Netradičné meno pre dieťatko
:D Tak baby sup sup s napadmi pre dievcatko mam bud Tabitta,alebo Elizabeth, doma mame Samuela Dušana, Selenu Luciu, Benjamina Dusana ale toto stvrte ak bude vajcurik nic ruce som zo slovenskych nenasla:D:D a to co sa mi paci ma tu uz 10 deti:D:D
moj muz mal v skole ucitelku Neligrej ... je to netradicne, celkom pekne, ale priezvisko Pytliaková 😀 tak to je uz podla mna vtipne...
...precitala som si celu temu, zaujalo ma to, my mame doma Nelku, dnes bezne, ale chcela som Lujzu a Timoteja kedysi davno 🙂
Moj oco sa namargo toho len smeje ze Inčučuna 😀 je netradičné, ked bola sesterka malá volala moju mamku Dabida (Gabika) a oca Ťopa (Peťo) 😀
@lucka127 chcem sa spýtať, to môžu mať vaše deti druhé mená rovnaké? že obaja synovia majú druhé Dušan... aj tretí bude xy dušan? alebo xy lucia? nevyrývam, len som zvedavá a neviem si to predstaviť, na čo to je potom dobré, ked sa obaja synovia rozhodnú používať druhé meno, budú obaja Dušanovia?
@lucka127 nooo my mame doma aurela :D a paci sa nam aj vendelin .. no ak by bol druhy sme to prehodnotili na valer :D. a dievcatko sme vyberali Galinu, ale najnovsie nami lomcuje Varvara 🙂 Inak nasa znama sa vola Genovena .. tiez vodvaz :D
@aliza dakujeme dala som to len tej pani uz je to nahlasene (aby to mazli)len pre ilustraciu preco Dusan nasi krpculikovia su cely tato:D:D ja som ako cierna ovecka pri nich:D skusala som blond ale ta mi teda nesla:D a kazdy si ma dobera ze 4 te uz snad aj na teba ci? ale ja som to vzdala uz pri 2 :D:D 😀 😀
Inak premyslam ze ani Vilko nie je zly🙂 len to uz by sme museli potiahnut skor na WIliama a v skratke ho volat Vilko:D:D
Ahoj my sme dali Markus
@lucka127 znamena to 'inteligentny' 😉 a vraj je to aj perzske meno, ale my nemame slovenske priezvisko, to pre tie, ktore by tu chceli o tom polemizovat 😝. Ja som mala vybrate Aiden, ale ked sa maly narodil, bol strasne jemnucky, ako hodvabik, take dievcatko a Aiden bolo nanho tvrde, Aydin mu sadlo ako prdela na serbel 😀

@aliza Tobias sa mne nepaci vies na Natanielom som premyslala ale vravim mm ako ho budeme volat ze von Naty?alebo zdrobneninou:D alebo ako ked budem kricat kdesi ked mi bude utekat:D chi dlhe je to velmi Benjaminka kricime Beňooooo:D:D: to je take pooravskovane:D:D