliny a mam opačny problem ...očakava sa odo mna oslava, a ja by som najradsej zobrala muza a isli niekde na dovolenku.

earlgrey
27. sep 2024

@h2 Samozrejme 🙂 ale len ak by prišiel aj Fido 😁

h2
27. sep 2024

@earlgrey Ahááá, tak potom nič. 😂🤣

earlgrey
27. sep 2024
pralinka25
27. sep 2024

ja mam kopec ludi ktorych by som mohla pozvat (robievame velke grilovacky, silvestre a tak) ale narodeniny v tomto style neoslavujem. 40 som neoslavovala vobec. a neplanujem ani 50. nemam rada taketo akcie a to nie som introvert. inak dokonca ani s rodinou som to neoslavovala. nie som oslavovaci typ. a ked sa zamyslim teda takuto besnu party ze DJ na 40 nemal v mojom okoli nastastie nikto.

lucykelly
27. sep 2024

@decembrik20033 nie si určite jediná, mňa to čaká o 2 roky a tiež nebudem robiť veľkú oslavu ... ale ja som s tým v pohode, veď mi stačí, že to oslávia so mnou moji najbližší 🙂

katy084
27. sep 2024

...my budeme 13ti...celá moja najbližšia milovaná rodina...nepotrebujem okolo seba prervárku a ani ľudí, ktorych, keď ja neoslovým tak ani nevedia,že som...zabávíme sa, fajne najeme,party ako ma byť...🔝

pralinka86
27. sep 2024

Ja by som taku oslavu ani nechcela a ani nebude. Ze to ma kazdy, no nech ma.
Isla by som kamsi na noc do pekného prostredia, vecera nejaka lahsia, potom wellness, potom uz len klabosenie pri vínku ci drinku, spat, rano ranajky a vybavené..
alebo kľudne chata, to je pre mna este lepsie, lebo žiadni cudzi ludia nablizku 🙈 uz je kopec takych, kde mas nejaku virivku, saunu, objednas jedlo donasku, pustis hudbu a ake super by to bolo. Kebyze ste len traja styria, aj tak by to stalo za to 🙂

mimik79
27. sep 2024

@decembrik20033 na okruhle narodky nemávajú všetci ľudia väčšie oslavy s kadekym...my k nim nepatrime , urobíme si malú oslavu doma, koláčik, tortička, darček,pripijeme,pojeme a hotovo 😁 či okrúhle narodky či nie,nikto si s tým ťažkú hlavu nerobí....a netuzime po takých humbukoch 😁 okolo toho....ale tak kto chce nech si robí,neverím že tí čo pozvú x- ľudí, sú si zo všetkými takí blízki.... niekoho už len zo slušnosti,ineho zase lebo aj ten z rodiny ide,aj ten...no preháňa sa to podľa mňa....niekto však po takých oslavách túži

zeldia
27. sep 2024

@decembrik20033 40 som mala pred par rokmi a ako sa snažím tak sa snažím netusim či som vôbec oslavovala. Asi som aj niečo dostala ale fakt že netusim že čo 🙂 Ak by som dostala pozvanie na takú oslavu neako by som sa snažila tomu vyhnúť. To čo je na FB nie je reálne ani pravda a ja ani FB nemam tak kam by som to už len vešala a načo.

dkethe
27. sep 2024

Na najblizsie jubileum asi pojdem s rodinou na vylet do cool destinacie.
Mam 5 kamosiek, kazda v inom state 😅 rodinu mam nahovno a malu. Cize som bez oslav. Vpodstate cely zivot 🤷

marca12
27. sep 2024

@decembrik20033 Nema kazdy takuto oslavu. Ja v okoli poznam mozno dvoch ludi,ktori mali velku oslavu. Ostatni doma v kruhu rodiny oslavili. Ja tiez nebudem mat velku oslavu. Nemam rada taketo oslavy.

yosi
27. sep 2024

@decembrik20033 Ja mám v decembri 40-ku a úplne mi bude stačiť, keď ju oslávim s manželkou a deckami. Deň ako každý iný

kukuk29
27. sep 2024

@decembrik20033 no ja zase nepoznam nikoho v mojom okoli kto mal taku velku oslavu 😂😂 Ani ja som nemala. Mala som veceru s rodinou a sestrou.