Netradičné mená pre detičky
Ahojte, len tak by ma zaujímalo aké netradičné, neobvyklé alebo menej freventované mená ste vybrali pre detičky..alebo maáte v rodine, okolí...🙂 ďakujem za každý príspevok..
limoncino nie ani my, ale mam tam svokru🙂
@monka18szs a manžel je Talian?? Čo povedal na podobu Kiara?
@limoncino 🙂 áno je to tak. Aj meninky slávime na Michala 😉 Obdobné mená Michala okerm Mikela sú napr. Michaël, Michele, Michel, Miguel, Mikula, Mikael... Podedil ho po prapradedovi. Veľmi som mi to meno zapáčilo... Keď som sa dozvedela, že som tehotná, bolo 29.9. a bolo jasné, ak bude chlapec tak jedine Mikel 😵
Moja dcerka sa vola Sasa, teda po nasom skratena Alexandra. Ma dlhe priezvisko tak sme si povedali, ze ved aj tak ju budeme volat Saska tak sme ju tak dali aj napisat. Spekulovala som, ze to zmodernizujeme na Sascha, ale nakoniec som to nechala tak...a teraz lutujem :P lebo zijeme v Nemecku a kazdy ju vola v skole Zasa :P tak sa mala na to hneva..no a Sascha je tu chlapcenske meno...mala sa stale zlosti ked stretneme na ihrisku chlapca s takym menom 🙂
Ja mám kamošku, ktorá sa valá Manuela. A to sa narodila dávno pred tým ako začala telenovela 😀 .Mne sa páči Zara a Cara. Už len otehotnieť. 😉
Mám kamošku a má dcéry Emma a Gréta, ja ak bude dievčatko zvažujem meno Deana, Zara, Zoe , priezvisko skrátene Cieslar ( číta sa česlar)..chlapčenské aj Tobias
ja som za mená z kalendára a moj starý otec je Ferdinand , čo je podla mna velmi vznešené meno, má už 83 rokov a je to výborný človek ale poznám aj Telesfora 🙂
Hildegardu, Genovevu a Skolastiku
Na výške som mala spolužiačku Zairu...síce jej otec bol Kosovský albanec a mama slovenka, ael že ani tam u nich nebolo bežné...vraj z nejakej knižky...mne sa tiež moc nepáči to dedenie mien. ale ak budeme mať syna, manžel chce aby bol po ňom , ale kedže má normálne meno - Peter tak to je ok..ale dceru po sebe isto nepomenujem...A spolužiacka mala kamaratov že Ambróz, Mikuláš..no tak toto by som deťom neurobila... 🙂
nezvyčajné mená z okolia - Duňa, Genovieva - prezyvana Jenofa 😀 (to bola prateta), v susedstve babka Bernardína.
Môj syn sa volá Aurel, spočiatku sa každý čudoval aké divné meno, ale už sme si zvykli a neľutujeme, že sme mu také meno vybrali.
@karabashka sestra ma dcerky s menami Sophia Ann-5 rokov, Ella Clemmentine-3,5 roka, Zaira Teressa-1 rok, syna Milan Sebastien-12 rokov, moje deturence su zasa Adam Philip-13 rokov, Sabina Clara-4 roky 😉 😉
Ešte ma napadlo, že moja kamoška má Carlottu, volajú ju Lotty.
Ja som chcela syna Maxa a nakoniec bola baba🙂 Prve meno Maxima mi doma neprešloi tak je Laura Maxima a hovoríme jej Maxi🙂
Ja mam synceka ktory sa vola tobias
my máme Huga, tiež nezvyčajné a málo používané meno, v škôlke je jediný... 🙂
učiteľ chémie Napoleon Š. 🙂 už je určite dávno na dôchodku 🙂 volali ho Napo 🙂
kamaratku mam Fatimu, susedov dedko je Fridolín, v rodine mame stryka Dionyza, no a dalsie zaujimave co su v okoli chlapec Fabián a dievcatko Chanel
@h2 marta nieje divne meno, len som vypisala tu zmes žien, vsetky su susedky..a keby si ich poznala, smejes sa dopopuku.. 😀 😀 😀 ona len zapadla do tej zmesi 🙂 moja kamoska sa vola Martina, a raz som ju chcela skaredo zavolat, odvtedy je Marta..lebo ma v tu chvilu nic lepsie nenapadlo. Pri všetkej ucte k vsetkym Martam
jej a mna este napadlo, ze moj byvaly priatel ma neter a ta sa vola Kittana Ria...tiez velmi nezvycajne...
my mame dievcatko Vanessa Lilly, a chlapcek sa vola Lucas Richard.
som si spomenula na mojeho ucitela chemie - ten bol Vendelin
Spoluziak na zs bol Albin
A moj byvaly sef bol Alfonz a volali ho Fono

@limoncino cca 6,5 🙂