Neskorá svadba po 15-ročnom vzťahu: Čo si myslíte?
Žienky,
čo si myslíte o spečatení vzťahu svadbou dvoch ľudí do 40r. s dieťaťom po 15r. vzťahu???
Svadba je vždy dobré rozhodnutie pokiaľ žijú spolu ako rodina. Takže radšej neskôr ako vôbec 🙂
radšej neskôr, ako nikdy
každého osobná vec, môže byť XY dôvodov / láska, choroba, poistka, zaistenie /
Ked to chcete tak ano. Ved je to krasny zazitok
Preco nie? Su to vaze zivoty, ak vas to spravi stastnymi 🙂
vôbec nič... je to ich rozhodnutie. Len ako nevesta by som snáď upustila od bielych šiat - ale aj to je vec vkusu ....
Nič si o tom nemyslím. Veď to nie je nič neobvyklé, ani šokujúce.
My sme sa brali po asi 15 rokoch, dvoch deťoch a máme pred 40 😉
@deti95060810 Už po toľkých rokoch len ozaj niečo rýchle, malé , žiadne pompéznosti 😍.
Nemyslim si nič... Je to dobre ako právna ochrana slabšieho vo vzťahu. Šťastie a lásku ti to nezaručí. Aj keď tada ja by som v tom prípade upustila od okazalosti a veľkej veselice. Skôr len niečo malé "komorné"
že gratulujem🌷
nemusí byť ani malé... prečo , však na posedenie do polnoci môžete zavolať aj širokorozv. rodinu... ak sa radi zabávajú - budú spomínať ešte dlho.
len financie...😉
@jj298
niekoho zaujíma iný názor, skúsenosti, rady,
nie každý je rozhodný a chce si vypočuť aj iných,
niekto sa bojí , treba ho postrčiť, dať odvahu
Ak sa ti žiada , kľudne mi odpovedaj ... “co si myslite o..” ja to si prečítam.
Hoci nechápem, načo sa zapájaš do diskusie, ak nedáš odpoveď, ale budiš.
keď to chcete obaja, tak v čom vidíš problém?
Moja sesternica sa v 53 vydala za svojho partnera, ktorý mal 63 a boli spolu už vtedy 25 rokov q mali 23 ročného syna. Obaja boli rozvedení a svadbu neriešili, ale on bol za svadbu uz od začiatku, ju musel presviedčať tých 25 rokov ;)
@elenka.k pokial niekoho zaujima, cio si niekto uuuplne cudzi mysli o tak osobnej veci, ako je sobas mdzi dvoma cudzimi ludmi, nje je to v poriadku.
a ty si, samozrejme, o tom mozes myslit, co len chces.
skusenosti s vysavacmi, kadernickami, dovolenkami...to je nieco ine a normalne, ked sa lydia pytaju.
Radsej svadbu po 15 rocnom kvalitnom vztahu, ako po 4 mesiach kvoli tomu, ze "musia".
Ze je to super a konecne budete mat vsetci spolocne priezvisko a ty status pani manželky a nie druzky
Tak sa dnes berie každý druhý pár, nie je na tom nič čudné.
Podla mna je to spravna vec v mnohych ohladoch. Uzite si den a blahozelam. 🙂
Vobec nic. Su ludia, ktori sa zoberu po pol roku a rozvedu sa do roka, a su ludia, ktori sa zoberu po 20 rokoch a preziju spolu zvysok zivota. Keby existovala nejaka spolahliva rovnica, po kolko rokoch vztahu a v akom veku sa vziat, neexistovali by rozvody a manzelske poradne. Robte tak, ako je to pre vas dvoch najlepsie.
Uz len z pravneho hladiska je to dobry napad. Svadba bola u nas po 11 rokoch spolu a jednom dietati. Neni papier ako papier.
Moja krstná mama sa tak vydávala, keď mala 48. Po 15 rokoch vzťahu. Boli potom manželmi ešte 40 rokov. Takže si o tom nemyslím vôbec nič 😉

mozem napisat, co si myslim o slovnom spojenii "specatenie vztahu" 😀