Netradičné mená pre detičky
Ahojte, len tak by ma zaujímalo aké netradičné, neobvyklé alebo menej freventované mená ste vybrali pre detičky..alebo maáte v rodine, okolí...🙂 ďakujem za každý príspevok..
Byvala spoluziacka ma chlapca Manuel a teraz sa jej narodila dcera Nia.Jej priatel sa vola Fatmir.
@everex tiez jednu poznam Larisa.To bola aj deka pre deti co sa tak volala 🙂
@zuzana323 svagrova dcera sa vola Kiara-volame ju Kiarka,Kiarusa,svagrina Ria.
@everex
@tanaalexdenis ked som chodila na strednú tak sme mali v knižnici jednu pracovníčku a volala sa Larisa....bola myslím ukrajinka alebo ruska..už neviem..a hej, larisu - deku aj my mame 🙂
@daliana poznam si chodila na DOSKU ci na SOU Obchodne?Som ani nevedela,ze on ucil chemiu.
Ktorasi tu spominala meno Perla to je normalne v nasom kalendari meniny ma 12.2.
@karabashka
@tanaalexdenis aj mne vsetci hovorili ze Larisa je deka..:D ale ked nam sa tak velmi pacilo 🙂 take nieco nezvycajne Ruske..:D
@zuzana323 svagrina ju este vola Kia.Tak pekne normalne Kiara.Alebo Kiarka-ciarka 🙂
Sesternica ma Matiasa-to sa mi zda uz celkom normalne-zvycajne.
A dalsia sesternica ma Mina Maria-ona ma manzela z Iranu-Iranca momentalne tam ziju.Takze tam to asi nieje nezvycajne.
Sestrina krstna dcera sa vola Vivien,aj suseda ma Vivien.
Ked som lezala v porodnici s Alexandrom tak vtedy ficali Vanesi.
... Zaujímavé príspevky, pijem kávu a dobre sa bavim 😀 😀 😀
U nás v meste viem ze majú počerní aj Onura, Manuelu a Alpínu (podľa mna to mala byt Albina, len sa sekli v pismenku)
A suseda je Hilda a ďalšia Rudolfa 😅
@tinach tiez mame u nas par pocernych,ale ty maju normalne mena,zatial som nezacula nejake z telenovely...
Svokrina byvala kolegyna sa vola Apolonia.
Kamoskin synovec sa vola Albin(Bino) po ocovi.
Znama zije v Taliansku ma 2 synov Matia(neviem ako sa to pise) a Davide.
Kamoska ma deda Ambroza,oca Ambroza,brata Ambroza,synovca ambroza-u nich sa to meno dedi.
My sme mali vedla v bloku suseda sa vola Mikulas a aj jeho syn.Volaju ho Miki.Len neviem ako takemu malemu decku vysvetlili,ze chodi Mikulas a aj on je Mikulas 🙂
@tanaalexdenis hej dobra 🙂 niektore mená pobavia 🙂 a niektoré príspevky sú dost zaujímavé 🙂

Moja dcerka sa vola Lariska 🙂